sa1901 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 oxi sto +0,08 volt? dld protinis na valw default kai na katevazw ta fsb mexri na aniksi to pc? Tο default ρευμα των Prescotts ειναι 1.400 κανονικα οποτε οσο ανεβαινει ο επεξεργαστης διχως να αναβει το throttling δεν ειναι επικινδυνο. Αυτο που λες να χαμηλωσεις το FSB δεν εχει νοημα το αλογιστο Vcore χαλαει τον επεξεργαστη κι οι θερμοκρασιες. Στην τελικη αν θες να δωσεις μεχρι 1.45 το πολυ και τουλαχιστον βαλε Artic Silver Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέριες στα links της υπογραφής μου.
manowar13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 3ghz epeksergastis kai den sas ftanei?ti tha kerdisete me liga mhz parapanw? afhste ton ekei stin isixia tou ton epeksergasth
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 manowar...μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη μαγεία του ανεβάσματος
STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Manowar, if you are not O/C you are not my friend!!! κατα παράφραση του γνωστού επικού άσματος των ΜΑΝΟWAR. Btw. και καθότι τα τελευταία 3 χρόνια (ισως λίγο παραπάνω) "παίζω" με 2,4 P4 @ 2.88 ~ (πέρνει πολύ ξέσκισμα ο δικός μου,το ξέρω) αλλά με μαμά ψύξη ακόμα,και επειδή συνέχεια με 100% cpu usage είμαι (βλ.επεξεργασια video κλπ) δεν μπορώ να πώ οτι έχω το παραμικρό πρόβλημα αξιοπιστίας-αστάθειας κ.λ.π. Ομως... κανείς δε με ...ανάγκασε! Το κάνεις γιατί έτσι σου γουστάρει και πέρνεις όλα τα ρίσκα πάνω σου. Και στη μηχανή ,έβαλα, μέσα στο λάδι και στη βενζίνη αρκετές φορές <εξωτικά> υλικά αλλά ισως είμαι τυχερός δεν ξέρω,ίσως απλά εφαρμόζω μια μία τις πατέντες για να δώ τυχόν προβλήματα ,πάντως μέχρι τώρα και ύστερα από πολλεεεεεεεες ώρες λειτουργίας δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ετσι και με το ΠΣι....δοκιμάζεις ένα ένα τα "πειράγματα" για να βεβαιωθείς οτι έχεις σταθερότητα και ..... συνεχίζεις όσο σου επιτρέπουν οι γνώσεις σου και οι εμπειρίες σου και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε... και η τσέπη σου.
elamnte Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Paides egw exw enan epexergasti p4 3ghz prescott socket 478 fsb 800. kai moy doylevei me poli ipsiles thermokrasies diladi. se idle :50-60 vathmoys kai se full load 70-80 vathmoys. ton doylevw etsi konta sto 8mino kai den moy exei paroysiasei apolitos tipota oyte reset oyte tipota. peira til to plaisio kai to e-shop kai moy eipan oti gia to sigegrimeno montelo epexergastwn toys prescott diladi einai fisiologiko na doylevoyn se toso megales thermokrasies giati oi prescott anevazoyn poloi ypsiles thermokrasies. poia einai i diki sas i gnwmi???? eixa dokimasei kai paliotera mia alli psiktra tin thermaltake xp90 alla den eida kai simantikes veltiwseis ante na katevase to poli 10 vathmoys tin themokrasia.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ante na katevase to poli 10 vathmoys tin themokrasia. Αυτό είναι τεράστια διαφορά ήδη.. Πράγματι ο PresHOT είναι άστα να πάει ο διάκος..και εγώ είχα τέτοιον..στους τόσους βαθμούς δουλεύει..το φυσιολογικό του είναι..
Biull Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω έναν 2,4 Η.Τ. ο οποίος idle με full καλοριφέρ φτάνει τους 29 και full load τους 49!Με την stock ψύκτρα!Όταν βάλω την XP90C που αγόρασα θα σας πώ θερμοκρασίες! Πάνω από αυτές τις θερμοκρασίες δεν έχω δει!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εσένα μήπως είναι Northwood core Γενικώς οι 2.8/3.0/3.2 PresHott πήγαιναν τρελά ψηλά σε temps..
Biull Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πώς να κοιτάξω τι είναι ο δικός μου;Στο κουτί τίποτα δεν γράφει!
sa1901 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πώς να κοιτάξω τι είναι ο δικός μου;Στο κουτί τίποτα δεν γράφει! Xρησιμοποίησε το cpu-z. http://www.cpuid.org/cpuz.php
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Βασικό νομίζω πως είναι σίγουρο..δεν είχε βγάλει 2.4 Prescott core αν δεν κάνω λάθος..
giorgos th. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 etsi einai.apo 2.8 kai pano pigainan oi prescott.
Biull Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ναι όντως Northwood είναι! Πάντως αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες!Γιατί έτσι;Παράξενο για INTEL!!! :mrgreen: :mrgreen:
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Γιατί ο Northwood ήταν ο τελευταίος πολύ καλός επεξεργαστής που έβγαλε..(στην massive αγορά τουλαχ)..ειδικά από θερμική συμπεριφορά και σε επιδόσεις εν συγκρίσει με AMD της εποχής. όσο καιρό είχα έναν..έχω να πω τα καλύτερα...
Biull Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Να του κάνω overclock;;;Από 2,4 σε 2,8 ή 3,0;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.