Προς το περιεχόμενο

Otenet - Vivodi - Forthnet - Tellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια 384 από ΟΤΕ και δίνω 100 και κάτι το δίμηνο. Είμαι με ένα άλλο άτομο ώστε να μου έρχεται 50 - 50 αλλά ποτέ δεν έρχεται να πληρώνει το λογαριασμό με αποτέλεσμα να τα δίνω εγώ. Ποια εταιρία είναι η φθηνότερη; Λέω να πάω στα 256 για λόγους οικονομικούς.

Αν ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία ή αν γνωρίζει κάποιο site τέλος πάντων δώστε μου σας παρακαλώ κανένα link μπας και βγάλω άκρη. Ξέχασα να πω πως θα ήθελα η σύνδεσή μου να είναι αορίστου χρόνου και να μην λήγει πάνω στο χρόνο ή γενικότερα να λήγει όταν το θελήσω εγώ.

Δημοσ.

100 και κάτι?Πολλά είναι!Εγώ με Tellas στα 384/128 δίνω 35.60€ (με ΦΠΑ!) το μήνα και είμαι ικανοποιημένος!Απλά έχω συμβόλαιο για 1 χρόνο.Μπορείς να κοιτάξεις τις προσφορές απο Vivodi και Forthnet.

Για 256 δε θα το προτιμούσα,άλλωστε έχουν πέσει αρκετά οι τιμές στη 384 και 512.

Μπορείς να δείς και εδώ : http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/ispindex.php

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια 384 από ΟΤΕ και δίνω 100 και κάτι το δίμηνο. Είμαι με ένα άλλο άτομο ώστε να μου έρχεται 50 - 50 αλλά ποτέ δεν έρχεται να πληρώνει το λογαριασμό με αποτέλεσμα να τα δίνω εγώ. Ποια εταιρία είναι η φθηνότερη; Λέω να πάω στα 256 για λόγους οικονομικούς.

Αν ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία ή αν γνωρίζει κάποιο site τέλος πάντων δώστε μου σας παρακαλώ κανένα link μπας και βγάλω άκρη. Ξέχασα να πω πως θα ήθελα η σύνδεσή μου να είναι αορίστου χρόνου και να μην λήγει πάνω στο χρόνο ή γενικότερα να λήγει όταν το θελήσω εγώ.

εννοείται ότι τα 100 ή τα 82 το μήνα είναι πολλά αλλά στη τελική είναι λιγότερο από μία μπουγάτσα τη μέρα.εσύ αποφασίζεις

Δημοσ.

κόψε τον οτε.

vivodi full llu 43 ton mina 384/128

mazi me dslPhone (500 lepta free se ethnikes kliseis)

.

se kathe alli periptosi tha plironeis oti lene ta paidia + to pagio gia tin tilefoniki grammi xoris na exeis katholou xrono omilias.

.

gia akoma kalitera, an den se endiaferei noumero eiserxomenon

vivodi full llu me 33 ton mina ( 384/128 ) kai voipbuster gia ekserxomenes kliseis.

.

Δημοσ.

Εννοείται πως θα τον κοψω φίλε μου. οχι πάγιο ούτε λεπτό δεν τους χαλαλίζω. Εγω συνενοχος στις κομπίνες τους δεν γίνομαι. Ηδη είμαι σε αλλο παροχέα και με την πρώτη ευκαιρία θα φύγω και από το κωλοδίκτυο τους. Τώρα βέβαια αν το αναλύσουμε πληρωνουμε τον ακατανόμαστο θελοντας και μη. Τις παχυλές συντάξεις όλων αυτων των κυφήνων ποιος νομίζεις πως θα τις πληρωσει????

Δημοσ.
Vivodi 512/128 πληρώνεις 48€ το δίμηνο μαζί με Φ.Π.Α. (η προσφορά ειναι από το DSLcube)
λές για τους πρώτους μήνες?

εγώ νομίζω ότι μετά απότους 3 ή 5 μήνες πληρώνεις το μήνα 48.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...