^BOOMBOOM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι μούφα: http://www.evolicious.com/spypics
nthanasis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1808715999
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εφόσον μετά απο τό δεύτερο volume (sequel, prequel κτλπ) oι περισσότερες ταινίες ξεφτίζουν γιατί τις βγάζουν?Δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι?Τόσο ενοχλητικά εμφανές οτι είναι για τα φράγκα που ούτε καν είδα το trailer... :twisted:
ClouD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εφόσον μετά απο τό δεύτερο volume (sequel, prequel κτλπ) oι περισσότερες ταινίες ξεφτίζουν γιατί τις βγάζουν?Δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι?Τόσο ενοχλητικά εμφανές οτι είναι για τα φράγκα που ούτε καν είδα το trailer... Δηλαδή οι προηγούμενες ήταν μία απόπειρα έκφρασης, ένα έργο που είναι πολιτισμικό σημείο ε ; Γενικά μπορείς να το πεις αυτό το πράγμα. Αλλά για το συγκεκριμένο είδος, ε.
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι μούφα: http://www.evolicious.com/spypics παίζουν κατι άσχετοι.λένε οτι μέχρι και το γιό του master p θα βάλουν .πολύ μέσο και μπάρμπα στη κορώνη δηλαδή όσοι παίζουν...έλπίζω να μη τα ξανακάνουν μαντάρα όπως στο 2ο.
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή οι προηγούμενες ήταν μία απόπειρα έκφρασης' date=' ένα έργο που είναι πολιτισμικό σημείο ε ; Γενικά μπορείς να το πεις αυτό το πράγμα. Αλλά για το συγκεκριμένο είδος, ε.[/quote'] ανάλογο παράδειγμα και το scary movie μόνο που το 3 ήταν και το καλύτερο. το fast n furious 2 όταν το δα 1η φορά έλεγα ότι ήταν μετριο. τις επόμενες τουλάχιστον γελoίο.ειδικά στο τέλος που νομίζουν ότι το αυτοκίνητο είναι αεροπλάνο.το θέμα είναι ότι με τη eva mendes έμειναν πολοί και χάζευαν.ο tyrese ήταν καμένο κύτταρο.επίσης το άλλο κουφό ήταν στο κουτί της ταινίας στη περίληψη brian συναντά τη παλιά του φίλη roman pierce.
privateer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 http://www.latinoreview.com/scriptreview.php?id=9
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δεν είπα πως ήταν καμμιά σοβαρή ταινία αλλά το έχουν χέσει το θέμα με τα sequels...Βαριέμαι!!!!!
ClouD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δεν είπα πως ήταν καμμιά σοβαρή ταινία αλλά το έχουν χέσει το θέμα με τα sequels...Βαριέμαι!!!!! Δεν διαφωνώ. Απλά λέω πως ούτως ή άλλως μια ταινία αμάξια/γκόμενες δεν μεταβάλει τους λόγους ύπαρξής της όταν περνάει στο δεύτερο τρίτο +ΟΟ μέρος της. Το ίδιο πράγμα είναι. Αν ήταν κάτι σοβαρό, ναι, τότε ίσως να χανόταν κάτι από την ουσία ή ίσως να ήταν αηδιαστικό το ότι πάνε για λεφτά βγάζοντας νέα μέρη.
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Έχεις δίκιο.Αν το θέτεις έτσι συμφωνώ. to problima einai oti den exei bgei kai mammia sobari kai psaxno tainies apo dekaties 80 kai ta loipa.toylaxiston tragiko
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εντάξει όχι οτι δεν έχει βγεί και καμμία καλή αλλά σίγουρα είναι λίγες (μπορεί και λιγότερες απ'ότι παλιότερα!!!)
Sanctu82 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Katste na vgei kai meta krazoume... outos i allos se poion ekane kako alli mia analafri tainia? tose vgainoun... ta lefta sas sto cinema mi dosete kai ola kala tha einai!!
ClouD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Katste na vgei kai meta krazoume... outos i allos se poion ekane kako alli mia analafri tainia? tose vgainoun... ta lefta sas sto cinema mi dosete kai ola kala tha einai!! Κανείς δεν την "κράζει", ανάλαφρη λες , το ίδιο λέω και εγώ. Τίποτα περισσότερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Άμα θεωρείς ότι η αίσθηση του γούστου είναι δυνατό να καθορίζεται από το πόσα λεφτά θα δώσει κανείς για να παρακολουθήσει κινηματογραφικά έργα, τότε το τελευταίο σχόλιο σου ήταν απόλυτα επιτυχημένο, νομίζω...
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Κανείς δεν την "κράζει"' date=' ανάλαφρη λες , το ίδιο λέω και εγώ. Τίποτα περισσότερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Άμα θεωρείς ότι η αίσθηση του γούστου είναι δυνατό να καθορίζεται από το πόσα λεφτά θα δώσει κανείς για να παρακολουθήσει κινηματογραφικά έργα, τότε το τελευταίο σχόλιο σου ήταν απόλυτα επιτυχημένο, νομίζω...[/quote'] that's right ας τη πάρουμε για κωμωδία και δε 8α υπάρξει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.