Προς το περιεχόμενο

Nec 4551 kai labelflash?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katebase to teleytaio nero 7.0.5.4 ultra gia labelflash doyleyei... ektos an exeis kai lightscribe dvdrw sto idio pc tote paizei mono to nero 6613 kai 6614

an xreiazesai to lls.dll (LF support) yparxei kai gia katebasma...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mono se mena den douleuei gmt? Exw dokimasei oles tis ekdoseis, exw balei to lls.dll ston fakelo pou prepei (sthn 6.6.1.4 ypirxe hdh) alla to sxetiko eikonidio den emfanizetai. To lls.dll posa kb prepei na einai? Eida diaforetikes ekdoseis tou sto emule, giauto rotaw. Episis, den kserw an paizei rolo alla to drive mou einai 3550 crossflashed se 4551.

Δημοσ.
Mono se mena den douleuei gmt? Exw dokimasei oles tis ekdoseis, exw balei to lls.dll ston fakelo pou prepei (sthn 6.6.1.4 ypirxe hdh) alla to sxetiko eikonidio den emfanizetai. To lls.dll posa kb prepei na einai? Eida diaforetikes ekdoseis tou sto emule, giauto rotaw. Episis, den kserw an paizei rolo alla to drive mou einai 3550 crossflashed se 4551.

Sto nero 7 den emfanizetai eikonidio alla energopoieitai to extras\burn label

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να το φτιάξω. Το πρόβλημα είναι τώρα το εξής: μπορώ να γράψω στην κάτω επιφάνεια των DVD-RW? Μου βγάζει "Disk Type: Not Supported". Μου έχουν τελειώσει τα DVD-R και είπα αφού έχω μερικά RW να δοκιμάσω σε αυτά.

Δημοσ.

Σε απλά dvd δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα?

Χρειάζεται οπωσδήποτε να αγοράσουμε dvd-labelflash για να χρησιμοποιήσουμε την συγκεκριμένη λειτουργία?

Δημοσ.

Στην κάτω επιφάνεια (data) γράφει σε όλα τα δισκάκια, απο τη στιγμή που έχετε αφήσει χώρο και δεν έχετε γεμίσει το dvd/cd. Για την επάνω επιφάνεια μόνο στα ειδικά Labelflash που βγάζει η fuji..

• Members
Δημοσ.

Δείτε και αυτό το review για το labelflash.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15802

Είναι αρκετά διαφωτιστικό στο να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, αφού παρουσιάζει και δοκιμαστικές εκτυπώσεις τόσο σε δίσκους που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη τεχνολογία όσο και σε άλλους, που υποστηρίζουν lightscribe.

Δημοσ.

nikoskon τι μόνο στη data πλευρα? μόνο εκεί για όλα τα κανονικά dvd. Αν βρείς τα dvd που υποστηρίζουν labelflash (fuji) γράφεις και στην επάνω.

Δημοσ.
Που μπορουμε να βρουμε το lss.dll για το NERO 6.6.1.4 Και σε ποιον φάκελο πρέπει να το βάλουμε για να μας εμφανίσει το label flash?

Μπορείς να το βρείς στο eMule. Το αρχείο το βάζεις στον φάκελο /core αν πρόκειται για την έκδοση 7. Αν πρόκειται για την έκδοση 6.6.1.4 πρέπει να υπάρχει ήδη στον φάκελο /Ahead/Nero. Δεν είναι πάντως τόσο απλό όσο λέγεται, δηλαδή ακόμα και αν βάλεις το αρχείο εκεί που πρέπει, δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλέψει. Εγώ παιδεύτηκα αρκετά, τελικά το έκανα και δούλεψε αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε γιατί έκανα 1002 πατέντες.

Δημοσ.
Μπορείς να το βρείς στο eMule. Το αρχείο το βάζεις στον φάκελο /core αν πρόκειται για την έκδοση 7. Αν πρόκειται για την έκδοση 6.6.1.4 πρέπει να υπάρχει ήδη στον φάκελο /Ahead/Nero. Δεν είναι πάντως τόσο απλό όσο λέγεται, δηλαδή ακόμα και αν βάλεις το αρχείο εκεί που πρέπει, δεν είναι σίγουρο οτι θα δουλέψει. Εγώ παιδεύτηκα αρκετά, τελικά το έκανα και δούλεψε αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε γιατί έκανα 1002 πατέντες.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Κοίταξα στα Nero και δεν το βρήκα.

Επειδή δεν χρησιμοποιώ emule υπάρχει περίπτωση να το βρω εκτός emule?

Δεν ξέρω αν μπορείς εσύ η κάποιος φίλος να το ανεβάσει π.χ στο RapidShare.

Δημοσ.
Στην κάτω επιφάνεια (data) γράφει σε όλα τα δισκάκια, απο τη στιγμή που έχετε αφήσει χώρο και δεν έχετε γεμίσει το dvd/cd[/b'].

Επαναλαμβάνω...

To Labelflash τυπώνει:

α)στην άδεια data επιφάνεια μόνο των DVDs.

β)στην μη εγγράψιμη επιφάνεια που είναι σχεδιασμένη για Labelflash.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...