Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...δεν ενθουσιαστηκα απο το enchanted arms.

ο τροπος που γινονται οι διαλογοι ειναι ...κουραστικος, οι χαρακτηρες ειναι πολυ ...φαφλαταδες, (και gay)

το περιβαλλον και ο ειδικα τροπος που κινησε σε αυτο ειναι ..μαπα.

στο oblivion εχουμε ενα εκατομμυριο skills, και εδω ουτε καν jump.

οι μαχες φαινονται να εχουν στρατηγικο ενδιαφερον, -το σημαντικοτερο ισως στοιχειο του παιχνιδιου-,

αλλα ρε παιδες στην αρχη βαρεθηκα τη ζωη μου και μεχρι τωρα μαχη μονο στο tutorial ειδα και φυσικα στην εισαγωγη.

συν οτι εχω δει καλυτερα γραφικα σε μαχες στο xbox1 (gladius - lucas, οσοι δεν το εχετε παρτε το!)

γενικα δεν ειναι κατα τη γνωμη μου ενα next-gen παιχινιδι.

ασε που νομιζω οτι ειναι και λιγο ...παιδικο.

το ξερω οτι ειχε βγει αρκετους μηνες πριν το oblivion, αλλα ρε παιδες απεχει 2 αιωνες απο αυτο.

δεν λεω οτι καποιος που του αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια θα εχει την ιδια γνωμη με εμενα,

αλλα για μενα για j-rpg το καλυτερο μου στοιχημα μεχρι τωρα ειναι το blue dragon.

το enchanted arms με αφηνει ολιγον ...αδιαφορο. εκτος αν βελτιωνεται θεαματικα αργοτερα μεσα στο story.

οποτε θα βαλω καποιον αλλον να το προχωρησει και θα ασχοληθω πιο μετα.

γμτ...ειναι και αυτος ο κεντρικος χαρακτηρας σου...αδερφουλα.

και αυτος και η παρεα του.

ειδικα ενας ξανθος, μιλαει σαν τραβεστι. αρχικα νομιζα οτι φταιει η μεταγλωτιση στα αγγλικα, οποτε και το γυρισα στα γιαπωνεζικα με αγγλικους υποτιτλους.

ε λοιπον, τα ιδια και χειροτερα ο ξανθουλης στα γιαπωνεζικα. τρελοσχιστοματηδες!icon13.gif

Δημοσ.

loipon , p3tran asxete , epeidi variemai na katsw na mazepsw ola ta oximata gia na pozarw gia sena :P sou deixnw to kalytero kai pio grigoro amaksi pou exw mexri stigmis. Auto pou moiazei me tin Enzo distixws de mporw to petyxw akomi :P

Alla auto to Zenith mamaei kai dernei ( 47.000 exei nomizw! )

917953954972957945048hr6.th.jpg917953954972957945049ab3.th.jpg917953954972957945050sb6.th.jpg917953954972957945051hy7.th.jpg

na ypothesw oti einai apomima tis Vanquish?...

Δημοσ.

auto to update pou ekanan sto street fighter ta pramata ta ekane xeirotera.pleon den briskei oponents..toulaxiston prin ipirxan ta time outs alla ebrikses atoma na paikseis.twra @@..k prin to update eimoun 73os..gmt

Δημοσ.

Σε όσους έχουν το saint's row σας κολλάει καθόλου?Πρώτη φορά μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα σε παιχνίδι κολλάει μόλις τελείωνω την αποστολή "possesion with intent",κολλάει πριν φορτώσει την επόμενη cutscene..

Original το παιχνίδι,και η κονσόλα αγορασμένη στo launch.

Δημοσ.

avenger εμενα δεν μου κολλαγε ποτε, μεχρι που εριξα κατω το dvd και τωρα δεν παιζει καν!! :mrgreen: :evil:

το Test Drive ειναι παιχνιδαρα (και μουν@ρ@, οι φωτος το αδικουν 2000%)

untitled1km7.jpg

untitled2ai1.jpg

untitled3fw6.jpg

untitled4dy7.jpg

yeee-haaa!!

οποιανου του αρεσουν τα car games ας το δοκιμασει. 8)

Δημοσ.

p3tran avrio to mesimeri tha to exw ki egw na dw ti vlakeia einai auto to TDU :P

re sy , to N3 pou to eftases?

Stin 5i apostoli tis Infyy ta vriskw skoura gmt. Pethainoun ola ta vlamena ta stratiwtakia kai menw monos mou me 1000 kalikatzaria na me kiingane. Kalo evgale to daktylo apo to XXXYYYXYYYXYXYXXYXYXYXYXYYX :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...