Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ Dell Laptop ΑΠΟ Usa

evi79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρήκα αυτό εδώ:

http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b=&c=uk&cs=ukdhs1&l=en&oc=N01945&rbc=N01945&s=dhs&sbc=ukdhsrsinspn_9400_3

αλλά με πόσα ευρώ αντιστοιχούν £1' date='589????

Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο με USA Ε1705 ή το ίδιο το μοντέλο υπάρχει και USA (9400), αλλά στις ΗΠΑ έχει με 1,83 επεξεργαστή και όλα τα άλλα ίδια 1550? περίπου.[/quote']

1,589 agglikes lires = 2320 euros peripou :twisted:

gia ebay koitaza k ego k brika merikes kales prosfores gia nea mixanimata sxedon sta idia lefta pou dineis k esy.alla fobamai min paixtei kamia tapa oson afora to proion pou tha pareis k ton tropo pliromis bebaios...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1' date='589 agglikes lires = 2320 euros peripou :twisted:

gia ebay koitaza k ego k brika merikes kales prosfores gia nea mixanimata sxedon sta idia lefta pou dineis k esy.alla fobamai min paixtei kamia tapa oson afora to proion pou tha pareis k ton tropo pliromis bebaios...[/quote']

Όσον αφορά τις λίρες σε ευρώ είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά!!!!

Τώρα για το ebay βρήκα και εγώ αλλά είναι καινούργια ή τα "βαφτίζουν" καινούργια, το αγοράζεις και είτε δεν το παραλαμβάνεις ποτέ ή παίρνεις μεταχεριισμένο!

Δεν δεν έχω ακούσει κάτι είτε καλό ή κακό για αγορές μέσω ebay και δεν ξέρω ... μην την πατίσουμε είναι πάρα πολλά τα λεφτά ....

Δημοσ.

nomizo oti an prosekseis na parageileis apo enan kalo emporo mallon den tha xeis problima.toulaxiston gnostos mou me polles paraggelies apo ekei den eixe...

tora bebaia ego tha symfonousa mazi sou giati to "mallon" se auto to thema den einai arketo...pantos re gamoto megales diafores sto eksoteriko stis times,milame gia tin mera me tin nyxta dystyxos

Δημοσ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ DELL

Μίλησα με το E shop και ενδιαφέρθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Θα επικοινήσουν με DELL και θα δούνε τι μπορούν να κάνουν.

Προσωπικά, εγώ διαθέτω 150-200€, για φόρους, για να αποκτήσω ένα τέτοιο μηχάνιμα, καθώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει κάποιος στην Ελλάδα ένα τέτοιο μηχάνιμα ...... ελπίζω, βέβαια, αν το αποκτήσω να μην απογοητευτώ, αλλά σε όλο το FORUM έχω ψάξει και δεν έχω βρει αρνητικά σχόλια για DELL. Επίσης, για όσους θέλουν διπύρηνο επεξεργαστή θα υπάρχει από Φεβρουάριο Μάρτιο κάτι, αλλά .... πόσο και θα είναι της Fujitsu, Asus ... αυτά προς το παρόν...

ΠΡΟΤEΙΝΩ, εαν κάποιος το έχει ψάξει και θέλει να πάρει κάτι σε φορητό από DELL, ας πάρει στο eSHOP, θεωρώ ότι όσο πιο πολύ ενδιαφέρον υπάρχει τόσο πιο πολύ θα ασχοληθούν μαζί μας.... :)

Δημοσ.
nomizo oti an prosekseis na parageileis apo enan kalo emporo mallon den tha xeis problima.toulaxiston gnostos mou me polles paraggelies apo ekei den eixe...

tora bebaia ego tha symfonousa mazi sou giati to "mallon" se auto to thema den einai arketo...pantos re gamoto megales diafores sto eksoteriko stis times' date='milame gia tin mera me tin nyxta dystyxos[/quote']

Πράγματι τεράστιες διαφορές στις τιμές στην ΕΛΛΑΔΑ της ΝΤΟΠΗΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ και της ΑΚΡΙΒΙΑΣ!!!!!!!

Έχουμε τα πιο παλιά, όσον αφορά την εξέλιξη της τεχνολογίας, προϊόντα, και τα πουλάνε στις 2πλάσσιες τιμές από ότι έχουν τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα, που θα έρθουν μετά από χρόνο και στην Ελλάδα....

Ο γνωστός σου έχει κατάστημα να το επισκεφθούμε, να δούμε τι μπορεί να γίνει ....

Δημοσ.

o gnostos mou apla paragelies ekane,ena pda k ena kinito apo to ebay k itan ola ok.den antimetopise kapoio problima alla yparxei to ALLA...

pantos gia dual core pou les exei bgei idi stin ellada ena sony kata ti gnomi mou poly kalo k sxetika fthino:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=8977,exei syzitithei k edo an thes des...

an diatheteis tosa lefta kata ti gnomi mou eukairia...

Δημοσ.
o gnostos mou apla paragelies ekane' date='ena pda k ena kinito apo to ebay k itan ola ok.den antimetopise kapoio problima alla yparxei to ALLA...

[/quote']

Είναι off-topic αλλά σχετικά με το ebay έχουν συμβεί πάρα πολλά... άλλο να ρισκάρεις μέχρι άντε και 500? που και πάλι δεν είναι λίγα και άλλο 2000?!!!

Με καμιά 10ριά συναλλαγές που έχω κάνει οι 2 ήταν μούφα και οι 2 προβληματικές... όλοι οι πωλητές είχαν εξαιρετική αξιολόγηση... αλλά ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι κάθεται και χαλάει το πράμα...

Δημοσ.
Είναι off-topic αλλά σχετικά με το ebay έχουν συμβεί πάρα πολλά... άλλο να ρισκάρεις μέχρι άντε και 500? που και πάλι δεν είναι λίγα και άλλο 2000?!!!

Με καμιά 10ριά συναλλαγές που έχω κάνει οι 2 ήταν μούφα και οι 2 προβληματικές... όλοι οι πωλητές είχαν εξαιρετική αξιολόγηση... αλλά ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι κάθεται και χαλάει το πράμα...

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι πολύ μεγάλο το ποσόν για να το ρισκάρει κάποιος.

Δημοσ.
o gnostos mou apla paragelies ekane' date='ena pda k ena kinito apo to ebay k itan ola ok.den antimetopise kapoio problima alla yparxei to ALLA...

pantos gia dual core pou les exei bgei idi stin ellada ena sony kata ti gnomi mou poly kalo k sxetika fthino:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=8977,exei syzitithei k edo an thes des...

an diatheteis tosa lefta kata ti gnomi mou eukairia...[/quote']

Χμ.... δεν είναι κακό ....

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει φορητό dell απο αμερική προ διετίας μεταχειρισμένο απο σοβαρό έμπορο με πολύ καλό rating και ο υπολογιστής λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.Μου το έφερε όμως φίλος απο αμερική που ήρθε ελλάδα.αν ο πωλητής δεν βάλει ένδειξη gift θα περάσει απο τελωνείο και θα πάει ο κούκος αηδόνι.Τα τροφοδοτικά των φορητών λειτουργούν με 110v και με 220v το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα ανταπτοράκι για την πρίζα(αμερικάνικη σε ελληνική) που κοστίζει 1 ευρώ.

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει φορητό dell απο αμερική προ διετίας μεταχειρισμένο απο σοβαρό έμπορο με πολύ καλό rating και ο υπολογιστής λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.Μου το έφερε όμως φίλος απο αμερική που ήρθε ελλάδα.αν ο πωλητής δεν βάλει ένδειξη gift θα περάσει απο τελωνείο και θα πάει ο κούκος αηδόνι.Τα τροφοδοτικά των φορητών λειτουργούν με 110v και με 220v το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα ανταπτοράκι για την πρίζα(αμερικάνικη σε ελληνική) που κοστίζει 1 ευρώ.

Δημοσ.
Με το ρεύμα τι παίζει κοίταξες;Αμερική έχουν 110V ενώ εδώ 220V!

Θα είναι compatible το laptop με τα εδώ ρεύματα;Κοίταξέ το....

Den tha exei provlima me afto

to 99% ton monitor/laptop/ kai genika hardware pou theloun diko tous revma kai exoun na kanoun me ypologistes/ einai apo 110-240V apo mona tous i exoun tin epilogi na dialekseis pano tous.To mono pragma pou eida na min to exei itan ena eksoteriko kouti gia hard disk tis apple

Δημοσ.

Ωραία, το μόνο που μου μένει είναι να καταφέρω να κάνω την αγορά μέσω τηλεφώνου ή email, αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί τα τηλέφωνά τους είναι 800 κάτι που παίζουν μόνο USA, και κάποιο mail δεν έχω βρει ακόμα!!!!!!

Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ χρήσιμη πληροφορία σχετικά με την ένδειξη "gift"!!!!!

Δημοσ.
Ριξε μια ματια εδω.. βεβαια' date=' ξεφευγουν αρκετα στις τιμες.....

http://alienware.co.uk/main.aspx

Παντως, ο,τι μαθεις, ενημερωσε μας σε παρακαλω.. να δουμε τελικα ποσο ευκολο ειναι καποιος να αποκτησει Dell στην Ελλαδα, χωρις να καταντησει τσιρκο... οχι οτι ειναι κατι το φοβερο, αλλα σε ελευθερη αγορα ζουμε....[/quote']

Δεν ειναι και δυσκολο ρε παιδιά, υπάρχει Dell ελλάδας... Τα παιρνεις όλα αυτα που προσφέρουν εδω, αλλά δεν ειναι και σπάνιο κάποια προιόντα να μην ειναι διαθεσιμα παντού.. Πχ (ακυρο παράδειγμα το ξέρω) club sandwich στα McDonalds σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο δεν έχουν, μόνο στην ελλάδα (τους εξανάγκασαν τα goodys)

Τα alienware τα θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια και από τιμές ήταν ελαφρώς πιο ακριβα απτα υπόλοιπα, τωρα απότι ειδα εχουν ξεφύγει εντελώς..........!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...