xaros73 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Γατάκια.... Ο αδελφος μου εχει σπασει 10(!!!) ποντικια στο Football Manager... Καλα δεν μιλαμε για joystick, ακομα και εκεινα τα παλια τα σιδερενια τα θυμαστε? Τρια ειχε σπασει!!! Ευτυχως που δεν εχει κονσολα και δεν ενδιαφερεται και για την δικη μου... :-D
kjtzemis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Γατάκια.... Ο αδελφος μου εχει σπασει 10(!!!) ποντικια στο Football Manager... Καλα δεν μιλαμε για joystick, ακομα και εκεινα τα παλια τα σιδερενια τα θυμαστε? Τρια ειχε σπασει!!! Ευτυχως που δεν εχει κονσολα και δεν ενδιαφερεται και για την δικη μου... :-D ενα θα πω για να καταλαβαιτε ποιος ειναι γατακι :P παιζοντας football manager 08 (panathinaikos vs fiorentina) εκλαψα την πρωτη οθονη που ειχα αγορασει στο pc μου μια Samsung 17" (διοτι δεν γινετε να κερδιζω 3-0 με την παναθα και απο το 60 μεχρι να ληξει ο αγωνας να χανω 3-6 και επαιζα και ημετλικα champions league) μετα απο 2 χρονακια ηρθε η σειρα της 2ης οθονης μου μιας LG 19" παιζοντας pro. επεισης το μικροβιο το ειχα απο μικρος, οταν ειχα ps1 επαιζα crash bandicoot, ειχα κολλησει σε μια πιστα και εγω δεν ξερω ποση ωρα ε δεν αντεξα αλλο τραβηξα με δυναμη το χειριστηριο και εφυγε μαζι και η κονσολα απο ενα συνθετο υψους παραπανω απο 1m, παρολαυτα δεν αντεξα το ειχα παει για φτιαξιμο, αυτη την στιγμη το ps1 δεν δουλευει δεν θυμαμαι τι του ειχα κανει. Αν μαζευα οτι Joystick εχω χαλασει απο ps1,ps2,ps3 και Pc (στο χειριστηριο του 360 δεν εχω επιτεθει ακομη ) θα μετραγα σιγουρα πανω απο καμια 50ρια Joystick (φυσικα δεν ητανε ολα original, τα περισσοτερα ηταν για το pc/ps2 κατι imitation των 15Ε, για το ps3 μετραω ειδη 2 dualshock 3 και 1 imitation speedlink το οποιο ps3 το εχω μονο 1 χρονο). Γ Α Τ Α Κ Ι Α Ε Γ Α Τ Α Κ Ι Α
JohnVani18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iKOsRGofojY
kjtzemis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iKOsRGofojY απο τα πιο ομορφα xbox360, για μενα ξεχωριζουνε αυτο και το resident evil (δλδ το κοκκινο) αντε και λιγο το halo 4 αν και οχι τοσο πολυ το halo4.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Gears3, Batman Arkham City και Tomb Raider, πανέμορφα απλά. 1
kjtzemis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Gears3, Batman Arkham City και Tomb Raider, πανέμορφα απλά. αυτα δεν τα ειχα ξαναδει. καλα του tomb raider ξεχωριζει........
GeorgeVls Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μπορώ να δω πουθενά πόσες ώρες έχω παίξει το κάθε παιχνίδι;
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ορισμένα παιχνίδια σού δείχνουν πόσες ώρες έχεις παίξει, αλλά γενικά δεν έχει ενσωματωθεί στο 360 τέτοιος μετρητής.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σύνδεσε το λογαριασμό σου στο raptr γι' αυτό. http://raptr.com/ Δε θα μετρήσει, φυσικά, ό,τι έχεις παίξει ως τώρα σε ώρες, μόνο achievements, αλλά αν θες, μπορείς να τις προσθέσεις εσύ manually. Και πρέπει να έχεις public το status σου (now playing) στο Live για να το βλέπει. 1
GeorgeVls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, thanks πάντως
evagelos_21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά, Επειδή είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, έχω ένα 360 χωρίς να του έχω κάνει κάτι όσον αφορά τσιπ κλπ Θα ήθελα να παίξω παιχνίδια ΜΑΜΕ όπως στο xbox1. Εκεί είχα αγοράσει ένα τσιπ απο το εξωτερικό, το σύνδεσα μονος μου κλπ Ευχαριστώ
naruto14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Report: Resident Evil Revelations Coming to Consoles
Vole Maulder Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Yay, άλλο ένα port της Crapcom... Κρίμα αυτή η εταιρεία, και ήταν καλό παιδί κάποτε. 1
naruto14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Yay, άλλο ένα port της Crapcom... Κρίμα αυτή η εταιρεία, και ήταν καλό παιδί κάποτε. Φαντάζομαι την οργή αυτών που πήραν 3DS αποκλειστικά και μόνο για αυτό το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις