johnbond Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Έχω συνδέσει το Xbox360 με CRT οθόνη και έχω 60heartz... Γίνεται να τα ανεβάσω με κάποιο τρόπο;
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 kai arketa bugs nomizw...mesa se merikes wres pou epeksa 2 fores mou ekane to amaksi aorato gia merika secs!!! blackjim αμα σου κανει αυτο (και βαζω στοιχημα οτι στο κανει οταν τρεχεις με το αμαξι και φορτωνει τα γραφικα της επομενης γειτονιας' date=' -προσεξε το και πες μου-), τοτε να ξερεις οτι μαλλον θελει καθαρισμα η κεφαλη του dvd σου (ή αλλαγη). θα δεις βελτιωση και σε αλλα games. λοιπον, οπως σας ειπα, αξιζει να φτιαξετε τις μουρες σας στο παιχνιδι. τρελο γελιο!! ηρθε κοσμος σπιτι και τους εδειξα το saints row με πρωταγωνιστη *τον εαυτο μου* και παθανε λαλά :-D για οποιον με εχει δει απο κοντα, να μια προχειρη φωτο: [img']http://img393.imageshack.us/img393/6049/srpsz3.jpg[/img] το μοναδικο πακετο ειναι οτι πρεπει να φτιαξετε τον χαρακτηρα σας 2 φορες. 1 για single, 1 για multi. παντως αξιζει τον κοπο!
Pytzamarama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ωραιος παιχνιδο-μηνας!!! To deadrising εξαιρετικο!!! ελπιζω ο μπαρμπας να ειναι σβελτος και να μου εχει τα EnchantArm(επιτελους ενα turnbased rpg για το xboxακι!!) και το SaintsRow μεχρι αυριο. Πετρο,να διοργανωσουμε και καλιστεια Insomia-SaintRow 2006 :)
poromenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 poso sas pernei-panw katw- na katevasete ena game.ti grammi exete?
Daredevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 mpa egw barieme na paparizomai na ftia3w thn mapa mou... an yposthrize thn visio....
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 poromene απλα να ξερεις οτι κατα 99% πας για 2ο xbox αμα το πειραξεις στο firmware. εγω την πρωτη φορα που μπηκα online με μελεταγε για καννα τεταρτο. στανταρακι οταν ενεργοποιηθει το ban οτι θα ειναι ολοι ηδη καταχωρημενοι απο πριν για το σουτ.
Blackjim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 kala , w8 to vrady na anevasw ki egw photos... petran tha to koitaksw kai tha sou pw poromene eimai apo tous tyxerous pou paw panepi kai pianw 100mbit
xvagos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ultralisk επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, τι πρέπει να κάνω; Ποιό είναι το τηλ. της MS; Το πήρα απο ένα κατάστημα Γερμανός, να πάω καλύτερα εκεί;
Blackjim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 arpa re p3tran asxime me to asximo amaksi me ena amaksaki apo mia apostoli... to opoio meta to allaksa xrwmata ktl kai to kavatzwsa :D
ultralisk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ultralisk[/b'] επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, τι πρέπει να κάνω; Ποιό είναι το τηλ. της MS; Το πήρα απο ένα κατάστημα Γερμανός, να πάω καλύτερα εκεί; to tilefono einai 00 800 44 12 87 32....einai xoris xreosi alla prepei na miliseis agglika....o Germanos den mporei na kanei tipota,antiprosopeia stin Ellada den iparxei....erxete kai to pairnei Courrier,paei Germania nomizo kai sto stelnoun piso se kamia 10aria meres
xvagos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 thanks! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και... γρήγορα.
Blackjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 [img']http://img283.imageshack.us/img283/8316/bjareyoutalkintome2mu4.jpg[/img] looooooooooooooooooool ROFL pantws paradexomai , kathises posi wra na ta mazepseis auta gia mia photo :p I'll be back omws...
p3tran Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ε οχι και για μια φωτο.. επειδη δεν ειμαστε επιδειξακηδες δηλαδη :D lololol ..για κοιτα καλα κατω αριστερα στο χαρτη... τι εικονιδιο ειναι αυτο? 8)
Blackjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ε οχι και για μια φωτο.. επειδη δεν ειμαστε επιδειξακηδες δηλαδη :D lololol..για κοιτα καλα κατω αριστερα στο χαρτη... τι εικονιδιο ειναι αυτο? 8) to eida to crib mwre. Alla exw kati wraia oximata na sou deiksw! esy exeis 9% ki egw 2% !!! tha se ftasw omws re... :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις