Marker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Kingston' date=' Transcent...Γενικά να προτιμήσεις μνήμες lifetime warranty[/quote'] Mia erotisi? ksereis ti simainei lifetime warranty kai idiatera stis mnimes? PS oi kaluteres DDR auti ti stigmi einai autes me ta Chipakia Winbond BH-5
Donacgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 an vro na pouliso ta 2 idi iparxoda dimakia mou tote tha paro 2 sta 1024 alla an de vro tote pame stin ali lisi! eyxaristo gia tis apadiseis sas pantos!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 PS oi kaluteres DDR auti ti stigmi einai autes me ta Chipakia Winbond BH-5 Πολύ σχετικό..ανάλογα με τη δουλειά που τα θες είναι αυτό.. θες bandwidth?θες latencies?θες clocks ψηλά?θες καλό volting?θες κάποια ή ολα αυτά μαζί?(αν πας για o/c πάντα) άρα πολύ σχετικό.. DOnacgr...αν δε βρεις για πούλημα τα 2χ512 πάρε άλλα 2χ512 και χώστα..μπορεί να χάσεις το 1T αλλά δεν θα παρατηρούσες και τις τρελότερες διαφορές οπότε κομπλέ.. εξάλλου ήδη με 2GB θα δεις διαφορά επιδόσεων τρελή.. bill μη μου θυμίζεις τον IMC..grr
billpeppas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 bill μη μου θυμίζεις τον IMC..grr Καλά ρε, βλάκας είσαι ρε ? Αφού τον έχω δοκιμάσει με τις GeIL στα 320MHz... άλλαξε το board όπως είπαμε, και μετά παίζουμε μπάλα
Donacgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ti einai afto to 1T pou tha xaso? vasika to pc tha to kano 2gb kai de skopevo na valo sto sigekrimeno kapoia stigmi kai ali oti ginei tha ginei meta apo perisotero apo ena xrono kai tha einai kainourio!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.