DimitRi_Del Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Stream από PC θα έκανες τα mkv ή τι; Το χμποχ τα παίζει μέσω streaming χωρίς μετατροπές. Πως; Θα πρέπει να είναι φλασατισμένο ή όχι;
naruto14 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Πως; Θα πρέπει να είναι φλασατισμένο ή όχι; Όχι δεν χρειάζεται. Όλα γίνονται μέσω του pms (playstation media server)
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Οχι, δε χρειάζεται να είναι φλασαρισμένο. Επίσης, όχι, δεν παίζει mkv μέσω PSMS χωρίς μετατροπή ή decoding κάποιου είδους από το PC σου. Μόνο μέσω windows media center. Εγκαθιστάς Site: divx plus στο PC, κάνεις ό,τι χρειάζεται για να κάνει share το Windows Media Center του PC στο 360 κ έτσι τα βλέπεις κανονικά.
naruto14 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Οχι, δε χρειάζεται να είναι φλασαρισμένο. Επίσης, όχι, δεν παίζει mkv μέσω PSMS χωρίς μετατροπή ή decoding κάποιου είδους από το PC σου. Μόνο μέσω windows media center. Εγκαθιστάς Site: divx'>http://www.divx.com/...-pack']divx plus στο PC, κάνεις ό,τι χρειάζεται για να κάνει share το Windows Media Center του PC στο 360 κ έτσι τα βλέπεις κανονικά. Εγώ πάντως στο ps3 έτσι τα έπαιζα... δεν ξέρω τι αλλάζει με το 360.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ναι, στο PS3 γίνεται έτσι όντως. Διαφέρουν.
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τα υπόλοιπα παίζουν και στο χμποχ μέσω του PSMS, πάντως.
anamenos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 παιδιά, πως σας φάνηκε η εφαρμογή του internet explorer στο XBOX Live????
GeorgeVls Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ορισμένες φορές ακούω τον σκληρό του ν δουλεύει. Ειναι φυσιολογικό αυτο ή πρέπει να ειναι εντελώς αθόρυβο; Έχω το μοντέλο με τα 250g και είμαι κάτοχος του εδω και λίγες ωρες γι αυτο ρωτάω. Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης ειναι δυνατόν να μπορείς να παίξεις ενα παιχνίδι αν δεν έχει κατέβει 100%? ευχαριστώ προκαταβολικά. Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι, πρέπει να κατέβει ολόκληρο. Ολα downloadable ήταν τελικά ή μόνο το Skyrim; Για το σκληρό θα σε γελάσω. Το PC μου κάνει αρκετό θόρυβο και δεν έχω προσέξει ποτέ τι ακούγεται από το Slim. Το παλιό χμποχ υπερκάλυπτε τα πάντα με τους ανεμιστήρες, οπότε εκεί σίγουρα δεν είχα ακούσει σκληρό.
marios_geo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, είδα αυτή την προσφορά. http://www.ign.com/articles/2012/05/07/microsoft-announces-99-xbox-360-with-subscription Τί λέτε αξίζει, δεδομένου ότι κάποιος θα έχει το xbox live; Γενικά αξίζει η συνδρομή; Υπάρχουν όλα τα παιχνίδια, ή απλά κάποια στο market; Και τέλος, παιχνίδια αγορασμένα από το market, θα παίζουν πχ αν μετακομίσω από ΗΠΑ στην Ελλάδα ; Θα μπορώ να αγοράζω παιχνίδια από το ευρωπαϊκό market ή η κονσόλα θα είναι κλειδωμένη μόνο στο αμερικάνικο; Ευχαριστώ.
GeorgeVls Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι' date=' πρέπει να κατέβει ολόκληρο. Ολα downloadable ήταν τελικά ή μόνο το Skyrim; Για το σκληρό θα σε γελάσω. Το PC μου κάνει αρκετό θόρυβο και δεν έχω προσέξει ποτέ τι ακούγεται από το Slim. Το παλιό χμποχ υπερκάλυπτε τα πάντα με τους ανεμιστήρες, οπότε εκεί σίγουρα δεν είχα ακούσει σκληρό.[/quote'] Ο σκληρός ακούγεται ίσα ίσα ορισμένες στιγμές αφου έχω κλείσει τον ήχο της tv. Λογικά ειναι φυσιολογικό. Όχι μόνο το skyrim, τα υπόλοιπα ειναι σε δισκάκι. Ναι όντως αναγκάστηκα να το ξανά κατάβασω για να ειναι σίγουρος και μέχρι το 80% πήγαινε σιγά και μετα πολυ γρήγορα τότε πρέπει να έκανε και την εγκατάσταση. Πως να αξιοποιήσω την συνδρομή gold τι προτείνετε; Το μηχάνημα ειναι φοβερό πάντως και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το χειριστήριο του, ότι καλύτερο έχω πιάσει μέχρι στιγμής. Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, είδα αυτή την προσφορά. http://www.ign.com/a...th-subscription Τί λέτε αξίζει, δεδομένου ότι κάποιος θα έχει το xbox live; Γενικά αξίζει η συνδρομή; Υπάρχουν όλα τα παιχνίδια, ή απλά κάποια στο market; Και τέλος, παιχνίδια αγορασμένα από το market, θα παίζουν πχ αν μετακομίσω από ΗΠΑ στην Ελλάδα ; Θα μπορώ να αγοράζω παιχνίδια από το ευρωπαϊκό market ή η κονσόλα θα είναι κλειδωμένη μόνο στο αμερικάνικο; Ευχαριστώ. Η συνδρομή αυτή είναι μεγάλη απάτη. Σε χρεώνει 15 δολάρια τον μήνα, ενώ αν αγοράσεις κανονικές συνδρομές Gold είσαι, τουλάχιστον ευρώπη, 34 ευρώ το χρόνο. Do the math Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Πως να αξιοποιήσω την συνδρομή gold τι προτείνετε; Το μηχάνημα ειναι φοβερό πάντως και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το χειριστήριο του, ότι καλύτερο έχω πιάσει μέχρι στιγμής. Sent from my iPhone using Insomnia Ετσι είναι, το χειριστήριό του είναι για μένα τρελό ατού. Gold εγώ θα σου έλεγα να μη βάλεις ακόμα, αν είναι να λιώνεις απλώς στο Skyrim. Δε χρειάζεται. Κράτα την κάρτα για όταν θελήσεις να παίξεις κάτι online. Απλώς τσέκαρε αν και πότε λήγει, μην πάει χαμένη.
GeorgeVls Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δίκιο αλλά το έβαλα τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο γιατί μετά δεν θα μπορέσω να ασχοληθώ πολύ με την κονσόλα λόγω υποχρεώσεων. Αλλά εντάξει όλο και από κανένα παιχνίδι θα παίζω online οπότε δεν πήγε χαμένη. Κάτι τελευταίο : όταν κουνάω λίγο την κονσόλα πχ από οριζόντια θέση σε κάθετη ακούγεται ένα ψιλό "τικ τικ" όταν τη γυρνάω είναι φυσιολογικό; Λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά καταλαβαίνετε...
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το τικ τικ είναι από το μηχανισμό για να αλλάζει τα φωτάκια στο ring αναλόγως τη θέση της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις