Προς το περιεχόμενο

Powerdvd 6 και 100% cpu

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το προβλημα που φαινεται στον τιτλο,δηλ οταν παιζω ταινια dvd με το powerdvd 6 ο επεξεργαστης χτυπαει κοκκινο με αποτελεσμα η ταινια να κανει σπασιματα.Ο υπολογιστης ειναι παλιος,P3 800 MHz,256 mb sdram,m/b ms-6178 με ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων του τσιπσετ 810 της ιντελ.Το ξερω οτι δε μπορω να εχω απαιτησεις απο αυτο το μηχανημα αλλα το θεμα ειναι οτι παλια εβλεπα μια χαρα ταινιες αλλα με παλιοτερη εκδοση του powedvd.Παιζει ρολο η εκδοση 6 και δε τη σηκωνει νομιζετε ή τπτ αλλο? Εχω τους τελευταιους drivers για καθε υποσυστημα του pc, οποτε δε τιθεται τετοιο θεμα. Εχω επισης και k-lite mega codec pack εγκατεστημενο αν αυτο λεει κατι. Να γυρισω στην 5 ή και στην 4 ακομα ή μηπως σωζεται καπως η κατασταση? Ευχαριστω για τυχον βοηθεια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που και σε μένα παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό...

Έχω την έκδοση 6 premium

Εμένα το pc μου είναι P4 1.5GHtz ποιος ο λόγος που γίνεται αυτό άραγε..?

Δημοσ.

Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω παλιότερη έκδοση πχ 4 που είναι πολύ ελαφρύτερη απο την 6.

Αντίστοιχα αν το dvd drive σου είναι παλιό ή το δισκάκι είναι γρατσουνισμένο. Πάλι θα είχες σπασίματα στην εικόνα.

Δημοσ.

Το dvd ειναι ενταξει το εκανα και image στο σκληρο για να το τραβαει απο κει για πιο γρηγορα αλλα τζιφος. Βρηκα και θα βαλω αυριο το 5 κι αν δε βελτιωθει αισθητα (να βλεπεται η ταινια ανετα δηλαδη) θα ξεθαψω το 4 για σιγουρα. Καλυτερα να βλεπω ταινια με πιο παλιο προγραμμα παρα να λεω οτι εχω το πιο καινουριο αλλα να ναι αχρηστο. Θα δοκιμασω αυριο και θα ποσταρω εντυπωσεις.

Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως δοκιμασα να βγαλω το k-lite codec mega pack και η χρηση cpu επεσε κατα την αναπαραγωγη dvd με το powerdvd 6 απο 100% σε 70% περιπου και κανει σπανια σπασιματα εως ποτε πλεον.Το ξαναεγκατεστησα και δεν εβαλα απλα μια βλακεια με το ονομα ffdshow που μου εμφανιζοταν σε tray διπλα στο ρολόι όποτε επαιζα dvd ή βιντεο και τωρα δε μου το εμφανιζει και ολα καλα. Το αναφερω αν εχει κανας φιλος αναλογο προβλημα να το δοκιμασει μηπως τον βοηθησει οπως εμενα.

Δημοσ.

Εδω και κατι χιλιετιες εχει βγει το powerdvd 6 deluxe. Εχει μερικα εξτρα τα οποια ομως θελουν και γερο επεξεργαστη περι του οποιου γινεται λογος στο παρον τοπικ.Οσο για τους υποτιτλους δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχω ασχοληθει αλλα κοιτα στο μερος του ινσομνια που αναφερεται στα divx και θα βρεις ακρη λογικα. http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=18

Δημοσ.

Μάλλον φταίει η καρτα γραφικών σου!! γιατι εγώ με celeron 433Mhz και 196 Mb ram δεν μου κάνει τέτοια προβλήματα(έχω όμως ati all in wonder 128 ). εμένα μου κάνει παρόμοιο πρόβλημα ο ήχος!!

Δημοσ.

Εχει το ελεεινο ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων εμενα της ιντελ 82810 με την αφθονη 32 mb μνημη για γραφικα οποτε δεν εχω και τρελες απαιτησεις αλλα ψιλοβρηκα την ακρη πλεον.Για τον ηχο κοιτα τους codec μηπως σου λειπει κανας ac3 codec ή τους drivers της καρτας ηχου, σαν πρωτες λυσεις.

Δημοσ.
pios o logos se ena tetio mixanima na valeis tin 6? afou tis epipleon texnologies pou exei oute kan tis onorevete to mixanima :P vale to 5 kai tha eisai kirile ;)
μα τί έχει επιπλέον το powerdvd 6 ?

ψήνει καφέ? εγώ λέω ότι βγάζουν απλά για να βγάζουν όπως τα fifa

και need for speed.μα για αδαείς μας έχουν? ουστ βρυκόλακες

Δημοσ.

Το PDVD 5 με το 6 εχει ελαχιστες ως καθολου διαφορες. Εγω προτιμω το 5 γιατι το 6 στηνει με το ετσι θελω το media player 9 ή 10 (δε θυμαμαι ποιο ουτε με νοιαζει, δε χρησιμοποιω media player ουτε ποτε το προτιμουσα).

Αλλα τα παιχνιδια εχουν διαφορες μεταξυ τους... Αν παιξεις ενα μετα θα πας στο επομενο, δε μπορεις να παιξεις παλι το ιδιο απο την αρχη.

Δημοσ.

oi diafores se afta ta progs den einai amfaneis sto perivalon tous omos einai se filtra ixou/ikonas kai iposriksis

fisika ola afta einai arketa faganes gia tin cpu ;)

to pio isoropimeno powerDVD einai to 5 an thes apla na vlepeis ta DVD sou kai den eisai pvaremenos me HDTV DTS ktl ktl ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...