kostelo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Παιδια εχω το προβλημα που φαινεται στον τιτλο,δηλ οταν παιζω ταινια dvd με το powerdvd 6 ο επεξεργαστης χτυπαει κοκκινο με αποτελεσμα η ταινια να κανει σπασιματα.Ο υπολογιστης ειναι παλιος,P3 800 MHz,256 mb sdram,m/b ms-6178 με ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων του τσιπσετ 810 της ιντελ.Το ξερω οτι δε μπορω να εχω απαιτησεις απο αυτο το μηχανημα αλλα το θεμα ειναι οτι παλια εβλεπα μια χαρα ταινιες αλλα με παλιοτερη εκδοση του powedvd.Παιζει ρολο η εκδοση 6 και δε τη σηκωνει νομιζετε ή τπτ αλλο? Εχω τους τελευταιους drivers για καθε υποσυστημα του pc, οποτε δε τιθεται τετοιο θεμα. Εχω επισης και k-lite mega codec pack εγκατεστημενο αν αυτο λεει κατι. Να γυρισω στην 5 ή και στην 4 ακομα ή μηπως σωζεται καπως η κατασταση? Ευχαριστω για τυχον βοηθεια.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 pios o logos se ena tetio mixanima na valeis tin 6? afou tis epipleon texnologies pou exei oute kan tis onorevete to mixanima vale to 5 kai tha eisai kirile
sarcaster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που και σε μένα παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό... Έχω την έκδοση 6 premium Εμένα το pc μου είναι P4 1.5GHtz ποιος ο λόγος που γίνεται αυτό άραγε..?
kleidokratwr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω παλιότερη έκδοση πχ 4 που είναι πολύ ελαφρύτερη απο την 6. Αντίστοιχα αν το dvd drive σου είναι παλιό ή το δισκάκι είναι γρατσουνισμένο. Πάλι θα είχες σπασίματα στην εικόνα.
kostelo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Το dvd ειναι ενταξει το εκανα και image στο σκληρο για να το τραβαει απο κει για πιο γρηγορα αλλα τζιφος. Βρηκα και θα βαλω αυριο το 5 κι αν δε βελτιωθει αισθητα (να βλεπεται η ταινια ανετα δηλαδη) θα ξεθαψω το 4 για σιγουρα. Καλυτερα να βλεπω ταινια με πιο παλιο προγραμμα παρα να λεω οτι εχω το πιο καινουριο αλλα να ναι αχρηστο. Θα δοκιμασω αυριο και θα ποσταρω εντυπωσεις.
kostelo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Παρεμπιπτοντως δοκιμασα να βγαλω το k-lite codec mega pack και η χρηση cpu επεσε κατα την αναπαραγωγη dvd με το powerdvd 6 απο 100% σε 70% περιπου και κανει σπανια σπασιματα εως ποτε πλεον.Το ξαναεγκατεστησα και δεν εβαλα απλα μια βλακεια με το ονομα ffdshow που μου εμφανιζοταν σε tray διπλα στο ρολόι όποτε επαιζα dvd ή βιντεο και τωρα δε μου το εμφανιζει και ολα καλα. Το αναφερω αν εχει κανας φιλος αναλογο προβλημα να το δοκιμασει μηπως τον βοηθησει οπως εμενα.
bakis11 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 kalispera...na se rotiso kati?katebazo tous Υπότιτλοιs kai otan ta valo na pexi den mou to diabasi kala..mipos xereis giati?efxaristo!
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πότε βγήκε έκδοση 6 και δεν το πήρα χαμπάρι?? :-p Έφυγα...Έχει τίποτα έχτρα?
kostelo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εδω και κατι χιλιετιες εχει βγει το powerdvd 6 deluxe. Εχει μερικα εξτρα τα οποια ομως θελουν και γερο επεξεργαστη περι του οποιου γινεται λογος στο παρον τοπικ.Οσο για τους υποτιτλους δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχω ασχοληθει αλλα κοιτα στο μερος του ινσομνια που αναφερεται στα divx και θα βρεις ακρη λογικα. http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=18
Genius Hermes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον φταίει η καρτα γραφικών σου!! γιατι εγώ με celeron 433Mhz και 196 Mb ram δεν μου κάνει τέτοια προβλήματα(έχω όμως ati all in wonder 128 ). εμένα μου κάνει παρόμοιο πρόβλημα ο ήχος!!
kostelo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εχει το ελεεινο ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων εμενα της ιντελ 82810 με την αφθονη 32 mb μνημη για γραφικα οποτε δεν εχω και τρελες απαιτησεις αλλα ψιλοβρηκα την ακρη πλεον.Για τον ηχο κοιτα τους codec μηπως σου λειπει κανας ac3 codec ή τους drivers της καρτας ηχου, σαν πρωτες λυσεις.
Genius Hermes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ για τον ήχο, εγώ έχω πρόβλημα με τα ενσωματομένα κυκλώματα γραφικών απο τότε που είχα το 486 της ΙΒΜ με Win 3.1.
mandate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 pios o logos se ena tetio mixanima na valeis tin 6? afou tis epipleon texnologies pou exei oute kan tis onorevete to mixanima vale to 5 kai tha eisai kirile μα τί έχει επιπλέον το powerdvd 6 ? ψήνει καφέ? εγώ λέω ότι βγάζουν απλά για να βγάζουν όπως τα fifa και need for speed.μα για αδαείς μας έχουν? ουστ βρυκόλακες
qspock Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Το PDVD 5 με το 6 εχει ελαχιστες ως καθολου διαφορες. Εγω προτιμω το 5 γιατι το 6 στηνει με το ετσι θελω το media player 9 ή 10 (δε θυμαμαι ποιο ουτε με νοιαζει, δε χρησιμοποιω media player ουτε ποτε το προτιμουσα). Αλλα τα παιχνιδια εχουν διαφορες μεταξυ τους... Αν παιξεις ενα μετα θα πας στο επομενο, δε μπορεις να παιξεις παλι το ιδιο απο την αρχη.
Dark_son20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 oi diafores se afta ta progs den einai amfaneis sto perivalon tous omos einai se filtra ixou/ikonas kai iposriksis fisika ola afta einai arketa faganes gia tin cpu to pio isoropimeno powerDVD einai to 5 an thes apla na vlepeis ta DVD sou kai den eisai pvaremenos me HDTV DTS ktl ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.