Προς το περιεχόμενο

Nec 4551 kai labelflash?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλει ειδικά dvd/cds που έχουν την ένδειξη labelflash.. για τιμές δεν ξέρω, νομίζω προς το παρόν βγάζει μόνο η fuji τέτοια.. και θέλεις την ειδική έκδοση του nero, αν ψάξεις στο forum και άλλα άτομα την αναζητούσαν/βρήκαν οπότε αν δεν την έχεις στείλε τους pm. Με την τεχνολογία labelflash μπορείς να γράψεις κάτι και στην κάτω μεριά του dvd, φυσικά αυτό γίνεται και σε κοινά dvds (μόνο για την κάτω μεριά).

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμένο DVD-R αλλά το αγόρασα σε ΟΕΜ (σε σακουλάκι δηλαδή) και δεν περιελάμβανε το software. Μου την έχει σπάσει γιατί δε μπορώ να το βρώ πουθενά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δίνουν έστω για download με το serial code της συσκευής. Τους έχω στείλει mail αλλά με έγραψαν κανονικότατα. Οσο για το αποτέλεσμα, απο φωτογραφίες που έχω δει στο Web, φαίνεται καλό.. εξίσου καλό τουλάχιστον με το LightScibe το οποίο χρησιμοποιούσα παλαιότερα. Επίσης, δεν έχω ει να κυκλοφορούν πουθενά δισκάκια LabelFlash, εν αντιθέσει με τα LightScribe, τα οποία μπορείς να τα βρείς παντού.

Δημοσ.

Νομίζω και oem έδιναν το nero, dvd προς το παρόν απο εξωτερικό. Για το lightscribe τώρα θα βγεί νέα έκδοση που θα έχει και χρώματα..

Δημοσ.

damiano έγχρωμη εκτύπωση με laser επάνω στην επιφάνεια εγγραφής ενός cd είναι ουτοπία με την τεχνολογία Labelflash.Για το Lightscribe δεν γνωρίζω.

Ο Γερμανός φέρνει δεκάδα CD-R BenQ Lightscribe με 7.90€ .

ΚΩΔ.: 0215599

Δημοσ.
Κάποιο λάθος έχεις κάνει

Aυτή η έκδοση Νero είναι πολύ παλιά για να υποστηρίζει νέες τεχνολογίες.

Gary φίλε μου η έκδοση η τελευταία της σειράς 6 είναι η 6.6.0.18.Πρόσεξε το 0.Ενώ αυτή πού ψάχνω έχει εκδοθεί ειδικά γιά nec labelflash.Δεν μπορώ όμως να τη βρώ γιατί απ ότι διάβασα στο google δεν προσφέρεται πακέτο με τον drive.

Δημοσ.

Eχεις δίκιο για την έκδοση Νero ,έκανα λάθος.-Μπερδεύτηκα με την Lightscribe έκδοση που υποστηρίζεται από τα νεώτερα Νero.

Με μια πρόχειρη αναζήτιση και σε "πονηρά" site ,δεν κυκλοφορεί η 6.6.1.3 για κατέβασμα από το Ιnternet.--Ομως κάπου είχα διαβάσει ότι μια εφαρμογή της Hewllet Packard λειτουργεί ανεξάρτητα από την εγγραφή δεδομένων στα δισκάκια-Αυτό είχε βγεί για την υποστήριξη δίσκων Lightscribe (που πρώτη παρουσίασε) και πιθανόν να κάνει και για την labelflash άμα δοκιμάσεις-Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως την λένε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...