Προς το περιεχόμενο

To kokkino domatio

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι, θαρρώ οτι θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Αν και περίμενα το σειφ σεξ να κλέψει την παράσταση, ξεφούσκωσε πάααρα πολύ γρήγορα και προσωπικά είχα απογοητευτεί και τσατιστεί γιατι τα πρώτα επεισόδια που είχα δει ήταν επιεικώς απαράδεκτα, όσο αναφορά το σενάριο. Από την άλλη το κόκκινο δωμάτιο εκπλήσσι με τις εμφανίσεις γκεστ και όχι μόνο αλλά και με το όλο κονσεπτ. Επίσης χάρηκα πολύ που είδα νέους δημιουργούς να ξαναδίνουν δουλειά στην χαμένη καίτη φίνου. Εύγε !

Δημοσ.
Το κόκκινο δωμάτιο και το πάρα πέντε είναι η όαση στην ελληνική τηλεόραση.
η μόνη όαση στην ελ. τ\ση ήταν το mission impossible series με peter graves και τα λοιπά που εκτός από καλό σενάριο

έδειχναν και όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα που 8α βγαίνανε μετά από 15

χρόνια.π.χ. υπήρχε επεισόδιο που εδειχνε ψηφιακό χαρτί και γενικά ότι δεν έχει βγει ακόμα και σήμερα και είναι απλά στα σε πειραματική μορφή.

Δημοσ.

H καλύτερή μου! Όταν έρχεται η Πέμπτη δεν το κουνάω απ'το σπίτι! Κάθε ιστορία και κάτι διαφορετικό. Οι ηθοποιοί όλοι διαλεχτοί και ένας και ένας! Όντως απολαυστική η 'Μάρω' αλλά και ο συγγραφέας της σειράς Αλέξανδρος Ρήγας που υποφέρει απ'την γυναίκα του την ταξιτζού η οποία όταν έχει μακρινή διαδρομή του αφήνει και το μωρό... Είναι απόλαυση να ακούς τον άσχετο πατέρα να ενημερώνεται από τηλεφώνου πως να αλλάξει το μωρό, πως να του φτιάξει φρουτόκρεμα... :lol: Α! Και να μην ξεχάσω, αυτό που με διασκεδάζει πολύ περισσότερο είναι το απρόσμενο τέλος της κάθε ιστορίας! Δεν ξέρεις τι να περιμένεις και από που θα σου'ρθει! 069.gif

Δημοσ.

kai emena mou aresei poli, isos to mono parapono oti einai mikro se diarkeia kai to telos erxete kapos apotoma merikes fores

to agapimeno mou episodio itan afto me tin rantou...an kai me stenaxorise sto telos na po tin alithia

Δημοσ.

Σε ποιό κανάλι παίζεται η σειρά?ώρα/μέρα?

Εμένα πάντως μου αρέσει το 50-50 που είχα παρακολουθήσει αρκετά την περίοδο των χριστουγέννων!!

Δημοσ.
kai emena mou aresei poli' date=' isos to mono parapono oti einai mikro se diarkeia kai to telos erxete kapos apotoma merikes fores

to agapimeno mou episodio itan afto me tin rantou...an kai me stenaxorise sto telos na po tin alithia[/quote']

και σε μενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου παρα πολυ καλο και στο τελος αν και στεναχωρο η ραντου επαιξε φοβερα (οπως παντα)

Με κατι τετοια αξιζει να βλεπεις ελληνικες δουλειες...

Δημοσ.

Gia to para 5 8a simfoniso apolita..oti einai mia poli oraia tainia...einai kati 3exoristo etsi...

Me to gelio tou, tis sigkiniseis tou,tis xares tous,ta gelia ola...!! Elpizo na sinexistei to idio dinamika...

Tora gia to kokkino domatio...psilo krio einai na sas po tin ali8ia...Den ta exo dei ola ta episodia...

Alla episodia lene alla oxi... Mporei na min einai tou goustou mou!!

paxine i finou re gamoto

H finou exei paxinei edo kai para polla XRONIA!!!

Mallon einai apo ti kaloperasi :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...