Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με pc...

Evangelos Anagnostou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα σημερα το pc και φαίνεται να μην λειτουργεί τίποτα. Δεν λειτουργεί η οθόνη, ούτε οι δίσκοι, ούτε καν ανάβουν τα λαμπάκια από το πληκτρολόγιο. Λειτουργούν μόνο οι ανεμιστήρες και τα λαμπάκια της μητρικής και του κουτιού. Δεν πείραξα τίποτα τελευταία, ουτε hardware, ούτε software. Καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Mporei kati na trexei me ton cpu i tin Mitriki. Kai ta 2 otan kaoun emfanizoun auto to simptoma (i mb analoga me to simeio pou exei kaei). Exo dei kai tis duo periptoseis. Tora an trexei kati allo se esena den ksero, alla ekei paei to myalo mou. Ti PSU exeis kai poies einai oi times sto +12v sto bios kai ti specification grafei sto autokollito toy PSU (sto +12V, +5V kai +3,3V)

Δημοσ.

Στο BIOS δεν μπορώ καν να μπώ. Παλιότερα που το είχα κοιτάξει οι τιμή για 12V ήταν 11.55 αν θυμάμαι καλά. Το τροφοδοτικό είναι qtec 400w και αυτά που έχω πάνω είχα υπολογίσει πολιότερα ότι απαιτούν 300w. To τροφοδοτικό το έχω περίπου 1 χρόνο χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Den mou apantises ti grafei pano sto sticker toy PSU, an kai to 11,55V eno einai xamilo, einai pano apo ta oria. Auto pou mporeis na kaneis einai na ksesyndeseis ola ta pragmata apo ti mitriki (afineis mono Grafa,keyboard, mouse,ram,cpu) kai dokimazeis na to anoikseis, An den kanei tipotam gia kalo kai gia kako dokimase na allakseis kai thesi sti ram, dokimase allo module pou ksereis oti douleuei, ean exeis dyo vgale ti mia).

An den ginetai tipota, danizesai mia mitriki kai dokimazeis ta pragmata sou. ean den leitourgei kai ekei pithanon na einai o CPU. An leitourgei einai i mitra 100%. Autos distixos einai o monos tropos gia na elenkseis to ti ginetai(Polles fores tixainei i mb na xalan xoris profani logo - 2 idies kainouries mitrikes (Ga 7VRX) exasa se 6 mines (3 mines doulepse i kathe mia) kai apla stamatisan na leitourgoun - mono ta fan douleuan. I 3i pou pira itan i deluxe version i GA 7VRXP i opoia douleuei apsoga ta teleutaia 3-4 xronia.

Δημοσ.

κοιταξε επισης μηπως χρειαζεται αλλαγη η μπαταρια της μητρικης,τα συμπτωματα ειναι τα ιδια περιπου.Με 2 euro κανεις τη δουλεια σου αν εισαι τυχερος και ειναι αυτο.

Δημοσ.
κοιταξε επισης μηπως χρειαζεται αλλαγη η μπαταρια της μητρικης,τα συμπτωματα ειναι τα ιδια περιπου.Με 2 euro κανεις τη δουλεια σου αν εισαι τυχερος και ειναι αυτο.

Καμια σχεση...

Δημοσ.

Εγώ είχα τα ίδια ακριβώς συμτόματα με μνήμες. Το pc ανοιγε, δούλευαν μόνο οι ανεμιστήρες και τιποτα άλλο. Ούτε λαμπάκια ούτε οθόνη. Τιποτα... Απλά το motherboard τρώει κόλιμα με τισ new μνήμες...

Μου έβγαλε την πίστη σε δοκιμές μέχρι να δουλέψουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...