kjtzemis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Παιδες κατι που ξεχασα να ρωτησω. Εκανα κανονικα την ανταλλαγη του 360 μου με τον φιλο μου. Εσβησα ολα τα παιχνιδια απο μεσα και του εφτιαξα και νεο δικο του προφιλ. Εσβησα ομως το δικο μου για να μην του το εμφανιζει στην κονσολα, εχει διαγραφτει τελειως το προφιλ μου? Υ.Γ. @Vole Maulder, σεκανα add στο steam, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα?
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Οταν λες τελείως τι εννοείς; Από την κονσόλα ή από το σύμπαν; Και όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει;
kjtzemis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απο το συμπαν. Απο την κονσολα γνωριζω οτι χαθεικε, αλλωστε αυτο ηθελα.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις log in στο σάιτ του χμποχ Δεν πάει πουθενά το προφίλ.
kjtzemis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις log in στο σάιτ του χμποχ Δεν πάει πουθενά το προφίλ. Επειδη τωρα δεν προλαβαινω αν ειναι θα δοκιμασω αργοτερα, αν δεν το ξεχασω δηλαδη. Αλλα μιας και ειπες οτι δεν παει πουθενα ολα good.
janpap08 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι...η τιμή μου φαίνεται εξαιρετικά χαμηλή.Υπάρχει κάτι το οποίο δεν βλέπω ή απλά είναι μία καλή τιμή? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00899UNBK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Vole Maulder Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει κάτι που δε βλέπεις, αυτή είναι η τιμή του απλώς.
Petrosbev Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδες Ποτε θα εχουμε το νεο option file του pes 2013 με τις νεες μεταγραφες; Αυτο το μηνα λογικα το βγαζουν ε;
nyne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή έχω σπάσει τα νεύρα μου,ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το νέο dashlaunch 3.05 .To έχω κάνει copy το τρέχω απο,το δίσκο αλλά δεν μου κάνει install.
v0rtex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 3.06 ειναι το τελευταιο, δες αυτο το βιντεακι μπας και σε βοηθησει: http://www.youtube.com/watch?v=dg7GZb2m-o0 666 ! - δε ξαναποσταρω
nyne Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά το video αλλά όταν παταω install ,δεν κάνει τίποτα.
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Mια ερωτησουλα κ εγω! Επειδη ισως ψαχτω με το Xbox 360 ,να το αγορασω καινουριο ας πουμε.Σκεφτομαι να παρω αυτο με τα 250 GB σκληρο δισκο. Ειναι εφικτο να παιρνω παιχνιδια απο το dvd club , να τα αντιγραφω στον δισκο καπως και να παιζω μετα δια παντος ? αν οχι με ποια προυπόθεση θα παιξει ,με hack ? Επισης απ οτι καταλαβα εχει κατι σαν "store" το χ-βοχ οπως και το playstation, αυτο με τους ποντους πχ που πουλαει το πλαισιο 10 ευρω ( http://tinyurl.com/beeu56r ) τι ειναι; Μπορεις να αγοραζεις παιχνιδια δλδ σα το steam ενα πραμα ;-ευχαριστω !!!! -
nyne Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ναι πρεπει να το κανεις rgh για να σου παιζει "αντιγραφα των παιχνιδιων σου" επισης υπαρχει το xbox live σαν το steam που μπορεις να αγορασεις εκατονταδες παιχνιδια.Ομως αν σπασεις την κονσολα σου τοτε πιθανα να φας ban απο το xbox live.Δηλαδη εαν την σπασεις ουσιαστικα θα χασεις το Online κομματι της.
kar.fil. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Κατι ακουσα πως οταν θα βγει το 720 θα σταματησουν να βγαινουν games για το 360, ισχυει?
kage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αν ισχυουν οσα γραφονται τοτε μεχρι τελος χρονου θα βγει νεο xbox+ps4.αρα παρε μεταχειρισμενο ή τιποτα αλλο. --------------------------- κατι αλλο ισχυει ακομη οτι παιχνιδια αντιγραφεις μονο με το liteon ihas 12x rev.B ???! ενα asus δεν δουλευει πια ? απαραδεκτες τιμες 60-70ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις