Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
An oi typoi pou ftiaxnoun to motorstorm eidan to flatout 2 prepei hdh na to exoun gyrisei se allo a8lhma :mrgreen:

To flatout2 sto pc mou fainetai poly kalytero apo oti exw dei mexri twra apo to motorstorm (kai exw dei ta panta :P)

Blepwntas to teleutaio videaki pou kikloforise apo to IGN gia to motorstorm kai exwntas paiksei to FlatOut 2, arxizei kai mou moiazei "poli ligo" to Motorstorm. Eidika auto to monoxnoto peribalon tou Motostorm einai pragmatika ligo an sigri8ei me ta peribalonta kai tin poikilia tou FlatOut... elpizw na exei megaliteri poikilia se grafika to MS kai se oximata....

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια τι το καλυτερο εχει το flatOut apo to MS???εκτος αν με γελουν τα ματια μου...

Νομιζω οτι δεν το πλησιαζει καν!(την εκδοση για pc εχω δει)

ΕΚΤΟΣ ΑΝ βγει μια καλυτερη εκδοση για 360,τοτε παω πασο:-D

και μην κατακρινουμε το ΜS πριν το δουμε στην τελικη του μορφη.

Δημοσ.

Den katakrinoume to MS. Emena mou aresei poli to MS aploustata to FO2 einai edw ananewmeno dinato kai poli poli grigoro me poli kala grafika me poikilia stis pistes tou, korifaio programatismo kai mixani fisikis, kai xwris ka8olou lag, ma ka8olou lag re paidi mou. Hmouna host me 8 players kai kaneis den parapone8eike gia lag, oute gw exw sinantisei pote lag. Kai panw apo ola gameplay pou den to briskeis allou (to Burnout einai out of space kai to Full Auto apli patatia)

Δημοσ.
An oi typoi pou ftiaxnoun to motorstorm eidan to flatout 2 prepei hdh na to exoun gyrisei se allo a8lhma :mrgreen:

To flatout2 sto pc mou fainetai poly kalytero apo oti exw dei mexri twra apo to motorstorm (kai exw dei ta panta :P)

Καμία σχέση ... αν οι τύποι που φτιάχνουν το motorstorm έβγαζαν το FlatOut2 στην θέση του , θα πέρναγε παντελώς απαρατήρητο από όλους.

Δεν μπορώ καν να τα συγκρίνω .

Δημοσ.

να ρωτησω λίγο....

πηρα το 360 μεταχειρισμενο και ο προηγουμενος το ειχε live. δεν μου εδωσε καποιο cd και δεν ξερω αν υπαρχει η αν χρειαζεται πλεον κατι.

εχω το 360 εκτος live, αλλα ενδοιαφερομαι να το συνδεσω για να κατεβασω το πακετο για το pgr3.

τι 8α χρειαστω?

εστω πακετο 1 αν εχει ή 3 μηνων συνδεση με το Live? η σου/κου ειναι δωρεαν? ή αφορα το gaming αυτο, ενω το download δεν εχει σχέση?

και απο ms points? ποσους? και απο που μπορω να βρω και πόσο κοστίζουν?

επίσης...

ποιο router μου προτινετε για συνδεση 360 με pc και live?

ενα ασυρματο και ενα ενσυρματο. και εκτος της ευκολιας του ασυρματου... υπαρχει καποιος αλλος λογος να το επιλέξω σε περιπτωση που ειναι πολυ πιο ακριβο απο ενα ενσυρματο?

thanks!

Δημοσ.

Εφοσον το πηρες μεταχειρα, πρεπει πρωτα να σβησεις το gamertag του προηγουμενου κατοχου, να φτιαξεις ενα δικο σου και ακολουθοντας το αντιστοιχο link απο το dashboard να συνδεθεις στο Live.

Κατατοπιστικοτατο οδηγο εχουν κανει τα παιδια στο http://www.myxbox.gr

Κανοντας τα παραπανω θα γινεις Silver member, δηλαδη θα μπορεις να κανεις τα παντα (και φυσικα να κατεβασεις οτι ειναι free - οπως ενα απο τα πακετα του PGR3) εκτος του να παιζεις online.

Για να γινει αυτο θα πρεπει να αγορασεις συνδρομη ωστε να γινεις Gold member....

Πηγαινε στη σελιδα που σου εδωσα ( http://www.myxbox.gr/content/view/7/4/ ) και θα λυθουν οι αποριες σου.

Δημοσ.

λοιπον...

επαιζα που λετε εχτες Gotham Online Career, προσπαθωντας να παρω εναν τιτλο που μου λειπει..

ετσι λοιπον γυριζα στην F1 Nurburgring και επαιζα με διαφορους..

ολοι με υψηλο rank και πολυ εμπειροι παιχτες.

καποια στιγμη σκαει μυτη ενας τυπος "K1M1 RA1KKONEN" και καπακι αρχισανε τα παλαμακια και τα bravo, welcome κλπ.

δεν εδωσα και πολυ σημασια αρχικα, πιστευοντας οτι ειναι καποιος που δηλωνει <kimi>.

oμως στην πορεια με διαβεβαιωσαν ολοι οι αλλοι παιχτες οτι ειναι οντως ο πιλοτος της F1(!!!), ο οποιος μαλιστα <<συχναζει>> στο online career του PGR3 (!!)

παρα πολυ καλος παιχτης, σταθερος, και μαλιστα εχει και περισσοτερα achievements στο PGR απο μενα (!!)

αργοτερα κοιταξα και την καρτελα του, οπου στα συμπληρωματικα στοιχεια αναφερει

"Team Mclaren

Mercedes

United Kingdom"

οπως και να εχει, ειναι δεν ειναι, εγω τα καταφερα και τον πατικωσα, βγηκα και πρωτος και πηρα και τον τιτλο που μου ελειπε.

και αφου οδηγουσα και τη μερτσεντα μου, τουλαχιστον δεν θα στεναχωριεται οτι τον εφαγε <αλοθρησκος> :mrgreen:

φερτε μου τον σουμαχερ!!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

ασχετο αλλα το ΝΒΑ 2Κ7 πρπει να **μαει:-D

ειδα ενα βιντεακι και κατι εικονες και εντυπωσιαστηκα!

λογικα θα ειναι καλυτερο απο το ΝΒΑ live.

Δημοσ.

ok, αλλα τα ms points απο που μπορω να τα αγοράσω?

τελικα συνδεση 360 με pc γινεται μονο μεσω router?

γιατι προσπαθω μεσω lan (lanparty motherboard)

οπως συνδεσα και το xbox1 με το pc, απλα με το ethernet καλωδιο απο το ενα στο αλλο, και δεν μπορω με τιποτα.

για ενσυρματη λυση router ποιο προτινετε?

Δημοσ.

συνδεσου στο xbox live, κατεβασε καμια 20αρια playable demos, και θα εχεις μονος σου μια πρωτη αποψη..

αν δεν εχεις παιξει το oblivion στο pc (ή αν δεν εχεις πολυ καλο pc) αντε παρτο οπως εισαι.

επισης 1η σεπτ. βγαινει το saints row. παρτο κι αυτο. τα αλλα μονος σου :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...