Προς το περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι απλή και ξεκάθαρη..Έχω hol 384 με router.Θέλω να μου πείτε τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για να ανέβουν οι ταχύτητες στο internet.Έχω ακούσει ότι χρέιάζονται ρυθμίσεις στα ip και ports κλπ.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως θα της κάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δυστυχώς η ερώτηση σου δεν είναι απλή και ξεκάθαρη, γίνε ποιο συγκεκριμένος όπως, τι router έχεις, σε ποιό πρόγραμμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα, όταν λες έχεις χαμηλές ταχύτητες πόσο χαμηλές είναι κλπ.

απάντησε αυτά και εδώ είμαστε ...

Δημοσ.

Συνήθως όχι,αλλά μερικά προγράμματα δουλεύουν εν μέρει χωρίς να ανοίξεις ports,αλλά όχι στο μέγιστο.

Και βέβαια καλό είναι να κάνεις μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση.

Σε γενικές γραμμές μην περιμένεις να πιάνεις το μέγιστο download που προσδοκάς από την dsl(40~ δλδ)με κάθε πρόγραμμα p2p ή άλλο τρόπο,συνεχώς και αδιαλείπτως!

Δημοσ.

Έχω το frtitz box της hol.Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τις ταχύτητες?Σίγουρα δεν είναι λόγω ρυθμίσεων?Ας πούμε παίζω fifa 2006 online και κολλάει αρκετά...Παίζει ρόλο που μοιράζομαι τη σύνδεση με άλλον μέσω router?Στα p2p μπορείτε να μου πείτε τί ρυθμίσεις χρειάζονται για να ανέβουν οι ταχύτητες,πως ανοίγω ports και τι γίνεται με το ip?Επίσης αν ξέρετε πως μπορώ να απεγκαταστήσω το firewall ή να το απενεργοποιήσω...

Δημοσ.
Η ερώτηση μου είναι απλή και ξεκάθαρη..Έχω hol 384 με router.Θέλω να μου πείτε τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για να ανέβουν οι ταχύτητες στο internet.Έχω ακούσει ότι χρέιάζονται ρυθμίσεις στα ip και ports κλπ.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως θα της κάνω?

Ευχαριστώ

Opos exei anafer8ei k se proigoumeno thread dokimase http://speedtest.forthnet.gr. Ekei 8a deis tis taxytites pou pianeis pano sto DSLAM tou OTE.... des k ayto to thread gia perissoteres plirofories http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130585

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...