nice_kid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εχω τερματισει στον 8ο στην blacklist ολες τις κοντρες κ τις χρονομετρησεις και μου λειπει μονο ο-η αρχηγος δηλ αυτο στο χαρτη με το ασπρο αστερακι το ονομαζομενο challenge για να ξεκινησω μετα με τον 7ο στην blacklist.Πως μπορω να το βρω? Λιγο θελω ακομα κ θα πεταξω το dvd στα σκουπιδια.Πρεπει να μαζεψω λεφτα? τι πρεπει να κανω για να δεχτω το τηλεφωνημα στο κινητο για να μου πει οκ ελα στο σημειο για την τελευταια (αρχηγικη) κοντρα? Βοηθηστε με γιατι ειμαι στο dvd για τα τελευταια του...Ευχαριστω πολυ.
TSOPK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πηγαινε στο garage, Blacklist και θα στο εχει εκει αν εχεις κανει ολα τα απαιτουμενα.
Donacgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 mporeis na pas sto garage sto black list kaitha sou leei na patiseis to noumero 2 an eisai ok kai tha se paei aftomatos ston arxigo! vevea prepei na exeis simplirosei kai to analogo poso sto BOUNCE. afto na to prosexeis! alios den mporeis na trexeis me tous arxigous mexri na to simpliroseis!
S2Katana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μαλλον αυτο που σου λεει ο donacgr ειναι.
subdee Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 BOUNTY ρε όχι BOUNCE. και τα MILESTONES να κοιτάξεις. όταν είσαι στο γκαραζ και πατήσεις στην επιλογή Blacklist 15, θα σου πεί πόσα milestones και bounty χρειάζεσαι ακόμα και απο κάτω σου δίνει επιλογή να αρχίσεις ένα κυνηγητό με τους μπάτσους κατευθείαν, χωρίς να τους ψάχνεις.
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 xoris na pas sto garage, pata apla to "b" & tha sou vgalei kateytheian thn lista tou blacklist
subdee Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 εξαρτάται! αν δεν παίζει σε ΧΒΟΧ και δεν έχει προσδιορίσει κάποιο κουμπί στο pc για αυτή τη λειτουργία, τι θα κάνει;
ferongr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 εξαρτάται! αν δεν παίζει σε ΧΒΟΧ και δεν έχει προσδιορίσει κάποιο κουμπί στο pc για αυτή τη λειτουργία, τι θα κάνει; Β στο πισι σε βγαζει παλι στη Blacklist. Ειναι το default
polaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 mporeis na pas sto garage sto black list kaitha sou leei na patiseis to noumero 2 an eisai ok kai tha se paei aftomatos ston arxigo! vevea prepei na exeis simplirosei kai to analogo poso sto BOUNCE. afto na to prosexeis! alios den mporeis na trexeis me tous arxigous mexri na to simpliroseis! Οχι bounce, αλλά BOUNTY!
polaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 εξαρτάται! αν δεν παίζει σε ΧΒΟΧ και δεν έχει προσδιορίσει κάποιο κουμπί στο pc για αυτή τη λειτουργία, τι θα κάνει; Θα πάει στη λιστα στην επιλογή BLACKLIST... Νομίζω είναι ότι πιο απλό υπάρχει.... Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί να πατησει δηλαδή,απλα το επιλέγει. Μολις μπεις στην επιλογη αυτη, αν εχεις συμπληρώσει milestones, bounty & races, θα σου λέει χύμα PRESS 2 TO CHALLENGE RIVAL.
Donacgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ok polaki grapse lathos diatiposi! de thimomoun pos akrivos itan exei arketo kairo pou to teleiosa opote nomizo dikaiologoume . simasia exei oti oloi katalavan ti enow!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.