Προς το περιεχόμενο

DVD RW Ricoch tis teleftees meres....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου έχει τύχει αυτό με CD ή DVD κακής ποιότητας. Άλλαξε μάρκα στα δισκάκια σου. Πάρε Tayo Yuden ή TDK.

Δεν νομιζω φιλε μου να φταιει αυτο γιατι τα dvd που δοκιμασα να του βαλω ειναι dvd που τα εχω βαλει πολλες φορες διχως προβλημα..

Δημοσ.

Καλά μην θυμώνεις (αν κρίνω απο το κόκκινο προσωπάκι).

Απλά μου έχει τύχει σε αντίστοιχη ποιότητας μάρκα, άλλα δισκάκια να τα δέχεται το dvd κι άλλα όχι.

Μπορείς απλά να δοκιμάσεις 1-2 (αν δεν θες να πάρεις πολλά) δισκάκια καλής ποιότητας για να δείς αν πράγματι ισχύει αυτό που σου λέω.

Καταρχήν, αν βάλεις ένα άλλο δισκάκι (γραμμένο ή orginal κτλ) σου το πετάει κι αυτό;

Δημοσ.
Καλά μην θυμώνεις (αν κρίνω απο το κόκκινο προσωπάκι).

Απλά μου έχει τύχει σε αντίστοιχη ποιότητας μάρκα' date=' άλλα δισκάκια να τα δέχεται το dvd κι άλλα όχι.

Μπορείς απλά να δοκιμάσεις 1-2 (αν δεν θες να πάρεις πολλά) δισκάκια καλής ποιότητας για να δείς αν πράγματι ισχύει αυτό που σου λέω.

Καταρχήν, αν βάλεις ένα άλλο δισκάκι (γραμμένο ή orginal κτλ) σου το πετάει κι αυτό;[/quote']

Φιλε μου το κοκινο προσωπακι οπως ειπες ειναι θυμος οχι για σενα αλλα για τα 60 € που θα σκασω το απογευμα για να παρω καινουργιο .....

Ναι ουτε και παληα γραμμενα δισκακια δεν διαβαζει--ενω τα διαβαζε πριν-- τα πεταει και αυτα εξω...

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.
Πάρε το Νέο NEC που είναι DVD-RW με 50 ευρώ απο plaisio.

Και δεν πληρώνεις μεταφορικά.

ne leo na paro to nec me 59 euro afto pou grafei kai me lazer apano sta diskakia ettiketes...

poia einai i gnomi sas?

Δημοσ.

Ok. Έτσι όπως τα λές μάλλον τα έφτυσε η συσκευή.

Αν όντως έχει μόνο 9€ διαφορά η συσκευή lightscribe τότε αγόρασέ τη καθω΄ς πιστεύω πως αυτά τα δισκάκια θα φτηνήνουν στο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...