Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα στο live του PES6? Εγώ έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να παίξω αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Στα Quick Match περιμένω πάνω από 3-4 λεπτά, στο Custom Match όποιον και να διαλέξω μου βγάζει "This match room no longer exists". Και αν κάνω create match πάλι περιμένω πάνω από 5 λεπτά αλλά πάλι φυσικά τζίφος. Εσείς παίζετε κανονικά?

Οι πρώτες εντυπώσεις που μου άφησε το PES6 είναι:

1) Χάλια ήχος. Βάζεις γκολ και οι οπαδοί είναι σαν να μην πανηγυρίζουν. Συνθήματα κτλ δεν το συζητάμε, δεν παίζουν, πλην των βασικών (ι-τά-λια, ι-τά-λια)

2) Ο σχολιασμός? Καλύτερα στο μουγκό. Καμμία απολύτως αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα.

3) Gameplay καλό. Δεν μπορώ βέβαια ακόμα να παίξω γρήγορο παιχνίδι και τα ματσάκια που έχω δώσει με τη CPU είναι λίγο σούπα, αλλά αυτό επλίζω να αλλάξει γρήγορα. Live δεν έχω παίξει (βλέπε παραπάνω).

4) Γραφικά σχετικά καλά. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Συνοπτικά: Μέχρι τώρα εχω δώσει ένα κάρο λεφτά για μία widescreen και HD έκδοση του PES 5. Περίμενα καλύτερα γραφικά, και πολύ περισσότερες επιλογές στο Live. Τόσο δύσκολο είναι να σκεφτούν να ενσωματώσουν Live Tournaments? Αααα, το ελάχιστο που περίμενα ήταν το Live να δουλεύει στοιχειωδώς καλά.

Του χρόνου, αν το PES 7 δεν έχει σημαντικές αλλαγές (κυρίως στις επιλογές live), θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα είμαι χωρίς την τελευταία έκδοση PES.

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα 3 φιλαράκια μου να παίξουν φιφα 2007 και μετά καπάκι απο τους αγώνες που κάναν τους έβαλα το pro. Ε μετά απο 1 λεπτό το έκλεισαν το Pro.Το ίδιο έκανα και εγώ όταν το έπαιξα. Δεν μου άρεσε καθόλου.Οι χαρακτήρες τρέχουν σαν ρομποτάκια δεν έχει αυτή την αληθοφάνια και το animation του fifa. Ίσως ενα κακό είναι που δεν έχει τις τρίπλες που έχει το pro άλλα είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για μένα έχει φάει ενα μεγάλο Χ το pro. Until next time...Fifa ruleZ.

Ας γράψω και 5 πραγματάκια για το nba 2k7. Απο τότε που ασχολούμε με gaming δηλαδή πάρα πολλά χρόνια δεν είχα παίξει πότε κάποιο nba . Δεν μου είχε αρέσει κανένα nba live της EA SPORTS τα έβαζα για κανα 10λεπτο και τα έσβηνα. Ε λοιπόν χτές δοκίμασα το nba2k7. Έπαιζα συνεχόμενα κανα 2ωρο μέχρι που νύσταξα. Το game αυτό είναι ότι πιο κοντά υπάρχει σε simulation για sports game.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Το προτείνο σε όλους.

Δημοσ.

egw ekana to akribws anti8eto me to pro kai to fifa, gousta einai ayta ;)

FIFA 07 Review

7.5 Presentation

The lack of teams and leagues is inexcusable at this point, although we like the soccer atmosphere on the pitch and the new direction of "Pimp My Ride" Manager Mode.

8.0 Graphics

Some fine, fluid animations and player models that look great, if a bit cartoony.

7.5 Sound

Martin Tyler and Andy Gray might as well just say, "Bueller? Bueller? Bueller?" the entire game. They show no life. The crowd is vivacious, and the soundtrack is an excellent international blend.

6.0 Gameplay

A strange brew of awesome and awful. The momentum system is a great innovation, but passing and shooting are frustrating, and too often players are stuck on rails. Rails suck.

8.0 Lasting Appeal

Online play performs well and Manager Mode is a great franchise mode for a soccer game. Just pray your favorite team is included in the game.

6.8 Passable OVERALL

Δημοσ.

poromenos αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης:

VirtualDubMod 1.6.16

VobSub 2.23

XviD-1.1.2-01112006 codec

και μετα Windows Movie Maker 2.1 για να κανεις το AVI σε WMV

Αυτο το λινκ θα σου πει πως να βαλεις subtitles πανω στο AVI μονιμα:

http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=272736

Μην ξεχασεις να κανεις configure τον xvid codec μεσα απο το VirtualDub να κανει "HighDef" compression στη περιπτωση που εχεις HD βιντεακι.

EDIT: Ακυρο το Windows Movie Maker, το Windows Media Encoder ήθελα να πω!! λινκ:

http://www.videohelp.com/tools?tool=Windows_Media_Encoder (πρεπει να εχεις γνησια Windows καθως θελει validation για να κατεβει)

Οτι αλλο θες,ρωτα με εδω ή στειλε pm στο myxbox.gr :D

Δημοσ.

mia ligo offtopic erwtisi apla an exei kapoios idea. Mi to psaxnw tzampa.

An katevasw ena video me 720p kai 5.1 ixo ( nomizw .ts einai alla kai kati alla x264 ktl ) yparxei periptwsi na tous kollisw panw subs kai na ta perasw sto 360 ws wmv?

Me ena DVD-RW tha paiksei?

( to lew gia ta epeisodia apo seires pou vgainoun. Na ta vlepoume sto saloni me LCD kai 5.1 :D )

Δημοσ.
mia ligo offtopic erwtisi apla an exei kapoios idea. Mi to psaxnw tzampa.

An katevasw ena video me 720p kai 5.1 ixo ( nomizw .ts einai alla kai kati alla x264 ktl ) yparxei periptwsi na tous kollisw panw subs kai na ta perasw sto 360 ws wmv?

Me ena DVD-RW tha paiksei?

( to lew gia ta epeisodia apo seires pou vgainoun. Na ta vlepoume sto saloni me LCD kai 5.1 :D )

Ψαξε λιγο στο http://www.videohelp.com θα βρεις τα παντα εκει μεσα απο tutorials και προγραμματα (το 99.9% των οποιων free) για να σου κανουν τη δουλεια.

Δημοσ.
poromenos αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης:

VirtualDubMod 1.6.16

VobSub 2.23

XviD-1.1.2-01112006 codec

και μετα Windows Movie Maker 2.1 για να κανεις το AVI σε WMV

Αυτο το λινκ θα σου πει πως να βαλεις subtitles πανω στο AVI μονιμα:

http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=272736

Μην ξεχασεις να κανεις configure τον xvid codec μεσα απο το VirtualDub να κανει "HighDef" compression στη περιπτωση που εχεις HD βιντεακι.

EDIT: Ακυρο το Windows Movie Maker, το Windows Media Encoder ήθελα να πω!! λινκ:

http://www.videohelp.com/tools?tool=Windows_Media_Encoder (πρεπει να εχεις γνησια Windows καθως θελει validation για να κατεβει)

Οτι αλλο θες,ρωτα με εδω ή στειλε pm στο myxbox.gr :D

ok re efxaristw para poli!

ta ekana opws eipes kai ola ok!

thanx kai pali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...