Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Telika prin apo ligo epaiksa ena online 2K7 me enan filo apo ellada.

Apo lag ta pramata poly thetika. Dld isa pou aisthanesai oti einai online. 95% tis taxytitas as poume apo to otan paizeis monos sou. Poly aneta paizeis.

Pantws to paixnidaki ta spaei. Sigoura to "Pro Evo" tou basket :P

Ante na kanonisoume kana tournoua :D

Δημοσ.

ΝΒΑ 2Κ7 για εμενα ειναι η απολυτη μεταφορα αθληματος σε video game.....εχει περασει το παιχνιδι οσο γινεται κοντα στο πραγματικο αθλημα και αρχιζω να φανταζομαι το επομενο.....Δεν εχει καμια σχεση με το ΠΡΟ που εχει μεινει στασιμο.....το NBA 2K7 πηγε το αθλημα του BASKET πολλα βηματα παραπερα......P3TRAN τι εχεις να πεις για το NEED FOR SPEAD CARBON??? εγω παντως που το επαιξα demo απογοητευτικα πληρως και το εσβησα αμεσως.....δεν ξερω ειχες παιξει το demo?? , εχει διαφορα απο το κανονικο ή μπουρδες??? δηλαδη βελτιωσεις.....

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Xrest ...

Το demo δεν ξερω γιατι , αλλα ηταν χαλια ...το κανονικο παιχνιδι ειναι σαφως ανωτερο ....

Επισης πιστευω οτι η εκδοση του 360 ειναι καλυτερη απο του PC ...

Δημοσ.

Αντε το εβαλα πριν τρεις ωρες τελικα να κατεβαινει και σε κανενα πενταωρο θα το εχω ετοιμο.....μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε.....ειμαι φανατικος need for spead και το προηγουμενο το τερματισα 2 φορες μια στο pc και μια στο χβοχ 360 ...... θα ποσταρω σχολεια ..... Μακαρι να το εχουν βελτιωσει.....ΗΔΩΜΕΝ....

Δημοσ.

το 2K7 ειναι εξαιρετικο! ειναι σαφως καλυτερη εξελιξη του κομπιουτερο-basket απο οτι εξελιξη ειναι για κομπιουτερο-soccer το PES.

ας δοκιμασουμε σημερα online blackjim, να δεις πως καρφωνουνε οι ομορφοι! 8)

οσο για το carbon..

εγω πηρα μαζι carbon και 2k7 και εχω ασχοληθει μεχρι τωρα πολυ περισσοτερο με το carbon.(!!)

απο story, presentation κλπ, ειναι πραγματικα nextgen.

τα καθεαυτου race mechanics ειναι και παλι λιγο γκαου, αλλα ειναι σαφεστατα βελτιωμενα απο το προηγουμενο nfs.

αν αυτο το game επαιζε οπως το PGR θα μιλαγαμε για ενα απο τα καλυτερα racing games που εχουνε βγει ποτε στην ιστορια.

αλλα τελικα, μαλλον το μοναδικο arcade racing game που θα καταφερει ποτε να ειναι καλυτερο απο το GOTHAM 3, θα ειναι το ...GOTHAM 4. 8)

εντωμεταξυ εχω κανει "UPLOAD TO NEEDFORSPΕED.COM" μερικες φωτος (οπως στο gotham).

ξερει κανεις που σκ@τα γινανε αυτες upload? εριξα μια ματια στο εν λογω site και δεν βρηκα το παραμικρο..:confused:

Δημοσ.

Gia to nba 2k7 , eipa to "pro" tou basket se epipedo gameplay. Sta alla sigoura exoun kanei apisteuti douleia. KAMIA sxesi me tous tempelides japanese. To akrws antitheto.

An kai vevaia ta menu tous exoun mia "fthini" poiotita. Dld apo ta antistoixa tis EA ennow.

Alla afou ta ingame grafika einai gamaoua , who cares gia ta menu :P

Δημοσ.
to carbon telika den einai toso asximo.deixnei kalitero apo to demo to opoio k gw esbisa kateuthian.genika einai ena klasiko nfs

To framerate to ftiaxan?Giati sto demo htan tragiko. An kai to gameplay den phgaine pisw.

Δημοσ.

τελικα μετα απο καποιο ψαξιμο βρηκα τροπο να ανεβασω τις φωτο μου απο το 360 στο net.

my slr @ garage

slrgaragedz3.jpg

flying slr

flyslrflypn2.jpg

flying aston martin

flymartinflyqu3.jpg

sti κανγκουρικο

stifrontbj4.jpg

stibackso1.jpg

βεβαια οι φωτος βγαινουνε σε σκ@τα ποιοτητα, αλλα απο το ολοτελα καλη κι η παναγιωτενα.... :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...