spown Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μετα απο κανενα δυωρο ενασχολησης με το παιχνιδι θα ηθελα να πω οτι ουδεμια σχεση εχει με το demo ...Πραγματικα αυτη η ΕΑ δεν παει καλα μας βγαζει ενα DEMO to οποιο απο ολες τις πλευρες ειναι αθλιο και σε αποτρεπει να παρεις το παιχνιδι και απο την αλλη αν τελικα παρεις το παιχνιδι βλεπεις με χαρα οτι ολα αυτα τα προβληματα που ταλανιζανε την demo εκδοση εχουν εξαφανιστει δια μαγειας..... Λοιπον το CARBON ειναι ενα πολυ ωραιο παιχνιδι για οποιους ξερουν τι ζιτανε απο ενα NFS......Xαιρομαι τελικα που το παιχνιδι ειναι τοσο καλο γιατι ειμαι φαν της σειρας ΝFS......
urezin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 συμφωνω το carbon ειναι ωραιο παιχνιδι αρκε να γουσταρεις το στυλ tou nfs
ultralisk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια σκεφτομαι να αγορασω το πακετο του 360 με το pes6 .Τι λετε αξιζει?Το παιχνιδι λεει? stin timi pou dinete to paketo xtipa to.....an eisai fan tou PRO akoma kalitera....i alitheia einai omos oti den exei afisei kai tis kaliteres entiposeis
Daredevil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Microsoft takes a stand against Achievement Cheating MS has reportedly included a feature to cut out achievement cheating on the 360. The 'hybrid locking system' included in the latest dash update is said to make some of the common cheating tactics useless. quote: Microsoft is well aware that such cheating devalues the Achievement system. It has become such a problem that they are now actively trying to stop this from happening. The fall Dashboard introduces a hybrid locking system which renders most of these cheating tactics useless. Only some of the 'unlocked' style game saves currently work and to guarantee they work, they need to be re-done on an updated Xbox360 and then re-uploaded to a game sharing site. News Source: 2old2play
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 να και το εργαλειο που εφτιαξα τελειωνοντας το story mode: γκαζια, ηχο: F1. 8)
panther_512 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Aλλού τα παραμύθια p3tran. Eίναι εμφανές στην 3η pic ότι δεν είσαι εσύ που οδηγάς το αμάξι.
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 εγω ειμαι ....ξυρισμενος και κουρεμενος και τωρα που ειπα 'ξυρισμενος'..... καννας Ελληνας για ΞΥΡΙΣΜΑ στο live υπαρχει? :twisted: και ασχετο, αλλα μερικα unlocks μεσα στο παιχνιδι ειναι ολιγον τι ...κουφα π.χ. για να ξεκλειδωσεις την carrera GT3, πρεπει να πατικωσεις ΟΝLINE εναν ΝΕΕD FOR SPEED MODERATOR (!!!!) δεν κανει να πατικωσω εναλλακτικα εναν Insomnia moderator ρε γαμωτο που τον εχω και πελατη?? :razz:
Daredevil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 petran ela na se kerasw sto pro kana gkolaki na hremhseis
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 κατσε ρε dare.. τωρα εχω βγει στο σεργιανι να πιασω καννα κοτοπουλο need for speed moderator. να παρω και την GT3 που θελω, και μετα οσα θες (*brazil!)
ultralisk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 p3tran vlepo pos poli sosta 'sevastikes' tin Porsche kai den tin ekanes tsirko opos tin kanoun kapoioi alloi .....erotas to amaksi :-o
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ε, την εκανα λιγο τσιρκο , αλλα τι να κανουμε... δεν βρηκα body kits της αρεσκειας μου και δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα autosculpt κλπ.
Daredevil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 κατσε ρε dare.. τωρα εχω βγει στο σεργιανι να πιασω καννα κοτοπουλο need for speed moderator. :grin:να παρω και την GT3 που θελω, και μετα οσα θες (*brazil!) brazil pernoun osoii epaizan fifa
jimbrav Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 paidia pos agorazoume - apoktoyme nea aytokinita sto carbon??? exo ena kolomazda kai thelo na to allakso..
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 paidia pos agorazoume - apoktoyme nea aytokinita sto carbon???exo ena kolomazda kai thelo na to allakso.. παιζεις online μαζι μου, το χανεις κι αυτο, και μετα παιρνεις οτι θες :razz: στο career κερδιζοντας αγωνες κερδιζεις λεφτα. κερδιζοντας περιοχες σου ξεκλειδωνει αυτοκινητα να αγορασεις. (απο τα car lots) στα boss battles που γινονται στο τελος καθε μαχης για μια περιοχη, οταν κερδισεις διαλεγεις 2 καρτες απο 6 (4 κρυφες, 2 φανερες) μια απο αυτες τις κρυφες καρτες ειναι το αμαξι του χαμενου boss, οποτε κοιτα να διαλεγεις σωστα ή να κλεινεις το 360 σου αμα δε σου κατσει. ενα ωραιο αμαξακι που μπορεις να παρεις σχετικα γρηγορα και χωρις λεφτα, ειναι αυτο που εχει ο boss της κατω-κατω περιοχης.. (η aston martin που εχω φωτο στην προηγουμενη σελιδα)
jimbrav Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 παιζεις online μαζι μου, το χανεις κι αυτο, και μετα παιρνεις οτι θες :razz: στο career κερδιζοντας αγωνες κερδιζεις λεφτα. κερδιζοντας περιοχες σου ξεκλειδωνει αυτοκινητα να αγορασεις. (απο τα car lots) στα boss battles που γινονται στο τελος καθε μαχης για μια περιοχη, οταν κερδισεις διαλεγεις 2 καρτες απο 6 (4 κρυφες, 2 φανερες) μια απο αυτες τις κρυφες καρτες ειναι το αμαξι του χαμενου boss, οποτε κοιτα να διαλεγεις σωστα ή να κλεινεις το 360 σου αμα δε σου κατσει. ενα ωραιο αμαξακι που μπορεις να παρεις σχετικα γρηγορα και χωρις λεφτα, ειναι αυτο που εχει ο boss της κατω-κατω περιοχης.. (η aston martin που εχω φωτο στην προηγουμενη σελιδα) :) petro eyxaristo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις