dr_psiloulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Re pedia pia cd kai dvd ipostirizi afti i siskevi gia na valis pano stin epifania kati?Poso exoun?kai to vasikoteros pos to kanis....theli kapio software?
damiano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Θέλει ειδικά dvd/cds που έχουν την ένδειξη labelflash.. για τιμές δεν ξέρω, νομίζω προς το παρόν βγάζει μόνο η fuji τέτοια.. και θέλεις την ειδική έκδοση του nero, αν ψάξεις στο forum και άλλα άτομα την αναζητούσαν/βρήκαν οπότε αν δεν την έχεις στείλε τους pm. Με την τεχνολογία labelflash μπορείς να γράψεις κάτι και στην κάτω μεριά του dvd, φυσικά αυτό γίνεται και σε κοινά dvds (μόνο για την κάτω μεριά).
triantis7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 asxeto exete dei pws einai?Einai pragmatika poli wraio to apotelesma!!
Angeldust Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Εχω το συγκεκριμένο DVD-R αλλά το αγόρασα σε ΟΕΜ (σε σακουλάκι δηλαδή) και δεν περιελάμβανε το software. Μου την έχει σπάσει γιατί δε μπορώ να το βρώ πουθενά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δίνουν έστω για download με το serial code της συσκευής. Τους έχω στείλει mail αλλά με έγραψαν κανονικότατα. Οσο για το αποτέλεσμα, απο φωτογραφίες που έχω δει στο Web, φαίνεται καλό.. εξίσου καλό τουλάχιστον με το LightScibe το οποίο χρησιμοποιούσα παλαιότερα. Επίσης, δεν έχω ει να κυκλοφορούν πουθενά δισκάκια LabelFlash, εν αντιθέσει με τα LightScribe, τα οποία μπορείς να τα βρείς παντού.
damiano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω και oem έδιναν το nero, dvd προς το παρόν απο εξωτερικό. Για το lightscribe τώρα θα βγεί νέα έκδοση που θα έχει και χρώματα..
dr_psiloulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Den iparxi apo kapou na katevaso kanena software gia LabelFlash......?
dr_psiloulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Re pedia pou tha vro DVD kai CD adia pou na ipostirizoun Lightscribe h LabelFlash?
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 damiano έγχρωμη εκτύπωση με laser επάνω στην επιφάνεια εγγραφής ενός cd είναι ουτοπία με την τεχνολογία Labelflash.Για το Lightscribe δεν γνωρίζω. Ο Γερμανός φέρνει δεκάδα CD-R BenQ Lightscribe με 7.90€ . ΚΩΔ.: 0215599
damiano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Για lightscribe μίλησα για χρώματα .. http://www.cdfreaks.com/news/12346 http://www.cdfreaks.com/news/12918 Έχει και το multirama lightscribe dvds, αλλά το nec θέλει τα labelflash που βγάζει η fuji προς το παρόν.. http://www.cdfreaks.com/article/249/6
geovard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Πού βρίσκει κανείς το nero 6.6.1.3 πού είναι ειδικά γιά nec labelflash?
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Κάποιο λάθος έχεις κάνει Aυτή η έκδοση Νero είναι πολύ παλιά για να υποστηρίζει νέες τεχνολογίες.
damiano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Σωστά ψάχνει ο geovard, μόνο η 6.6.1.3 υποστηρίζει labelflash..
geovard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Κάποιο λάθος έχεις κάνειAυτή η έκδοση Νero είναι πολύ παλιά για να υποστηρίζει νέες τεχνολογίες. Gary φίλε μου η έκδοση η τελευταία της σειράς 6 είναι η 6.6.0.18.Πρόσεξε το 0.Ενώ αυτή πού ψάχνω έχει εκδοθεί ειδικά γιά nec labelflash.Δεν μπορώ όμως να τη βρώ γιατί απ ότι διάβασα στο google δεν προσφέρεται πακέτο με τον drive.
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Eχεις δίκιο για την έκδοση Νero ,έκανα λάθος.-Μπερδεύτηκα με την Lightscribe έκδοση που υποστηρίζεται από τα νεώτερα Νero. Με μια πρόχειρη αναζήτιση και σε "πονηρά" site ,δεν κυκλοφορεί η 6.6.1.3 για κατέβασμα από το Ιnternet.--Ομως κάπου είχα διαβάσει ότι μια εφαρμογή της Hewllet Packard λειτουργεί ανεξάρτητα από την εγγραφή δεδομένων στα δισκάκια-Αυτό είχε βγεί για την υποστήριξη δίσκων Lightscribe (που πρώτη παρουσίασε) και πιθανόν να κάνει και για την labelflash άμα δοκιμάσεις-Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την λένε....
dim_b Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Πού βρίσκει κανείς το nero 6.6.1.3 πού είναι ειδικά γιά nec labelflash? emule
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.