Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως από την στιγμή που έκανες λογαριασμό στο live σου δίνει δωρεάν ένα μήνα δωρεάν gold κάτι σαν δοκιμαστική περίοδο δηλαδή! Οπότε αν εσυ είχες κωδικό για gold με την αγορά της κονσόλας θα έπρεπε να την βαλεις μετα τον μήνα που σου δίνει έτσι και αλλιώς δωρεάν!

Δημοσ.

Πάντως από την στιγμή που έκανες λογαριασμό στο live σου δίνει δωρεάν ένα μήνα δωρεάν gold κάτι σαν δοκιμαστική περίοδο δηλαδή! Οπότε αν εσυ είχες κωδικό για gold με την αγορά της κονσόλας θα έπρεπε να την βαλεις μετα τον μήνα που σου δίνει έτσι και αλλιώς δωρεάν!

Αθροιστικά λειτουργούν. Αν έχεις ενεργό λάιβ και ενεργοποιήσεις κι άλλο το προσθέτει μετά τη λήξη του τρέχοντος. Νομίζω όμως ότι πλέον σου ζητά στοιχεία χρέωσης ακόμα και για τον ένα δωρεάν μήνα. Επειδή είναι η M$...

Δημοσ.

γεια σας παιδια μου λετε κανα καλο παιχνιδι για να αγορασω απο αυτα που κυκλοφορουν αλλα και απο αυτα που υπαρχουν

Δημοσ.

Ποια η διαφορά μεταξύ αυτών που κυκλοφορούν κι αυτών που υπάρχουν;

Τι παιχνίδια σού αρέσουν;

Βασικά, γενικότερη παράκληση για πιο άμεσες απαντήσεις. Οταν ζητάτε προτάσεις για παιχνίδια πείτε μαζί και τι είδος παιχνιδιών σας αρέσει, να ξέρουμε τι να προτείνουμε.

Δημοσ.

γεια σας παιδια μου λετε κανα καλο παιχνιδι για να αγορασω απο αυτα που κυκλοφορουν αλλα και απο αυτα που υπαρχουν

αυτό είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησα να κατασκευάζω το http://www.liked.gr

αρκετοί απο εμάς ζητάμε να δούμε ποιό είναι το καλύτερο ή τα καλύτερα και προτεινόμενα παιχνίδια.....

Δημοσ.

Ποια η διαφορά μεταξύ αυτών που κυκλοφορούν κι αυτών που υπάρχουν;

Τι παιχνίδια σού αρέσουν;

Βασικά, γενικότερη παράκληση για πιο άμεσες απαντήσεις. Οταν ζητάτε προτάσεις για παιχνίδια πείτε μαζί και τι είδος παιχνιδιών σας αρέσει, να ξέρουμε τι να προτείνουμε.

μου αρεσουν τα αθλητικα παιχνιδια και αυτα που εχουν δραση ε και λιγο ξύλο :P
Δημοσ.

Castlevania είναι καλό, αν θες δράση και ξύλο μαζί. Και είναι πολύ God of War-ish, που, απ' ό,τι είδα στο άλλο thread, γουστάρεις. Bayonetta τσέκαρε, επίσης. Αν σου αρέσει πας μετά από αυτό στο Devil May Cry collection και είσαι καλυμμένος για κάνα χρόνο άνετα.

Αν γουστάρεις 3rd person shooters τα Gears of War είναι αυτονόητα, αλλά δεν ξέρω τι έχεις παίξει κι αν τώρα πήρες 360, οπότε τα αναφέρω κι αυτά.

Από αθλητικά δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για αγορά games(που εμφανίζουν χρήματα όχι πόντους) απ το store μόνο με πιστωτική;

Οκ, το βρήκα τελικά. Πατάς Χ και αγοράζεις με πόντους.

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να αγορασω και εγω xbox360, αυτη την φορα ομως ψαχνω για κονσολα με official firmware και οχι φλασαρισμενη.

Ξερετε κανα καταστημα απο εδω Ελλαδα φυσικα να παιζει καλη τιμη?

Θα κοιταξω στα public αν και νομιζω θα ειναι λιγο τσιμπημενη εκει η τιμη της.

Δημοσ.

Φίλε kjtzemis ρίξε μια ματιά στο θέμα X-box 360 slim or Ps3 slim.

Τελικά η gold συνδρομή μου είναι για ένα μήνα :wacko: Φταίει που έβαλα κατευθείαν μόλις έκανα τον λογαριασμό την κάρτα με τον κωδικό gold που είχα για 1 μήνα;

Δημοσ.

Δύο πράγματα για εσάς τους δύο.

1. Αγορές μέσα από το λάιβ παιχνιδιών on demand δεν αξίζουν, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Πανάκριβα. Ωστόσο, αν αγοράζετε points από το goldxbox.gr και αγοράζετε με conversion to points, με το Χ όπως είπες, έρχεται λίγο φτηνότερα, λόγω φτηνών πόντων.

2. Ο ένας μήνας trial που υποτίθεται ότι σου δίνει όταν φτιάξεις live account λειτουργεί μόνο αν βάλεις στοιχεία πληρωμής και κάρτας (τράπεζας). Δε σου τη χρεώνει, απλώς δε σου δίνει το trial όπως παλιά εδώ και 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Οπότε, γι' αυτό έχεις μόνο τον μήνα που έβαλες από την κάρτα σου (gold).

ΥΓ. kjtzemis, η προσφορά που πήρε ο George ήταν πολύ καλή. Ακόμα και Χριστούγεννα να ήταν θα ήταν καλή, δηλαδή. Αν τη βρεις και καίγεσαι να το πάρεις τώρα τσίμπα το. Αν σε νοιάζει το online κ δεν καίγεσαι για κάποιο παιχνίδι του bundle εγώ θα σου έλεγα να πας σε bundle με παραπάνω μήνες gold αν βρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...