evi79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα, έπειτα από περισσότερου του ενός μήνα, έρευνας αγοράς, σχετικά με φορητό Η/Υ κατέληξα να αγοράσω DELL. Όμως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα που θέλω να πάρω: 1.DELL Inspiron 9400 LAPTOP (1.86GHZ,17",RAM 1GB,GRAPHICS 256 GF7800) καθώς επίσης και το 2. DELL Inspiron Ε1705 που το έχουν με παραπάνω χαρακτηριστικά στα 1999 δολλάρια ΗΠΑ, δηλαδή λιγότερο από 1600? !!!!!!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ, αφού ούτε συγγενείς έχω στην USΑ αλλά και αυτοί δεν στέλνουν στην Ελλάδα!!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??????????? Έχει καποιος παρόμοια εμπειρία????????????????????
m3ltd0wn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Τα alienware τα έχεις σκεφτεί...? Γιά ρίξε μια ματιά, φέρνουν και Ελλάδα αν θυμάμαι καλά.
Flying_Dutchman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μιλησες με την εδω αντιπροσωπεια?? Δεν μπορουν να το φερουν αυτοι (με το αζημιωτο βεβαια...) ??
evi79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μίλησα με Ελλάδα δεν φέρνουν κανένα από τα μοντέλα που θέλω! Από USA που μίλησα με Chat Online δεν μου απαντούσαν ευθεώς εαν μπορούν μου στείλουν κάποια παραγγελία και μου συνέστησαν να μιλήσω με Ελλάδα. Από Ελλάδα πάλι που ξαναμίλησα μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα τα έχουν ξαναζητήσει, αλλά δεν ξέρουν να με ενημερώσουν άμεσα & σίγουρα και με παρέμπεψαν στην αντιπροσωπεία της Ιρλανδίας, όπου από εκεί προμηθεύεται η Ελλάδα, έστεοά mail στην Ιρλανδία και περιμένωωωωωωωωωω ..... και αν μου απαντήσουν ..... Κρίμα γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ .... με αρκετά καλή έρευνα αγοράς και δεν μπορώ να το βρω Ελλάδα!!!!!
evi79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Τα alienware τα έχεις σκεφτεί...?Γιά ρίξε μια ματιά' date=' φέρνουν και Ελλάδα αν θυμάμαι καλά.[/quote'] Τι είναι τα AlienWare????
Flying_Dutchman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Τι είναι τα AlienWare???? Ριξε μια ματια εδω.. βεβαια, ξεφευγουν αρκετα στις τιμες..... http://alienware.co.uk/main.aspx Παντως, ο,τι μαθεις, ενημερωσε μας σε παρακαλω.. να δουμε τελικα ποσο ευκολο ειναι καποιος να αποκτησει Dell στην Ελλαδα, χωρις να καταντησει τσιρκο... οχι οτι ειναι κατι το φοβερο, αλλα σε ελευθερη αγορα ζουμε....
telikiasmenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Απο Αμερική θα πρέπει να υπολογίζεις και το τελωνείο. Κοίτα στην DELL της Αγγλίας μήπως βρείς αυτά που θες... http://www.dell.co.uk
Biull Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Με το ρεύμα τι παίζει κοίταξες;Αμερική έχουν 110V ενώ εδώ 220V! Θα είναι compatible το laptop με τα εδώ ρεύματα;Κοίταξέ το....
getty Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δε συμφέρει απο Αμερική γιατί θα μπλέξεις με το τελωνείο και θα τα πληρώσεις πιθανώς (εξαρτάται πού θα πέσεις και πόσο είσαι διατεθιμένος να το κυνηγήσεις) παραπάνω απ΄όσο θα το πλήρωνες Ελλάδα.
evi79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δε συμφέρει απο Αμερική γιατί θα μπλέξεις με το τελωνείο και θα τα πληρώσεις πιθανώς (εξαρτάται πού θα πέσεις και πόσο είσαι διατεθιμένος να το κυνηγήσεις) παραπάνω απ΄όσο θα το πλήρωνες Ελλάδα. Από ότι βλέπω και εγώ στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω...... δυστηχώς, γιατί η Ελλαδα είναι σε όλα πίσω .... τα μηχανίματα που υπάρχουν εδώ δεν τα έχω βρει σε άλλες χώρες .... είμαστε πολύ πίσω και τα ακριβοπληρώνουμε. Το μηχάνιμα που θέλω το Ε1705 ή το 9400 είναι με διπύρηνο επεξεργαστή με 1GB μνήμη 256 κάρτα γραφικών 17"άρα οθόνη κλπ..... και εφόσον επιλέξω επεξεργαστή με 1,83 GHZ η τιμή του θα είναι γύρω στα 1550?, ενώ με 2,16GXZ στα 1825,40?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θεωρώ για ένα τέτοιο μηχάνιμα αξίζει να το ψάξω και άλλο..... αλλά και να δώσω επιπλέον 150? για να υ έρθει ελλάδα, πιστεύω ότι το αξίζει, γιατί στα 2000, δύσκολα βρίσκεις κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ... αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω το Fujitsu simens to 3438G2, με επεξεργαστή στα 2GHZ, αλλά αν καταφέρω να βρω σε DELL, το προτιμώ!
evi79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Με το ρεύμα τι παίζει κοίταξες;Αμερική έχουν 110V ενώ εδώ 220V!Θα είναι compatible το laptop με τα εδώ ρεύματα;Κοίταξέ το.... πως θα το δω? Στα χαρακτηριστικά δεν βρήκα κάτι! DELL Ε1705
evi79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ριξε μια ματια εδω.. βεβαια' date=' ξεφευγουν αρκετα στις τιμες..... http://alienware.co.uk/main.aspx Παντως, ο,τι μαθεις, ενημερωσε μας σε παρακαλω.. να δουμε τελικα ποσο ευκολο ειναι καποιος να αποκτησει Dell στην Ελλαδα, χωρις να καταντησει τσιρκο... οχι οτι ειναι κατι το φοβερο, αλλα σε ελευθερη αγορα ζουμε....[/quote'] ok, το βρήκα, αλλά είναι πανάκριβα, όμως από εμφάνιση σκίζουν.... Όσο για το αν μάθω σίγουρα θα σας ενημερώσω, αλλά χλωμό το κόβω να γίνει κάτι
evi79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Απο Αμερική θα πρέπει να υπολογίζεις και το τελωνείο. Κοίτα στην DELL της Αγγλίας μήπως βρείς αυτά που θες...http://www.dell.co.uk Βρήκα αυτό εδώ: http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b=&c=uk&cs=ukdhs1&l=en&oc=N01945&rbc=N01945&s=dhs&sbc=ukdhsrsinspn_9400_3 αλλά με πόσα ευρώ αντιστοιχούν £1,589???? Γιατί είναι ακριβώς το ίδιο με USA Ε1705 ή το ίδιο το μοντέλο υπάρχει και USA (9400), αλλά στις ΗΠΑ έχει με 1,83 επεξεργαστή και όλα τα άλλα ίδια 1550? περίπου.
evi79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Γνωρίζει κάποιος για αγορές από το ebay??? Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ, αλλά ούτε γνωρίζω και τις διαδικασίες .... από ότι είδα έχει αρκετά μεταχειρισμένα προϊόντα....
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Αμα θες να αγορασεις απο ebay, καλυτερα να αρχισεις απο ebay.co.uk (Αγγλια δηλαδη ή ebay.de - Γερμανια). Για αμερικη δε θα στο προτεινα (προς το παρον), μια και υπαρχουν κι αλλες δυσκολιες (τελωνεια κτλ). Παντως πρεπει να εισαι ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικος σε τετοιες αγορες, για διαφορους λογους.... εγω απο Αγγλια αγορασα το δικο μου Dell μεταχειρισμενο κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δες τις καταχωρησεις, κι αμα βρεις κατι ενδιαφερον ρωτα σε οτι μπορουμε να σε διαφωτισουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.