geo99rge Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 παιδια καλησπερα εχετε να προτεινετε καποια τφτ στα 300ε περιπου?, σε 19 ιντσες και θα χρησιμοποιειτε και για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου επειδή έχω λίγο καιρό που αγόρασα τη δικιά μου Lg 1915s, δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις και απομένως δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένο μοντέλο. Θα σου πρότεινα πάντως να σκεφτείς σοβαρά μια lg, αφού θεωρούνται γενικά πολύ καλές επιλογές (ο κανόνας ο,τι πληρώνεις παίρνεις ανάμεσα σε μικρά/μεγάλα μοντέλα της κάθε εταιρίας ισχύει πάντα) και έχει υποδειγματική εγγύηση on-site. Είχα την ατυχία να τη δουλεύω χωρίς UPS για λίγο καιρό, σε έναν κεραυνό η οθόνη κάηκε και πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία (Τρίτη απόγευμα). Πέμπτη πρωί ήρθαν με καινούριο ίδιο μοντέλο, πήραν τη παλιά και ούτε που ρωτήσαν τίποτα!! Φυσικά έχει και 0-Pixel εγγύηση. Γενικά πάντως να κοιτάξεις οπωσδήποτε να έχει 0-pixel εγγύηση, για να μην απογοητευτείς άμα σου βγάλει καμιά κουκκίδα... Αξιόλογη στις TFT είναι και η Samsung, σε Eizo δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι με τα χρήματα που διαθέτεις αλλά ούτε γνωρίζω με σιγουριά (στις TFT) αν δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα που απαιτεί. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...! Και welcome στο forum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Gia gaming sou xreiazontai min. 12ms apokrisi, i LG 1915s se kaluptei (einai 12ms) opote den einai asximi agora gia 300e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 παιδια ευχαριστω για τις οδηγιες αλλα ειδα σημερα και τη σαμσουνγ 913 ν και ειναι αρκετα οικονομικη στα 300ε μου φενετε. θα τη κοιταξω παντως παιδια να συγκρινω χαρακτηριστηκα με την 1915 ευχαριστω για το καλοσωρισμα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Από ποιοτητα η Samsung είναι πολύ καλύτερη από την LG. Προτεινω την Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λαλάκης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Eγω λέω μια και η οθόνες είναι το μόνο part που μένει πιο πολύ καιρό από τον υπόλοιπο υπολογιστή να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις αυτήν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168265 Την πήρα πριν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Eγω λέω μια και η οθόνες είναι το μόνο part που μένει πιο πολύ καιρό από τον υπόλοιπο υπολογιστή να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις αυτήν:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168265 Την πήρα πριν μια εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος πολυ καλη σαν επιλογη! παιδια ειδα αυτην, πως σας φενετε? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=254390&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λαλάκης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Θέμα γούστου είναι.Οι samsung είναι καλές οθόνες αλλά αν δεν κάνω λάθος η αντιπροσωπία της Ελλάδας δίνει 7 pixel εγκύηση.Κοίτα αν βρεις κάπου σε αυτά τα λεφτά και την 930bf η οποία έχει και dvi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.