Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Xbox 360 Black Friday Report

I just checked the internal data for our Black Friday numbers* and wanted to let you know that over the Holiday weekend:

• Xbox 360 sold more than 750,000 consoles in the U.S. alone –exceeding internal forecasts.
  • Three month Xbox LIVE Gold Subscription sales increased more than 50 percent compared to last year’s Black Friday week.
  • We saw incredible activity on Xbox over the weekend. For example, on Sunday alone we had more than 14 million people on Xbox LIVE across the world, racking up more than 72 million hours of use in just one day.
  • Compared to 2011, we’ve seen a 43 percent increase in U.S. entertainment application hours logged on Xbox LIVE during the week of Black Friday.

Δημοσ.

Καλημέρα. Χθες πήρα την τριλογία mass effect για το xbox360 και το mass effect 1(τα άλλα δεν τα έχω παίξει ακόμα) μου φαίνεται ότι σε αρκετά σημεία δεν έχει ομαλή κίνηση, κάπως σαν να πέφτουν τα fps. Ακόμα και στις ομιλίες συμβαίνει αυτό. Το ίδιο μου φάνηκε όταν είδα και gameplay videos στο youtube. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

Δημοσ.

Eίναι φυσιολογικό. Έχει κάποιες πτώσεις frame rate το παιχνίδι, αλλά μη σε απασχολούν. Είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι και με τα περισσότερα RPG elements και από τα 3. Προχωρώντας περισσότερο στην υπόθεση θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις. Το θέμα όμως δεν είναι ότι έχω κάποιες πτώσεις στο frame rate αλλά η κίνηση του γενικότερα δεν είναι και η ομαλότερη. πχ ερχόμενος από skyrim, το skyrim θα μπορούσα να πω ότι σε ορισμένα σημεία είχε πτώσεις frame rate αλλά γενικά το παιχνίδι ήταν σταθερό. Μάλλον είμαι μέχρι να το συνηθίσω. Δηλαδή στο 2 και στο 3 δεν είναι τόσο έντονο;

Δημοσ.

750.000 τεμάχια πούλησε το Xbox 360 το Σ/Κ της Black Friday

Θυμάστε που όλο καμάρι ο Ρέτζι ανακοίνωνε ότι την πρώτη του εβδομάδα στην αγορά το Wii U ξεπούλησε με πάνω από 400.000 τεμάχια; Ε, λοιπόν η Microsoft ανακοίνωσε ότι μόνο το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε την Black Friday το Xbox 360 πούλησε 750.000 τεμάχια στην Αμερική ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες της εταιρείας.

Επίσης αύξηση 50% παρουσίασαν και οι τρίμηνες συνδρομές στο Xbox Live σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2011, ενώ ένα ενδεικτικό στοιχείο για τη δυναμική του online κομματιού του Xbox είναι πως την Κυριακή 25 Νοέμβρη ήταν συνδεδεμένοι και έπαιζαν 14 εκ. παίκτες ανά τον κόσμο.

Όπως φαίνεται, παρότι τα πιτσιρίκια που θα ήθελαν Wii U είναι περισσότερα από τα πιτσιρίκια που θα ήθελαν Xbox 360, μάλλον οι πατεράδες των δεύτερων είναι πιο 'κονομημένοι. Άτιμη κενωνία...

byteme.gr

Δημοσ.

Καλημέρα. Χθες πήρα την τριλογία mass effect για το xbox360 και το mass effect 1(τα άλλα δεν τα έχω παίξει ακόμα) μου φαίνεται ότι σε αρκετά σημεία δεν έχει ομαλή κίνηση, κάπως σαν να πέφτουν τα fps. Ακόμα και στις ομιλίες συμβαίνει αυτό. Το ίδιο μου φάνηκε όταν είδα και gameplay videos στο youtube. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

ποσο την τσιμπησες την τριλογια?

το mass effect 1 απο γραφικα τι λεει ειναι καλο?γιατι δεν ειναι και καινουριο παιχνιδι.

εγω εχω την collectors ediotion (N7) του mass effect 3 στο ps3 και δεν το εχω ξεκινησει ακομη μιας και θελω να παιξω απο την αρχη την τριλογια.

Επεισης παιδες εχω παρατηρισει οτι οταν παιζω online fifa13 αποταν το αγορασα μεχρι και χθες που επαιξα (πανε 3 βδομαδες τωρα) ουτε μια φορα δεν μου εχει τυχει να lugαρρει την ωρα που ειμαι στον αγωνα,ουτε μια αποσυνδεση απο αγωνα, θυμαμαι περισυ επαιζα fifa12 online στο ps3 κανονικα με ethernet καλωδιο και μου εβγαζε την πιστη.και στο pc φετος που επαιζα pes13 online κολλαγε και εκει καποιες φορες.δεν ξερω αλλα οντως τωρα καταλαβαινω γιατι το live του 360 ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

kjtzemis την πήρα 60 ευρώ αλλά μπορείς να την βρεις και πιο φθηνά. Τα γραφικά του είναι πολύ καλά για τα χρόνια του.

βασικα αν δεν ειχα αγορασει την συλλεκτικη του 3 ισως να πηγενα στην τριλογια αλλα αφου εχω το 3 δεν με συμφερει να παω στην τριλογια, ισως αν τα βρω μεταχειρισμενα να τα τσιμπησω για το 360.

θυμασαι τι χρονια κυκλοφορησε το 1?

Δημοσ.

2007. Αφού έχεις σε συλλεκτική το 3 καλύτερα να τα πάρεις ξεχωριστά. Απλά σε ps3 το 1 θα βγει για πρώτη φορά τώρα με την τριλογία. Στο marketplace του xbox το 1 κάνει νομίζω γύρω στα 15 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...