Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gnwmi sou file mou.

Valto esy dipla se NBA 2K7 i Fifa07 na deis tin alli xaotiki diafora ;)

to game exei tragikes paralipseis kai ksenerwse para pollous. Einai gegonos. Kane mia volta se Pes Forums na katalaveis.

Einai to kalytero podosfairaki , alla stous tyflous kyvernaei o monofthalmos.

YG

A re kai na ekane podosfairaki i 2K... :D

Prwton h 2k den ftiaxnei games. Publisher einai. To nba 2k einai tis visual concepts pou exei atoma apo to inside drive. Ena apo ta kalytera basketakia pou exoun bgei. Kai to nba 2k7 den einai to mono sports game pou exei h 2k. Exei kai to nhl/mbl/top spin ta opoia den einai toso kala oso to nba. Opote to na eftiaxne podosfairaki ena studio ths 2k den shmainei oti 8a htan kai kalo.

Oso gia to pro epeidh sto telos metraei to gameplay opws kai na to kanoume (estw kai oriaka pia) einai kalytero apo to fifa07. Kalytero akomh kai apo thn pc/ps2 ekdosh.

Ta grafika apo thn makrinh kamera pou paizw den fainonte toso xalia se sxesh me ayta tou fifa07. Den einai next gen sigoura alla trwgonte. :)

Ekei pou fainetai h terastia diafora tous einai sta kontina plana kai sta replay.

H monh basikh eleipsh gia mena einai ta saves twn replay.

Opote otan ftiaxei kai to gameplay (giati ola ta alla ta exei h EA) 8a to gyrisw sto fifa. Gia thn wra to kalytero football se ola t formats paramenei to pro6 sto 360

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Padws diavazontas oles tis proigoumenes selides exw na pw pws me "trwei" poly na dokimasw to NBA 2k7 etsi opws to parousiazete prepei na einai poly kalo.. An kai exw na paixw PAAAAARA poly kairo basketaki( to teleutaio itan to NBA JAM) ebisteuomai tin krisi tou ellina gamer:-D

To nba jam (ekdosi mplimpli) itan kai paramenei to kaliterotero arcade basketopaixnido.....

to 2k7 einai sim bebaia alla a3izei me ta 1000....

kai exw pai3ei 10ades basketakia se ipologistes k consoles... (TVS Basketball, Jordan vs Bird, lakers vs Celtics, Magic Johnson Basketball, Master Basket, NBA Live 97,98, David Robinson Basketball, Nba Street 2,3 ktl mono to NBA baller mou exei 3efigei)

Egw to exw paraggilei to 2k7 apo tin Paraskeui... mesa stin bdomada pisteuw na er8ei!

Δημοσ.
Prwton h 2k den ftiaxnei games. Publisher einai. To nba 2k einai tis visual concepts pou exei atoma apo to inside drive. Ena apo ta kalytera basketakia pou exoun bgei. Kai to nba 2k7 den einai to mono sports game pou exei h 2k. Exei kai to nhl/mbl/top spin ta opoia den einai toso kala oso to nba. Opote to na eftiaxne podosfairaki ena studio ths 2k den shmainei oti 8a htan kai kalo.

Oso gia to pro epeidh sto telos metraei to gameplay opws kai na to kanoume (estw kai oriaka pia) einai kalytero apo to fifa07. Kalytero akomh kai apo thn pc/ps2 ekdosh.

Ta grafika apo thn makrinh kamera pou paizw den fainonte toso xalia se sxesh me ayta tou fifa07. Den einai next gen sigoura alla trwgonte. :)

Ekei pou fainetai h terastia diafora tous einai sta kontina plana kai sta replay.

H monh basikh eleipsh gia mena einai ta saves twn replay.

Opote otan ftiaxei kai to gameplay (giati ola ta alla ta exei h EA) 8a to gyrisw sto fifa. Gia thn wra to kalytero football se ola t formats paramenei to pro6 sto 360

auta gia tin 2k de ta iksera.

Kai to top spin einai koryfaio tennis me diafora. opoios vlepei tennis to kserei. ;)

btw xrest to VS4 tha vgei gia PC?

ta giapwnezika mou den einai toso kala :P :p

http://www.virtuastriker.net/index.html

auta einai... Aggliko site paizei?

makari na to doume se 360. Alla de to vlepw :(

konami pare mati re

http://www.virtuastriker.net/img/lounge/download/06_1280.jpg :P

Δημοσ.

παντως για να μη χαιρεται κανεις, ειδα κατι screenshots απο το επομενο pro evo στο ps3 (και 360 of course), και ειναι τοσο διαφορετικο, οσο ειναι το ridge racer 7 απο το 6 (δηλ. .. oλοιδιο :D)

Pou eides aytes tis pics? Den amfiballw oti ta grafika 8a einai mia apo ta idia mias kai exoun pei oti h next gen mhxanh tous einai ayth pou exei h 360 version alla an exeis link me tis pics postareto.

Kai to top spin einai koryfaio tennis me diafora. opoios vlepei tennis to kserei.

To top spin einai ontws kalo alla 8a protimouses ayto enanti tou virtua tennis? Egw oxi. :-D

Pantws blepw arketous fan sto insomnia me to nba2k7 opote an yparxei endiaferon pisteyw axizei na kanoume ena mikro tournoua :)

Δημοσ.
Pou eides aytes tis pics? Den amfiballw oti ta grafika 8a einai mia apo ta idia mias kai exoun pei oti h next gen mhxanh tous einai ayth pou exei h 360 version alla an exeis link me tis pics postareto.

To top spin einai ontws kalo alla 8a protimouses ayto enanti tou virtua tennis? Egw oxi.

Pantws blepw arketous fan sto insomnia me to nba2k7 opote an yparxei endiaferon pisteyw axizei na kanoume ena mikro tournoua :)

Pes7 , WE11 , tha mperdepsoume ta mpoutia mas pali m autous :P

Otan exw nea pantws tha sas pethanw stin enimerwsi :P

To top spin einai tennis sim. To virtua einai arcade mono. Paizeis tennis ? Vlepeis tennis? An nai nomizw tha symfwniseis.

Nai , protimw top spin ;)

Ante na paiksoume kana tournoua NBA re :D

Δημοσ.

αντε να ξεκιναει το τουρνουα 2K7 basket!!!

και οι original, παγκιτες!!! :D :D :D

οσο για το virtua tennis vs topspin, συμφωνω οτι το topspin ειναι το καλυτερο παιχνιδι τεννις, αλλα το virtua ισως εχει πιο φαση σαν arcade game.

Δημοσ.
αντε να ξεκιναει το τουρνουα 2K7 basket!!!

και οι original, παγκιτες!!! :D :D :D

οσο για το virtua tennis vs topspin, συμφωνω οτι το topspin ειναι το καλυτερο παιχνιδι τεννις, αλλα το virtua ισως εχει πιο φαση σαν arcade game.

nai , allo to poio einai pio fun kai allo to poio einai kalytero kai pio real.

e elate kaneis gia kana filiko NBA na zestainomaste.

mipws na anoigame ena NBA 2K7 thread? :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...