Προς το περιεχόμενο

SΟs --> N.f.s Most Wanted

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τερματισει στον 8ο στην blacklist ολες τις κοντρες κ τις χρονομετρησεις και μου λειπει μονο ο-η αρχηγος δηλ αυτο στο χαρτη με το ασπρο αστερακι το ονομαζομενο challenge για να ξεκινησω μετα με τον 7ο στην blacklist.Πως μπορω να το βρω? Λιγο θελω ακομα κ θα πεταξω το dvd στα σκουπιδια.Πρεπει να μαζεψω λεφτα? τι πρεπει να κανω για να δεχτω το τηλεφωνημα στο κινητο για να μου πει οκ ελα στο σημειο για την τελευταια (αρχηγικη) κοντρα? Βοηθηστε με γιατι ειμαι στο dvd για τα τελευταια του...Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

mporeis na pas sto garage sto black list kaitha sou leei na patiseis to noumero 2 an eisai ok kai tha se paei aftomatos ston arxigo!

vevea prepei na exeis simplirosei kai to analogo poso sto BOUNCE. afto na to prosexeis! alios den mporeis na trexeis me tous arxigous mexri na to simpliroseis!

Δημοσ.

BOUNTY ρε όχι BOUNCE.

και τα MILESTONES να κοιτάξεις.

όταν είσαι στο γκαραζ και πατήσεις στην επιλογή Blacklist 15, θα σου πεί πόσα milestones και bounty χρειάζεσαι ακόμα και απο κάτω σου δίνει επιλογή να αρχίσεις ένα κυνηγητό με τους μπάτσους κατευθείαν, χωρίς να τους ψάχνεις.

Δημοσ.

εξαρτάται! αν δεν παίζει σε ΧΒΟΧ και δεν έχει προσδιορίσει κάποιο κουμπί στο pc για αυτή τη λειτουργία, τι θα κάνει;

Δημοσ.
εξαρτάται! αν δεν παίζει σε ΧΒΟΧ και δεν έχει προσδιορίσει κάποιο κουμπί στο pc για αυτή τη λειτουργία, τι θα κάνει;

Β στο πισι σε βγαζει παλι στη Blacklist. Ειναι το default

Δημοσ.
mporeis na pas sto garage sto black list kaitha sou leei na patiseis to noumero 2 an eisai ok kai tha se paei aftomatos ston arxigo!

vevea prepei na exeis simplirosei kai to analogo poso sto BOUNCE. afto na to prosexeis! alios den mporeis na trexeis me tous arxigous mexri na to simpliroseis!

Οχι bounce, αλλά BOUNTY! :)

Δημοσ.

Θα πάει στη λιστα στην επιλογή BLACKLIST... Νομίζω είναι ότι πιο απλό υπάρχει.... Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί να πατησει δηλαδή,απλα το επιλέγει.

Μολις μπεις στην επιλογη αυτη, αν εχεις συμπληρώσει milestones, bounty & races, θα σου λέει χύμα PRESS 2 TO CHALLENGE RIVAL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...