Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 (Arxise otan stamatise na provalletai to Family Guy) to american dad arxise otan ksanaksekinise kai to family guy stis 1/5/2005
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Nαι αυτή η φάση είναι απο Family Guy... Πάντως για την σύγκριση FG-AD να πώ πως το humour είναι το ίδιο...Το μόνο που αλλάζει είναι το στόρυ και τα σκηνικά!!!
c0nFuSeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 to SP itan kalitero...i 8i kai i 9i sezon einai apla ena "asximo" kiknio asma...distixos den tous vgenei pia... ελεοοοοος ρε συ! για μενα η 7η 8η 9η ηταν απο τις καλυτερες σεζον! κι βασικα το παραδεχοντε πολλοι φιλοι μου! τεσπα.. (συνεχεια στο American dad )
--b}{d-- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Αν και τρελενόμουνα για Simpsons κάποτε, τα τελευταία 3/4 χρόνια πιστεύω έχουν στερέψει μέχρι αηδίας. Με το ζόρι θα χαμογελάσω. Κορυφαία σκηνή: Otto καθώς οδηγάει το σχολικό ακούγονται τα παιδιά να τραγουδάνε δυνατά. - Oh, this song is driving me crazy. και.. προχωράει την κασσέτα στο walkman! Πρόσφατα μπήκα στον πειρασμό να κατεβάσω από την βιβλιοθήκη μου το Family Guy. Στην αρχή μου χτυπάγαν πολύ άσχημα οι εμφανέστατες επιρροές του από Simpsons αλλά εντάξει με κέρδισε στην τελική ο Peter. Κορυφαίες σκηνές: - Should I.. should I conduct with my penis ? - ...Chicken... gave me a bad coupon (και ότι προηγήθηκε ) Εισαγωγή του PTV (504). American Dad δεν λέει τίποτα, όπως παραδέχονται και ο δημιουργός απλώς μια αντιγραφή του FG για να κρατήσει το "ξεκρέμαστο" κοινό του FG. Αλλά στην κορυφή βέβαια θα μένει πάντα το Futurama, may it rest in peace.
akpe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Όντως το American Dad είναι καλό αλλα σε σχέση με Family Guy κάαατι του λείπει...
Godfath3r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ε,ναί...Χαλάρα το Family Guy είναι ό,τι καλύτερο παίζει απο τέτοια φάση τα τελευταία χρόνια.Το Simpsons καλό αλλά έχουν περάσει κάπως τα ψωμιά του.Southpark εντάξει επίσης είναι πολύ ωραίο αλλά δεν ξέρω...I'm a Family Guy guy!
soko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Για μένα οι Simpsons ήταν πολύ καλοί και καινοτόμοι για την εποχή τους όμως κυρίως, και γενικά πολύ στυλάτοι αλλά ποτέ δεν με έκαναν να ξεκαρδιστώ πραγματικά στα γέλια όπως το South Park και κάποιες φορές το Family Guy. Το Futurama πραγματικά δεν περίμενα να το έχετε τόσο σε εκτίμηση, μου φαίνεται εντελώς αδιάφορο, το πολύ χαμογέλασα όσες φορές το είδα. Το South Park τις τελευταίες season έχει κάποια πολύ καλά και κάποια πολύ κακά επεισόδια, αλλά πραγματικά σε κάποια απορώ πως ακόμα βρίσκουν ιδέες.
Kakashi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Απο τα TOP επεισόδια το προηγούμενο! http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture%27s_Delight 3,5 χρόνια μετά..
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι σειρα που ακολουθω πιστα, οπως Family Guy κτλ, αλλα τα επισοδεια που βλεπω (random στη tv) μετρανε πολυ!
glaza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 πωωωω...καλά μιλάμε είμαι addicted χρόνια σε Simpsons,Southpark,Family Guy,American dad και Futurama (μέχρι να το κόψουνε)...Αmerican dad με διαφορά το πιο κάφρικο χιούμορ από όλα..ίσως αν βάλουμε μαζί τον Bender και τον Peter να κάνουμε τον εντελώς ψυχάκια Stan...xa0xa0xa
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Απο τα TOP επεισόδια το προηγούμενο! http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture%27s_Delight 3,5 χρόνια μετά.. Εκπληκτικό ήταν! Το 2ο μισό ήταν ένα απίστευτο, παραληρηματικό tribute σε ένα σωρό cult αναφορές των 80s: Escape from N.Y., Mad Max, Terminator κ.ά. που δε μου έρχονται τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.