THE GODFATHER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Mono to Fahrenheit! (kai paliotera to dracula 2 to piga arketa makria) An kai ehw paixei poli liga adventure...they suck
Alt3rnative Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον...Syberia 1 + 2 Fahrenheit (οποιος χρειαστηκε walktrough σε αυτο...) Still life Myst III' date=' IV, V Journey to the Moon Journey to the Center of the Earth Amerzone The Longest Journey[/quote'] Aderfe to pistevo oti ta xeis tarmatisei auta xoris voithia.Me mia ekseresi.Ta Myst.De se kserw de me ksereis kai logika an to xeis kanei de se noiazei ti pistevo ego, alla an ontos to xeis kanei mpravo sou.Ego pantos de mporo na to pistepso.
alkapel Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Jack Keane και Sam & Max Episode 103:The Mole, the Mob and the Meatball Αλλά αν οι γνώσεις των αγγλικών είναι επιπέδου ενός απλού lower, τότε είναι δύσκολο να τερματίζεις adventures. Γι'αυτό κι εγώ από περίπου 20 adventures που έχω τερματίσει μόνο αυτά τα δύο ήταν χωρίς walkthrough.
Whiteyez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Monkey Island 2,3 Diskworld 2 Grim Fantago Dracula 1,2 Syberia 1
kurokokoro Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Monkey Island 1,2 TeenAgent Dracula 1 Myst Τα υπόλοιπα που έχω παίξει χρησιμοποίησα τουλάχιστον μια φορά λύση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ένας κατάφερε και το ξέθαψε και οι υπόλοιποι συνεχίζουμε
takis69tzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Myst, Alone in the dark, Monkey Island....α και το Ripper
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Monkey Island 1-2 , The Loom αυτα μονο . Επειτα απο αυτα τα 2 ξενερωσα με οτι βγηκε σε adventure . ΑΑΑΑΑΑ και το Kings Quest 1-2-3
jvgrjohn Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Έχω παίξει όλα τα adventures που έχετε αναφέρει αλλά δυστυχώς κανένα δεν κατάφερα να τελειώσω χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.Μπορεί να μην είχαμε internet το 1990-2000 αλλά υπήρχε το pc master και ο Τσουρινάκης ο οποίος με τα walkthrough με βοηθούσε να τα λύσω.Τώρα στα φρέσκα adventures (και όχι μόνο) το internet είναι απαραίτητο εργαλείο για έναν τεμπελάκο (όπως εγώ) adventure gamer. Προσωπικά και ειλικρινά πιστεύω ότι έχετε τερματίσει τα adventures που αναφέρετε. Πιστεύω ότι αν το παλέψεις μέχρι τέλος τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το λύσεις. Ακόμα και το MYST και το RIVEN τα οποία ήταν σκληροπυρηνικά και πάρα πολύ δύσκολα.Λύνονται απλά οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν την απαιτούμενη ΕΠΙΜΟΝΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Θεωρώ λοιπόν ότι όσοι καταφέρνουν και τα τερματίζουν διαθέτουν άφθονα τα παραπάνω δυο στοιχεία και μπράβο τους για αυτό.
Dreamcatcher Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Metal gear solid (ολα)Τοmb Raider (oλα) Thief (oλα) κανενα απο αυτα δεν ειναι adventure
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Theresia. Longest journey. Longest journey 2. Still life. Monkey islant 4. Αυτα τα λιγα.
coreygaylas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Syberia 2 και Fahrenheit (καλα το 2ο δεν χρειαζοταν ιδιετερη βοηθεια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.