Προς το περιεχόμενο

Fast and Furious 3 - Tokio Drift

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφόσον μετά απο τό δεύτερο volume (sequel, prequel κτλπ) oι περισσότερες ταινίες ξεφτίζουν γιατί τις βγάζουν?Δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι?Τόσο ενοχλητικά εμφανές οτι είναι για τα φράγκα που ούτε καν είδα το trailer... :twisted:

Δημοσ.
Εφόσον μετά απο τό δεύτερο volume (sequel, prequel κτλπ) oι περισσότερες ταινίες ξεφτίζουν γιατί τις βγάζουν?Δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι?Τόσο ενοχλητικά εμφανές οτι είναι για τα φράγκα που ούτε καν είδα το trailer...

Δηλαδή οι προηγούμενες ήταν μία απόπειρα έκφρασης, ένα έργο που είναι πολιτισμικό σημείο ε ;

Γενικά μπορείς να το πεις αυτό το πράγμα. Αλλά για το συγκεκριμένο είδος, ε.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι μούφα:

http://www.evolicious.com/spypics

παίζουν κατι άσχετοι.λένε οτι μέχρι και το γιό του

master p θα βάλουν .πολύ μέσο και μπάρμπα στη κορώνη δηλαδή όσοι

παίζουν...έλπίζω να μη τα ξανακάνουν μαντάρα όπως στο 2ο.

Δημοσ.
Δηλαδή οι προηγούμενες ήταν μία απόπειρα έκφρασης' date=' ένα έργο που είναι πολιτισμικό σημείο ε ;

Γενικά μπορείς να το πεις αυτό το πράγμα. Αλλά για το συγκεκριμένο είδος, ε.[/quote']

ανάλογο παράδειγμα και το scary movie μόνο που το 3 ήταν και το καλύτερο.

το fast n furious 2 όταν το δα 1η φορά έλεγα ότι ήταν μετριο.

τις επόμενες τουλάχιστον γελoίο.ειδικά στο τέλος που νομίζουν ότι το αυτοκίνητο είναι αεροπλάνο.το θέμα είναι ότι με τη eva mendes έμειναν πολοί

και χάζευαν.ο tyrese ήταν καμένο κύτταρο.επίσης το άλλο κουφό ήταν στο κουτί της ταινίας στη περίληψη:o brian συναντά τη παλιά του φίλη roman pierce.

Δημοσ.
Δεν είπα πως ήταν καμμιά σοβαρή ταινία αλλά το έχουν χέσει το θέμα με τα sequels...Βαριέμαι!!!!!

Δεν διαφωνώ. Απλά λέω πως ούτως ή άλλως μια ταινία αμάξια/γκόμενες δεν μεταβάλει τους λόγους ύπαρξής της όταν περνάει στο δεύτερο τρίτο +ΟΟ μέρος της. Το ίδιο πράγμα είναι.

Αν ήταν κάτι σοβαρό, ναι, τότε ίσως να χανόταν κάτι από την ουσία ή ίσως να ήταν αηδιαστικό το ότι πάνε για λεφτά βγάζοντας νέα μέρη.

Δημοσ.
Katste na vgei kai meta krazoume... outos i allos se poion ekane kako alli mia analafri tainia? tose vgainoun... ta lefta sas sto cinema mi dosete kai ola kala tha einai!!

Κανείς δεν την "κράζει", ανάλαφρη λες , το ίδιο λέω και εγώ. Τίποτα περισσότερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Άμα θεωρείς ότι η αίσθηση του γούστου είναι δυνατό να καθορίζεται από το πόσα λεφτά θα δώσει κανείς για να παρακολουθήσει κινηματογραφικά έργα, τότε το τελευταίο σχόλιο σου ήταν απόλυτα επιτυχημένο, νομίζω...

Δημοσ.
Κανείς δεν την "κράζει"' date=' ανάλαφρη λες , το ίδιο λέω και εγώ. Τίποτα περισσότερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.

Άμα θεωρείς ότι η αίσθηση του γούστου είναι δυνατό να καθορίζεται από το πόσα λεφτά θα δώσει κανείς για να παρακολουθήσει κινηματογραφικά έργα, τότε το τελευταίο σχόλιο σου ήταν απόλυτα επιτυχημένο, νομίζω...[/quote']

that's right ας τη πάρουμε για κωμωδία και δε 8α υπάρξει πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...