Προς το περιεχόμενο

eMule kai tcp/ip problem..

Αλέξης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν κανεις σωστα κατι... απλα τα πορτς που χρησιμοποιει δεν ειναι προωθημένα στο router σου (στανταρ εισαι πισω απο ρουτερ) να πέφτουν στο συγκεκριμένο pc, και ετσι σου λεει οτι εχει περιορισμενη συνδεση. Αυτο δε σημαινει οτι δεν κατεβάζεις, αλλά οτι δεν εχεις το μεγιστο αποτέλεσμα..

Απο εμπειρία μου, με 1024 γραμμή και ΠΑΤΗΜΕΝΟ emule (150 αρχεία από αμερικάνικες 1ης τάξης σειρές που υπάρχει κίνηση) χωρίς να στέλνω τα πορτς στο δικο μου pc, κατέβαζα με 80άρες. Οταν τα άνοιξα, κατέβαζα με 100άρες.

Βέβαια οταν ειχα 384 γραμμή, το emule ήταν μονίμος πιτομένο στα 42kb/sec... Οποτε εκεί φυσικά και δεν θα είχα καμία διαφορά.

Δεν ξερω τί καλυτέρευση θα δεις εσύ, αλλά για μένα αξίζει να ασχοληθείς λιγάκι αν ο ρουτερ σου ειναι ευκολα παραμετροποιήσιμος... Και πώς θα το δεις αυτό? Πολύ απλά, πήγαινε εδώ.... http://www.portforward.com

:)

Δημοσ.
Μην σε απασχολεί το tcp συνήθως είναι λάθος το τεστ.

Φρόντιζε τα βελάκια στην υδρόγειο να είναι πράσινα.

Δεν ειναι λαθος το τεστ,απλα το τεστ αποτυγχάνει να σε δει, γιατι τα συγκεκριμένα ports του emule (10 ειναι) δεν ειναι προσβάσιμα...

Απλά ξαναλέω οτι λίγη διαφορά θα δεις, ειδικά αν έισαι με αργή ταχύτητα... (και ναι, πιστεύω οτι η 384 δεν θεωρείται γρήγορη... Ελληνικη εφεύρεση ειναι)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,ομως επειδη δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις γενικα,να ρωτησω γιατι στην συνδεση στα δικτυα το Kad δεν συνδεεται?,γραφει οτι επιχειρειται συνδεση,αλλα παραμενει εκει.Τι γινεται εδω?Η συνδεση μου ειναι Adsl 384/128.

Δημοσ.

BASSstarlet_ ,συνδε8ηκα στον Razorback.μιλαει για την 0.46c.Ok αυτην εχω και εγω.Τελικα εγινε συνδεση και στο ed2k,και στο kad.Μην με ρωτησεις πως,γιατι ουτε και εγω καταλαβα.Καλα με λεω γκαγκα !!!...

Δημοσ.

Φιλε διαβασε τι λεει ο polaki πανω.Δεν ανοιξες πορτες στο μοντεμ/ρουτερ που εχεις.Δες το λινγκ που σου εδειξε για το πως θα τις ανοιξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...