ultralisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 den ksero ti paizei,pantos i mousiki ontos den einai kai poli kali....kaliteri kai pio grigori itan tou NFSMW alla to paixnidi itan ligo aisxos
p3tran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 μπορεις να φτιαξεις μεχρι 4 playlists αποκλειστικα για το test drive. απλα σιγουρεψου οτι στο ονομα του καθε playlist περιεχεται η λεξη "Testdrive"
p3tran Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 bgike to just cause.pal..nea karamelitsa apo ton theio loipon ασε, αργησες 15 ωρες! (ψηστο μου ομως!)
pigos23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 gia sas paidia skeftomai na agoraso ena lcd 19'' monitor ipologisti k na to sindeso me to xbox360 mou.exei kanei kaneis sas tetoia kinisi h den leei??(auti ti stigmi paizo se mia 28'' wide 50hz tv ths jvc) an mporeite mporeite na mou peite poies etaireies vgazoun wide montela??iparxei kamia ftini me 200-250 euro ??montela me prostheta ixeia pano tous iparxoun?? epipleon ama paro lcd monitor xoris ensomatomena ixeia iparxei meta i dinatotita na sindeso ta dika mou pc ixeia k an nai pos ginete??(apo oti mou exoun pei tha xreiasto kai to vga cable tis microsoft)
avenger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 R.I.P. καλό μου 360, με χτύπησε και εμένα η κατάρα των 3 red lights η οποία απο ότι φαίνεται είναι ρουτίνα ποιά για τη microsoft αν κρίνω απο τον cool τύπο στο support που μίλησα.Εντυπωσιακό πάντως ούτε ένα λεπτό αναμονή και αρκετά εξυπηρετικός(καλά απο ότι κατάλαβα δεν ήταν Άγγλος για αυτό lol).Τώρα περιμένω να έρθουν να παραλάβουν τον ασθενή,πείτε εμπειρίες έρχονται αμέσως για την παραλαβή υπάρχει περίπτωση να έρθουν αύριο ας πούμε?Τουλάχιστον πρόλαβα και έπαιξα τους τίτλους εκτός απο το just cause που έχει ποιά την τιμή να είναι ο τελευταίος τίτλος που πρόλαβα να παίξω...Αυτά είπα να πω τον πόνο μου και εγώ..
Isobitis_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 paidia 8a h8ela na rwtisw kati... exw syndemeno to x360 me thn o8oni toy pc moy (tft19'') me to kalodio VGA HD AV CABLE, ta dyo rca gia ton hxo ta exw enwsh me ena adaptoraki poy eixe mesa to kalwdio kai ayto me thn seira toy sto line in toy sub (exw ths creative ta p5800). me aythn thn syndesmologia omws paizoun mono ta 2 panw hxeia. to idio kai an balw tainia dvd sto xbox (me ac3) pws 8a mpwroysa na ekmetaleytw to 5.1 systima twn hxeiwn moy? mimpos an to syndea sto pc, exw thn audigy 2 zs. h mimpos prepei na kanw kapoia rythmish sto xbox? oti ki an toy ebaza "analogiko" "psifiako" or "analogiko" kai "dolby prologic..." pali mono ta 2 hxeia epezan. mimpos ftaiei oti to line in toy sub einai mono gia ta 2 stereofonika hxeia? syxwreste me an exei ksana apanti8ei kati tetoio, ekana kai search alla den brika kati.. eyxaristw ek twn proterwn
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Τα διπλα RCA ειναι για στερεοφωνικο ηχο.Αν θες 5.1 να παρεις 1 optical καλωδιο (καπου στα 10 ευρω) .Στη βαση του VGA cable θα δεις την υποδοχη για οπτικο....
xvagos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Το ίδιο έπαθα και εγώ avenger. Πότε το αγόρασες; Έγώ ήμουν απο τους πρώτους. Μάλλον αυτή η παρτίδα ήταν ελλατωματική. Εμένα μέσα σε 14 ημέρες -από την μέρα δηλαδη που του πήρα τηλέφωνο, αφού περίμενα κανένα μισάωρο στην αναμονή, - μέχρι που το έλαβα στα χέρια μου, μου στείλανε καινούργιο με ημερομηνία παραγωγής Ιουλ. 2006.
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 R.I.P. καλό μου 360, με χτύπησε και εμένα η κατάρα των 3 red lights η οποία απο ότι φαίνεται είναι ρουτίνα ποιά για τη microsoft αν κρίνω απο τον cool τύπο στο support που μίλησα.Εντυπωσιακό πάντως ούτε ένα λεπτό αναμονή και αρκετά εξυπηρετικός(καλά απο ότι κατάλαβα δεν ήταν Άγγλος για αυτό lol).Τώρα περιμένω να έρθουν να παραλάβουν τον ασθενή,πείτε εμπειρίες έρχονται αμέσως για την παραλαβή υπάρχει περίπτωση να έρθουν αύριο ας πούμε?Τουλάχιστον πρόλαβα και έπαιξα τους τίτλους εκτός απο το just cause που έχει ποιά την τιμή να είναι ο τελευταίος τίτλος που πρόλαβα να παίξω...Αυτά είπα να πω τον πόνο μου και εγώ.. :neutral: kouragio file:neutral:
avenger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Στο launch το είχα αγοράσει 2/12.Ναι φαίνεται πως σιγά σιγά χτυπάνε τα περισσότερα απο αυτά.Τέλος πάντων τι να κάνω υπομονή είναι να μη σου τύχει.Πάντως αν αρχίσετε και βλέπετε κολλήματα σε παιχνίδια ετοιμαστείτε είναι η αρχή του τέλους..
poromenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 akrivos to provlima sas erxete na lisei h microsoft me simerhnh ths anakoinwsh! Η Microsoft αποζημιώνει τους πελάτες της Τα προβλήματα με το hardware του Xbox 360, ειδικότερα με τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν πριν το τέλος του 2005, είναι γνωστά και -όπως φαίνεται από τις σημερινές εξελίξεις- η Microsoft τα αναγνώρισε και σκοπεύει να αποζημιώσει τους κατόχους Xbox 360 που προμηθεύτηκαν προβληματική κονσόλα. Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, μετά από ανάλυση διαπιστώθηκε ότι η πρώτη παρτίδα συστημάτων αντιμετώπισε προβλήματα μεγαλύτερα από αυτά που περίμεναν, συνεπώς σύντομα η Microsoft θα αρχίσει να αποζημιώνει όσους έστειλαν το Xbox 360 τους για επισκευή και χρεώθηκαν για αυτήν, ενώ δωρεάν θα είναι το service από εδώ και στο εξής για όσα συστήματα το χρειαστούν. Η αποζημίωση και το δωρεάν service θα ισχύσει μόνο για τα συστήματα που έχουν ημερομηνία κατασκευής πριν τον Ιανουάριο του 2006 (αυτή η ημερομηνία αναγράφεται σε μια ετικέτα στο πίσω μέρος της κονσόλας) και θα αρχίσει να πραγματοποιείται άμεσα, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων εβδομάδων. Σύντομα περιμένουμε και επίσημη ενημέρωση σχετικά με το θέμα από τη Microsoft Hellas. gameover.gr
Exoskeletor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 e logiko htan.. toso grigora pou ta ekane ola ayth h mic, ti na protoprolabene. gia thn akribia tipota den prolabe alla tespa. toulaxiston ftiaxthkan ola siga siga
Pytzamarama Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Απο σημερα το βραδυ κατα τις 24:00 δεν μπορω να μπω στο LIVE. Ημουν Silver αλλα ημουν online γιατι η MS εδωσε τζαμπα LIVE απο 22-29 του μηνος. Σε αλλον ενα φιλο εγιναν τα ιδια. Φοβαμαι μηπως αρχισαν τα Ban... ξερετε τιποτα?μηπως δεν ηταν 20-29 η ημερομηνιες του free LIVE αλλα 20-22?
GabrielConnor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 20-29 είναι το τσαμπέ Gold Membership. Εγώ μέχρι και πρίν 10 λεπτά στο Live ήμουνα. Ελπίζω φίλε Pytzamarama να μην έφαγες ban και απλά να ήτανε παροδικό κώλυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις