unforgiven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί το Media Extender σε ΧΡ και έτσι να παίζει το 360 WMV από το PC. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Predatorkill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί το Media Extender σε ΧΡ και έτσι να παίζει το 360 WMV από το PC. Ισχύει κάτι τέτοιο; αμα βρεις το λινκ πες το μας....Με ενδιαφερει και εμενα!
unforgiven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αν βρω, και βέβαια θα σου πω. Εδώ και δυο-τρεις ώρες μπήκα και εγώ στην παρέα του 360. Πρώτη αρνητική εντύπωση: Κάνει πολλή φασαρία. Αγόρασα και το Gotham. Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού... Το συνέδεσα στο Home Cinema και έπαθα πλάκα: HD 92" και έξι ηχεία γύρω μου να γίνεται χαμός :) Άντε να το συνδέσω και στο live!
xrest Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αν βρω' date=' και βέβαια θα σου πω.Εδώ και δυο-τρεις ώρες μπήκα και εγώ στην παρέα του 360. Πρώτη αρνητική εντύπωση: Κάνει πολλή φασαρία. Αγόρασα και το Gotham. Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού... Το συνέδεσα στο Home Cinema και έπαθα πλάκα: HD 92" και έξι ηχεία γύρω μου να γίνεται χαμός :) Άντε να το συνδέσω και στο live! [/quote'] o thoribos tou mixanimatos eksafanizontai panw sti entasi tou gaming:mrgreen:
Predatorkill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Οντως...Θα ξεχασεις οτι κανει φασαρια οταν σκαει το τουρμπιδι!
unforgiven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μερικές απορίες που μου γεννήθηκαν. Αγόρασα το Premium. Μέσα έχει ένα φυλλάδιο για 1 μήνα δωρεάν Live Gold, σε 4 γλώσσες, αλλά όχι σε Ελληνικά. Ισχύει ο μήνας για την Ελλάδα; Γιατί πολλοί χρήστες δηλώνουν διαφορετική χώρα από την Ελλάδα;
Predatorkill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Σου εξηγησα στο xbox-live.gr το λογο που βαζουμε αλλη χωρα.Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα κατα την εγγραφη σου στο live... :D
digitalsoul Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Molis agorasa thn LG RZ37LZ55 TV kai epitelous plewn mporw na dw kai egw ti pragmatika kanei to 360 telos to mhxanhma den einai gia na to vazeis se mia aplh thleorash osa hertz kai na vgazei PAIDIA kopste to tsigaro (estw gia ligo ) kai kratiste lefta gia na mporesete na parete mia HDTV
Pytzamarama Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 oso afora to thorivo.. Exw to PGR3 kai to PDZ kai kanoun thorivo.Malista to PGR3 perisotero. Fortwsa to kiosk demo kai oti game kai an fortwsa den ekane katholou thorivo!!! An exei kai kapoios allos to kiosk demo as kanei ena peirama....
p3tran Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 μετα το patch της m$ δεν νομιζω οτι παιζει πλεον το kiosk demo disk.. οι ανεμιστηρες αυξομειωνουνε ενταση αναλογα του τι κανει το xbox.
Pytzamarama Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 epaiksa olo to demo tou Kameo kai sto kapaki Call of duty. to xbox den ekane thorivo....
Stormwatch Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ο θορυβος του 360 οφειλεται αποκλειστικα στο DVD.Σε ορισμενα παιχνιδια παει τσιτες και κανει θορυβο, σε αλλα λιγοτερο ενω σε DVD ταινιες, παιχνιδια του παλιου ΧΒΟΧ καθως και στο kiosk demo δεν κανει σχεδον καθολου. Για τις ταινιες και τα παιχνιδια του παλιου ΧΒΟΧ μοπρω να το καταλαβω.Το περιεργο ειναι με το kiosk demo που φορτωνει μεγαλο ογκο δεδομενων (COD2, Kameo, King Kong) ομως πολυ γρηγορα χωρις να κανει καθολου φασαρια...
p3tran Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 δεν ειναι καθολου περιεργο μιας και το kiosk dvd δεν εχει καθολου προστασια
devil_will_cry Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 poios einai moderator edw mesa?afhneis ton predatorkill na me prosbalei synexws kai sbhneis ta dika moy post mono.pios einai ypeythinos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις