Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τώρα λέτε? εγώ λέω για το βράδυ είμαι ακόμη στη δουλειά@#%#$@%

στην αρχή στο nba2k7 είχα τρελαθεί δεν έπαιρνα νίκη με τίποτα τώρα κάνω sky hooks με kareem και Magic....

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παίζω μανιωδώς nba2k7 (όποτε βρίσκω χρόνο - τώρα βρήκα να μην έχω χρόνο!!)

το παιχνίδι είναι τέλειο!!!! αλλά έχει 3 μεγάλα προβλήματα

1. στο live (έπαιξα ένα παιχνίδι εχθές) έχει άθλιο framerate δεν μπορείς να το ευχαριστηθεις το παιχνίδι με τίποτα είναι σαν να διακτινιζονται οι παίχτες τη μια τους βλέπεις εδώ μια εκει...έχει παρατηρησει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? δεν είναι λογικό γιατί στο nba2k6 με 384 έπαιζα άψογα ενω τώρα nba2k7 με 786 περίμενα περισσότερα.

2. ΔΕΝ μπορείς να κάνεις trade τους παίχτες από all star ομάδες είναι τραγικό ειδικά εφέτος που οι παίχτες παίζουν καλύτερα απο ποτέ ο bird κάνει shoot με το βρωμοστύλ του o kareem κάνει sky hooks κλπ αλλά δεν μπορούμε να τους κάνουμε trade#$%@#$

3. τρελλό σπάσιμο στην άμυνα τρωω τρίποντα βροχή τι άμυνα παίζω τι double team εκεί με 5 παίχτες πάνω του θα το βάλει.... μάλλον είναι θέμα προπόνησης επίσης για να νικήσεις το pc πρέπει να παίξεις basket πάνε τα γιούργια και αέρα με 1 παίχτη η "βοήθεια" στην άμυνα είναι καταπληκτική.

περιμένουμε σύντομα και το πρώτο patch πέρυσι έκανε θαύματα να δούμε εφέτος αν και το παιχνίδι είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται διορθώσεις.

Δημοσ.

έχω ένα κόλλημα με τους παλίους παίχτες!!!

sorry jim είμαι στη δουλεία το βράδυ θα είσαι μέσα? κάτα τις 10 θα μπώ βλέπω να παίζω με utah μετά απο τα παιχνίδια που κάνει η ομάδα στο nba

Δημοσ.
έχω ένα κόλλημα με τους παλίους παίχτες!!!

sorry jim είμαι στη δουλεία το βράδυ θα είσαι μέσα? κάτα τις 10 θα μπώ βλέπω να παίζω με utah μετά απο τα παιχνίδια που κάνει η ομάδα στο nba

kotzam topic ekana alla de vlepw na to timaei kaneis :P

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165605

mallon de to mathame kala to NBA B)

mpes ekei deus kai kanonizoume gia arga to vrady.

Δημοσ.
Deus ayto akougetai san lag kai oxi framerate. Ayrio 8a to exw na dw kai egw ti diaolo paizei me ayto to prob.

εχθές που τα λέγαμε στο Live μου κίνησες την περιέργεια και δοκίμασα να παίξω, αν ήταν lag θα το καταλάβαινα αφού πέρυσι σε μερικές περιπτώσεις με lag δεν μπορούσες να παίξεις αλλά τώρα ήταν διαφορετικό σε όλο το παιχνίδι χάνει frames και πήγαιναν οι παίχτες πολύ γρήγορα λόγω του χαμηλού framerate. θα το δω και σήμερα το βράδυ με τον jim για να σου πω.

Δημοσ.

orimos-empeiros gamer, anazita to ipoloipo miso tou (akouei sto onoma DOM) na ton sintrofeusei stis diskoles stigmes pou tha perasei stin kariera tou sto HARDCORE.Iposxetai arketes eyxaristes ores skotonontas LOCUST kathos kai elpizei i 2mb grammi tou na antapokrithei stis peristaseis.Den exei kanena provlima na allaxei rolous otan to apaitoun oi peristaseis kai ginei o DOM

(isos tha eprepe na pigene sto section me ta prosopika LOL)

pikra...katevike alla den prolava na to do akoma...meta tin douleia lipon to mesimeri..kai opoios thelei to vradaki na kanoume kamia omadoula vs

Δημοσ.
orimos-empeiros gamer, anazita to ipoloipo miso tou (akouei sto onoma DOM) na ton sintrofeusei stis diskoles stigmes pou tha perasei stin kariera tou sto HARDCORE.Iposxetai arketes eyxaristes ores skotonontas LOCUST kathos kai elpizei i 2mb grammi tou na antapokrithei stis peristaseis.Den exei kanena provlima na allaxei rolous otan to apaitoun oi peristaseis kai ginei o DOM

(isos tha eprepe na pigene sto section me ta prosopika LOL)

pikra...katevike alla den prolava na to do akoma...meta tin douleia lipon to mesimeri..kai opoios thelei to vradaki na kanoume kamia omadoula vs

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εχει να πεσει πολυ λιωσιμο, τοσο με το co-op στο Insane mode, οσο και στο 4vs4 Execution!!!

τρελο λιωσιμο!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...