kjtzemis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ναι ξέρω τι είναι, η καλύτερα μόλις έμαθα. Essentials Edition είναι περιορισμένη έκδοση που περιλαμβάνει 320 αυτοκίνητα. Στο κανονικό το forza 4 υπάρχουν περισσότερα. Αυτή πρέπει να είναι η μόνη διαφορά. Τα προβλήματα στο Skyrim συνεχίζονται. Εκεί που παίζω κάνουν κύκλο τα λαμπάκια του χειριστηρίου. Προφανώς ψάχνει controller, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι όλα λειτουργούν κανονικά. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά γίνονται μόνο με το Skyrim! +Κάπου διάβασα ότι πριν λίγο βγήκε το update 1.8! Ξέρει κανείς που πρέπει να πάω για να το κατεβάσω; Ή περιμένω να εμφανιστεί μόνο του για να το εγκαταστήσω στο menu του Skyrim? εγω οπως τσεκαρα εκει το μενου του xbox360 ειχα μεσα το cd του forza4 και μπηκα στο μενου για να το κανω install το παιχνιδι (δεν παλευετε χωρις install,ακουγετε αρκετα το drive) και βρηκα κατι δωρεαν πακετα για αυτοκινητα να κατευασω, ειχε σιγουρα παραπανω απο καμια 10ρια πακετα, πατησα στο 1 απο περιεργια και τωρα κατευαινει, ειναι 350mb. για να δουμε. το skyrim δεν το εβαλα ακομη, μαλλον τωρα θα το βαλω να κατευαινει.
GeorgeVls Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ναι έχει και άλλα απλά τόσα σου δίνει αρχικά. Και εγώ κατέβασα πριν λίγες μια έκδοση του scirocco δωρεάν. Τελικά δεν συμβαίνει μόνο στο skyrim αλλά πριν λίγο το έκανε και καθώς έκανα περιήγηση στο menu του xbox live. Τα φωτάκια του controller κάνουν αυτή την κυκλική κίνηση στα καλά καθούμενα και μετά από λίγο σταματάνε. Το controller δουλεύει κανονικά χωρίς να μου ζητάει reconnect ή οτιδήποτε. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό και τόσες μέρες δεν το είχα προσέξει εγώ; ---> όλα ok τελικά. Είναι ένδειξη ότι η μπαταρία έχει λιγότερο από 50%. Δοκίμασα άλλες και δεν το ξανά έκανε. Όλα καλά και με το Skyrim καθώς με τις ενέργειες που έγραψα πριν δεν ξανά κόλλησε ελπίζω ούτε στο μέλλον.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Χαχ, έχει πλάκα που απαντάς στον εαυτό σου kjtzemis, υπάρχουν και ετήσιες και 14μηνες. Τσέκαρε www.goldxbox.gr γι' αυτά και για points. Το χειριστήριο όταν το συνηθίσεις θα το εκτιμήσεις Και τις σκανδάλες κι όλα. Κάθεται πολύ καλύτερα στα χέρια από το DS και οι σκανδάλες είναι πολύ καλύτερες. Μόνο το d-pad είναι για τα μπάζα.
kjtzemis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Χαχ, έχει πλάκα που απαντάς στον εαυτό σου kjtzemis, υπάρχουν και ετήσιες και 14μηνες. Τσέκαρε www.goldxbox.gr γι' αυτά και για points. Το χειριστήριο όταν το συνηθίσεις θα το εκτιμήσεις Και τις σκανδάλες κι όλα. Κάθεται πολύ καλύτερα στα χέρια από το DS και οι σκανδάλες είναι πολύ καλύτερες. Μόνο το d-pad είναι για τα μπάζα. θα κοιταξω τωρα την σελιδα που μου εδωσες. ναι οντως οι σκανδαλες μαρεσαν περισσοτερο απο αυτες του DS3, οπως το ειπες και εσυ τα βελακια (d-pad) δεν ειναι απλος για τα παντα αλλα ειναι Γ.Τ.Π.Κ. εκανα ποση ωρα να πουμε να γραψω τα αρχικα στοιχεια την κονσολα, επειδη με τον αναλογικο δεν με βολευε να βρισκω τα γραμματα πηγενα με τα βελακια,κατω του ελεγα εγω δεξια πηγαινε αυτο,βαιβαι ισως το παταγα εγω λιγο στραβα αλλα με το παραμικρο εποιανε αλλη κινηση απο αυτη που εγω ηθελα.τελος παντων μικρο το κακο γιατι δεν το χρησημοποιω αλλους ετσι κιαλλιως. καλα το forza4 φοβερο, ειμαι στην καριερα στο 3ο επιπεδο,εχω καμποσα αμαξακια και εποιασα και τουμπανιασα μια παλια bmw που ειχε βγαλει να αγορασω λεγετε bmw turbo 2002, την εχω φτασει Class A (585), αφου μολις την εφτιαξα εψαξα να βρω εναν αγωνα μπηκα να παιξω και μολις ξεκινησα επειδη ειναι πισωκουνα αρχισε και μου πεταγε τον κωλο δεξια αριστερα, συνεχεια στις στροφες παταω λιγο φρενο και μολις παω να μπω στην στροφη κατευθειαν πεταει κωλο η γ@μημενη,δεν κρατιετε πουθενα αλλα ειναι κ@υλ@. σε λιγο θα συνεχισω και παλι forza
mtzs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδες σημερα τσιμπησα και εγω το xbox360 το πακετο με το forza4+skyrim+1 μηνα gold (επιτελους ). Ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ δεν σε πιστευω !!!! Καλοριζικο και καλο λιωσιμο Το rdr παρτο στο ΧΒΟΧ, ειναι σαφως καλυτερο λενε
kjtzemis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ δεν σε πιστευω !!!! Καλοριζικο και καλο λιωσιμο Το rdr παρτο στο ΧΒΟΧ, ειναι σαφως καλυτερο λενε χαχαχαχα σευχαριστω πολυ mtzs, νασαι καλα φιλε. ναι για το 360 λεω να το παρω, για να λενε κατι θα ξερουνε.
naruto14 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Έπιασα σήμερα να δω το χειριστήριο του 360. Πιστεύω στα fps θα είναι όντως πιο άνετο από του DS3.
kjtzemis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τελείωσε το θέμα:-P Από βδομαδα πάω να παρω το FIFA13 για το 360. Το έχω απτν θείο στο pc και τοσο καιρο που έχω να παίξω ποδοσφαιρακι το ειδα σαν αριστούργημα. Πάντως όντως θέλει update για την ταχύτητα του.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για το RDR δε χρειάζονται καν αναλύσεις. Μια ματιά στις φώτο Site: εδώ , ειδικά σε αυτές όπου κάνεις roll over και βλέπεις τη σύγκριση, αρκεί.
kjtzemis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για το RDR δε χρειάζονται καν αναλύσεις. Μια ματιά στις φώτο Site: εδώ'>http://www.lensoftru...ption/']εδώ , ειδικά σε αυτές όπου κάνεις roll over και βλέπεις τη σύγκριση, αρκεί. οντως ναι σε καποια σημεια ειναι καλυτερο στο 360, βασικα στα τοπια (χορταρια,θαλασσα κλπ) λιγα πραγματα.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλά οι διαφορές είναι εμφανής. Καταρχάς το ps3 φαίνεται να έχει πολύ χειρότερη ανάλυση. Από την άλλη το 360 έχει πολύ καλύτερο σχεδιασμό σε νερό, χορτάρια, τοπία. Σαφώς η έκδοση του 360 είναι πολύ ανώτερη.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αν εχεις και τις 2 κονσολες επιλεγεις την 360 εκδοση(δεν υπαρχει καποιος λογος δηλαδη να πας στην αλλη.). Aν εχεις μονο Ps3 δεν θα χασεις καθολου απο την εμπειρια.Σε ολα τα συγκριτικα υπαρχει αυτη η αποψη,αλλα ειναι και η δικη μου που το εχω τερματησει(ps3), Απο κει και περα ειναι κριμα να χασει καποιος αυτην την παιχνιδαρα.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αν εχεις και τις 2 κονσολες επιλεγεις την 360 εκδοση(δεν υπαρχει καποιος λογος δηλαδη να πας στην αλλη.). Aν εχεις μονο Ps3 δεν θα χασεις καθολου απο την εμπειρια.Σε ολα τα συγκριτικα υπαρχει αυτη η αποψη,αλλα ειναι και η δικη μου που το εχω τερματησει(ps3), Απο κει και περα ειναι κριμα να χασει καποιος αυτην την παιχνιδαρα. Και εγώ σε ps3 το τερμάτισα αλλά την τελευταία φορά που μπήκα για online με ξενέρωσαν απίστευτα τα textures. @kjtzemis εσύ πας με χίλια για 360 version.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τα textures νομιζω οτι δεν εχουν διαφορα.Μετρια και στα 2.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τα textures νομιζω οτι δεν εχουν διαφορα.Μετρια και στα 2. Αν δεις τις εικόνες θα παρατηρήσεις μεγάλες διαφορές στα textures..
Προτεινόμενες αναρτήσεις