Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει και εμένα μου έδωσε αυτή την εντύπωση αλλά έχει και μερικές καλές περιπτώσεις, ειδικά αυτές οι προσφορές παιχνιδιών κάθε εβδομάδα για gold μέλη.

Από που αγοράζετε xbox games σε καλές τιμές να ρίξω μια ματιά?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΥΓ. kjtzemis, η προσφορά που πήρε ο George ήταν πολύ καλή. Ακόμα και Χριστούγεννα να ήταν θα ήταν καλή, δηλαδή. Αν τη βρεις και καίγεσαι να το πάρεις τώρα τσίμπα το. Αν σε νοιάζει το online κ δεν καίγεσαι για κάποιο παιχνίδι του bundle εγώ θα σου έλεγα να πας σε bundle με παραπάνω μήνες gold αν βρεις.

Και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι πολυ καλο πακετο.

Δεν με ενδιαφερει το online,αλλωστε αν θελω να παιξω online παιζω στο ps3 (μονο fifa12 επαιζα περυσι,φετος ετσι οπως το εκαναν το fifa ουτε αυτο δεν μπορουμε να παιζουμε :@ ).

Αν ειναι θα παω σαββατο πρωι στα public να τσιμπησω το πακετο,ας ελπισω να το εχουνε ετοιμοπαραδοτο στο καταστημα.

Δημοσ.

Οντως, καμιά φορά σκάνε κάτι καλές προσφορές. Και είναι και μερικά παιχνίδια που έχουν λογικές τιμές, αλλά λίγα.

Εγώ από zavvi αγόραζα, αλλά τελευταία χάλασαν. Τρελές καθυστερήσεις. Αλλιώς, amazon.co.uk.

kjtzemis, αν έχεις ps3, που έχεις, και οι φίλοι σου είναι σε αυτό, λογικό να μη σε νοιάζει το online του χμποχ. Αρκεί να μη σε νοιάζουν και τα exclusives του, δηλαδή. Επειδή τα 3 μεγάλα του αξίζουν όλα για online (Gears, Halo, Forza). Οπως και να έχει, είναι κάτι που εύκολα το αλλάζεις μετά, δε χρειάζεται να το κυνηγήσεις ιδιαίτερα στο bundle, εκτός αν βρεις ετήσιο gold.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

kjtzemis, αν έχεις ps3, που έχεις, και οι φίλοι σου είναι σε αυτό, λογικό να μη σε νοιάζει το online του χμποχ. Αρκεί να μη σε νοιάζουν και τα exclusives του, δηλαδή. Επειδή τα 3 μεγάλα του αξίζουν όλα για online (Gears, Halo, Forza). Οπως και να έχει, είναι κάτι που εύκολα το αλλάζεις μετά, δε χρειάζεται να το κυνηγήσεις ιδιαίτερα στο bundle, εκτός αν βρεις ετήσιο gold.

ναι εχω ps3,δεν εχου ομως οι φιλοι μου, γενικα δεν ασχολουντε με τα games κλπ.

ποτε δεν με ενδιεφερε το Online, το βαριωμουνα,ξεκινησα και επαιζα Online περυσι και αυτο μονο fifa12 τιποτε αλλο.

φετος μας εκοψαν και το φιφα τοσο γρηγορο που το εχουν κανει οποτε προς το παρων δεν ασχολουμε καθολου με το Online, βασικα επαιζα λιγο pes13 online στο pc αλλα δεν μαρεσει το online του και το σταματησα.

στο xbox360 δεν θα παιζω Online λογικα, ενταξει ισως παιξω στην αρχη με την gold που θα μου δωσει το πακετο λιγο forza αν και χλωμο το βλεπω.το halo σαν παιχνιδι δεν μαρεσει,βασικα δεν το εχω παιξει, εχω δει κατι Gameplay στo youtube και δεν μου γεμισε το ματι,ισως ομως αν το παιξω να μου αρεσει,το gears μου αρεσε απο κατι βιντεακια που ειχα δει, καλα το forza και αν μου αρεσε,και το red dead redemption θα ηθελα να παιξω στο xbox μιας και εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερο και μιας και δεν το εχω παρει ακομη στο ps3 σιγουρα καπου θα το τσιμπησω.τωρα για αλλα παιχνιδια θα δω.τοσα παιχνιδια υπαρχουν, αλλα θα τα περνω στο ps3 αλλα στο xbox360 βασικα οπου τα βρισκω φθηνοτερα σε καμια αγγελια ή σε καμια προσφορα.

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

ναι εχω ps3,δεν εχου ομως οι φιλοι μου, γενικα δεν ασχολουντε με τα games κλπ.

ποτε δεν με ενδιεφερε το Online, το βαριωμουνα,ξεκινησα και επαιζα Online περυσι και αυτο μονο fifa12 τιποτε αλλο.

φετος μας εκοψαν και το φιφα τοσο γρηγορο που το εχουν κανει οποτε προς το παρων δεν ασχολουμε καθολου με το Online, βασικα επαιζα λιγο pes13 online στο pc αλλα δεν μαρεσει το online του και το σταματησα.

στο xbox360 δεν θα παιζω Online λογικα, ενταξει ισως παιξω στην αρχη με την gold που θα μου δωσει το πακετο λιγο forza αν και χλωμο το βλεπω.το halo σαν παιχνιδι δεν μαρεσει,βασικα δεν το εχω παιξει, εχω δει κατι Gameplay στo youtube και δεν μου γεμισε το ματι,ισως ομως αν το παιξω να μου αρεσει,το gears μου αρεσε απο κατι βιντεακια που ειχα δει, καλα το forza και αν μου αρεσε,και το red dead redemption θα ηθελα να παιξω στο xbox μιας και εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερο και μιας και δεν το εχω παρει ακομη στο Pc σιγουρα καπου θα το τσιμπησω.τωρα για αλλα παιχνιδια θα δω.τοσα παιχνιδια υπαρχουν, αλλα θα τα περνω στο ps3 αλλα στο xbox360 βασικα οπου τα βρισκω φθηνοτερα σε καμια αγγελια ή σε καμια προσφορα.

PS3!! Βάλε και καμιά τελεία :P

• Like 1
Δημοσ.

PS3!! Βάλε και καμιά τελεία :P

το διορθωσα, κατευθειαν να μου την πεις :P

ναι οντως δεν εβαλα τελειες παραπανω, εβαζα ολο κομματα. :P

Δημοσ.

Χαχα γέλασα με το σχόλιο για την τελεία.

Γενικά, είναι λίγο πιο φτηνά στο χμποχ τα παιχνίδια. Ισως λόγω dvd αντί blu-ray. Και ναι, RDR προτιμότερο στο χμποχ αν έχεις την επιλογή. Halo, να σου πω την αλήθεια, εγώ το βαριέμαι μέχρι θανάτου, απλώς το ανέφερα επειδή πολύς κόσμος θα πέθαινε γι' αυτό (που λέει ο λόγος). Τσέκαρέ το και βλέπεις.

Βασικά, αν έχω δει στοιχεία της αξίας του Halo είναι αν το παίζεις με αρκετούς φίλους σου online. Αν πας να παίξεις μόνο σου το campaign είναι yawn-fest. Οπότε, αν πάρεις ποτέ το 3, που το βρίσκεις με 3 ευρώ σχεδόν πλέον στο ebay, βάλε καμιά φωνή, να πω και σε άλλους δύο φίλους μου που ποτέ δεν το τελειώσαμε, να παίξουμε κάνα co-op session να δεις πώς θα σου φανεί. Θα νοικιάσω και το 4 τα Χριστούγεννα από περιέργεια, μιας και είναι από άλλη εταιρεία.

Gears είναι γαμάτο παιχνίδι, off and online. Η αισθητική του δε μου αρέσει καθόλου, αλλά έχω περάσει πολύ καλά μαζί του. Forza, επίσης, είναι να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο, που εγώ δεν έχω καθόλου. Αλλά το Horizon θα το πάρω το καλοκαίρι, δε θα αντέξω. Μόλις βγει το rally DLC το τσίμπησα.

Τι έκαναν με το Fifa φέτος και δεν παίζεται, που λες;

Δημοσ.

Χαχα γέλασα με το σχόλιο για την τελεία.

Γενικά, είναι λίγο πιο φτηνά στο χμποχ τα παιχνίδια. Ισως λόγω dvd αντί blu-ray. Και ναι, RDR προτιμότερο στο χμποχ αν έχεις την επιλογή. Halo, να σου πω την αλήθεια, εγώ το βαριέμαι μέχρι θανάτου, απλώς το ανέφερα επειδή πολύς κόσμος θα πέθαινε γι' αυτό (που λέει ο λόγος). Τσέκαρέ το και βλέπεις.

Βασικά, αν έχω δει στοιχεία της αξίας του Halo είναι αν το παίζεις με αρκετούς φίλους σου online. Αν πας να παίξεις μόνο σου το campaign είναι yawn-fest. Οπότε, αν πάρεις ποτέ το 3, που το βρίσκεις με 3 ευρώ σχεδόν πλέον στο ebay, βάλε καμιά φωνή, να πω και σε άλλους δύο φίλους μου που ποτέ δεν το τελειώσαμε, να παίξουμε κάνα co-op session να δεις πώς θα σου φανεί. Θα νοικιάσω και το 4 τα Χριστούγεννα από περιέργεια, μιας και είναι από άλλη εταιρεία.

Gears είναι γαμάτο παιχνίδι, off and online. Η αισθητική του δε μου αρέσει καθόλου, αλλά έχω περάσει πολύ καλά μαζί του. Forza, επίσης, είναι να έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο, που εγώ δεν έχω καθόλου. Αλλά το Horizon θα το πάρω το καλοκαίρι, δε θα αντέξω. Μόλις βγει το rally DLC το τσίμπησα.

Τι έκαναν με το Fifa φέτος και δεν παίζεται, που λες;

δεν ξερω τι θα κανω με την περιπτωση του Halo, θα σε εχω στο νου μου παντως αν το τσιμπησω.

οσων αφορα το forza θελει που ελευθερο χρονο ειπες ε?γτ ετσι?και εγω δεν εχω ελευθερο χρονο πλεον, βασικα εχω 3-4 ωρες το βραδυ.Τα πρωινα δουλευω,τα μεσημερια εχω σχολη οποτε παιζω μονο κανα βραδακυ μετα την σχολη και αυτο αν δεν εχω βγει εξω για κανα καφε, αν γυρισω σπιτι μετα απο καφε κατα της 10-11 δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω να παιξω, βαριεμαι αφανταστα.

Με το fifa αστα,πονεμενη ιστορια,ολα καλα ολα ωραια,ωραιες κινησεις ωραιες τριπλες γεβικα ολα ωραια και μας την χαλασαν με την ταχυτητα του παιχνιδιου, οταν σου λεω ειναι λες και κανουνε μαραθωνιο το εννοω,πανω κατω συνεχεια,ουτε δευτερολεπτο δεν εχεις να σκεφτεις κατα που να δωσεις πασα.Ζαλιζεσε πανω κατω συνεχεια.

Εχουνε βγαλει κατι updates εφτιαξαν αρκετα πραγματα αποτι εχω ακουσει την ταχυτητα δεν την εχουνε ακουμπησει καν.Εντομεταξυ το αστειο ειναι οτι και στο slow να βαλεις το game speed παει παλι γαμιωντας σαν να το εχεις στο normal.

Οποτε τα καταφεραν φετος να μας αφησουνε χωρις ποδοσφαιρακι (ολοκληρη χρονια χωρις ποδοσφαιρακι και μονο με το ΨΕΥΤΟπρο δεν ξερω πως θα την βγαλω,ας ελπισω να βγαλουνε update να φτιαξουνε την ταχυτητα γιατι μεχρι του χρονου δεν προκειτε να αντεξω εγω χωρις ποδοσφαιρακι). :X :X :mad: :mad:

Υ.Γ.ναρουτακο εβαλα τελειες,ευχαριστημενος???? :P :P :P :P

Δημοσ.

δεν ξερω τι θα κανω με την περιπτωση του Halo, θα σε εχω στο νου μου παντως αν το τσιμπησω.

οσων αφορα το forza θελει που ελευθερο χρονο ειπες ε?γτ ετσι?και εγω δεν εχω ελευθερο χρονο πλεον, βασικα εχω 3-4 ωρες το βραδυ.Τα πρωινα δουλευω,τα μεσημερια εχω σχολη οποτε παιζω μονο κανα βραδακυ μετα την σχολη και αυτο αν δεν εχω βγει εξω για κανα καφε, αν γυρισω σπιτι μετα απο καφε κατα της 10-11 δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω να παιξω, βαριεμαι αφανταστα.

Με το fifa αστα,πονεμενη ιστορια,ολα καλα ολα ωραια,ωραιες κινησεις ωραιες τριπλες γεβικα ολα ωραια και μας την χαλασαν με την ταχυτητα του παιχνιδιου, οταν σου λεω ειναι λες και κανουνε μαραθωνιο το εννοω,πανω κατω συνεχεια,ουτε δευτερολεπτο δεν εχεις να σκεφτεις κατα που να δωσεις πασα.Ζαλιζεσε πανω κατω συνεχεια.

Εχουνε βγαλει κατι updates εφτιαξαν αρκετα πραγματα αποτι εχω ακουσει την ταχυτητα δεν την εχουνε ακουμπησει καν.Εντομεταξυ το αστειο ειναι οτι και στο slow να βαλεις το game speed παει παλι γαμιωντας σαν να το εχεις στο normal.

Οποτε τα καταφεραν φετος να μας αφησουνε χωρις ποδοσφαιρακι (ολοκληρη χρονια χωρις ποδοσφαιρακι και μονο με το ΨΕΥΤΟπρο δεν ξερω πως θα την βγαλω,ας ελπισω να βγαλουνε update να φτιαξουνε την ταχυτητα γιατι μεχρι του χρονου δεν προκειτε να αντεξω εγω χωρις ποδοσφαιρακι). :X :X :mad: :mad:

Υ.Γ.ναρουτακο εβαλα τελειες,ευχαριστημενος???? :P :P :P :P

Μπόμπα τώρα :mrgreen:

Δημοσ.

Μάλιστα. Θα το νοικιάσω και το Fifa, λοιπόν, να το δω κι αυτό. Τώρα μου κίνησες την περιέργεια! :P

Οσο για το Forza, λέω ότι θέλει ελεύθερο χρόνο επειδή κολλάς, επειδή είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Μπόμπα τώρα :mrgreen:

οχι απλα μπομπα, πυρηνικη θελουνε πανω απο τα γραφεια τους μπας και βαλουνε μυαλο, γιατι επειδη υπαρχουν πολλοι κολλημενοι με το fifa το αγοραζουνε ειτε ειναι καλο ειτε ειναι χαλια οποτε η ΕΑ καθυσιζαζετε μιας και εχει τις πωλησεις και τους υπολλοιπους τους γραφει κανονικοτατα.

Μάλιστα. Θα το νοικιάσω και το Fifa, λοιπόν, να το δω κι αυτό. Τώρα μου κίνησες την περιέργεια! :P

Οσο για το Forza, λέω ότι θέλει ελεύθερο χρόνο επειδή κολλάς, επειδή είναι πολύ καλό.

ναι χαμενα λεφτα στο video club.

ειχα ακουσει οτι το forza 4 εχει πραγματικους ηχους απο τα αμαξια,ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Ναι η μπόμπα πήγαινε για την τελεία. Υπήρχε περίπτωση εγώ να σου έλεγα για το Fifa 13? Για το Fifa 2008 ίσως... για το 13 δεν νομίζω :P

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε το RDR, έχω μόνο να παρατηρήσω πως όποιος δεν το έχει παίξει ακόμα διαπράττει διαρκές έγκλημα κατά του εαυτού του και της ανθρωπότητας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...