Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα σε καταστήματα εξωτερικού, amazon.co.uk κυρίως, zavvi.com, αλλά αργούν πολύ να έρθουν από αυτό, και στο ebay. Θα βρεις πολλά μεταξύ 5 και 15 ευρώ. Ασε το κάθε πλαίσιο να πουλάει 30-40 ευρώ παιχνίδια 3-4ετίας σε αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά τους.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επισης μπορεις να κοιταξεις και αγγελιες για μεταχειρησμενα και εδω στο insomnia και αλλου που θα βρεις τιμες χωμα για παλιοτερα παιχνιδια.

Δημοσ.

Σκεφτομουν να αγορασω μιας και το Playstation ειναι κλειδωμενο στα παντα.

Δυστυχως ειναι και το XBox.

και γιατι δεν περνεις ενα απλο dvdv player που να υποστιριζει τετοιους τυπους αχειων ή εστω ας ειναι και blue ray, πιο φθηνα θα σου βγει.

εγω πχ πριν 3-4 χρονια ειχα αγορασει ενα blue ray dvdv player (120Ε, τοτε ηταν ακομη ακριβα) που εχει υποδοχη για φλασακι και εχω λυσει το προβλημα μου με τις ταινιες μιας και υποστιριζει τα παντα.

Δημοσ.

Ηθελα να εχω και το Kinect. Να το συνδιαζα ετσι.

Απλα ελεγα να γλυτωσω το κοστος του HTPC το οποιο δεν θα παιζει και παιχνιδια. :/

Το Kinect ΔΕΝ αξίζει. Εκτός αν έχεις σκοπό να το παίξεις με παιδιά ή με κοπέλα. Μόνος σου ή με φίλους σου δεν θα το ευχαριστηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Playstation, αν το βρεις σπασμενο εχει γινει μια αρκετα φιλοτιμη προσπαθεια με την Homebrew εφαρμογη Showtime, που αναπαραγει τα παντα.

Εγω βεβαια επαιξα με αυτην στα πρωτα της βηματα, και ενω ετρεχε αψογα 720p και 1080p MKV, με ενσωματομενους ή ξεχωριστους υποτιτλους, δουλευε εως τα Profile 4 ΜΚV's. Βεβαια απο τοτε εχει φτασει στην εκδοση 4 και δε ξερω ποσο μπορει να αλλαξε αυτο.

Δημοσ.

Αν είναι να ψάξει ps3 σπασμένο μόνο για το shotime καλύτερα να πάει να πάρει ένα media player. Πιο φθηνά θα του βγει και θα είναι και καλύτερα.

Δημοσ.

Έτσι. Με αυτή τη λογική καλύτερα ένα media player με ενσωματωμένο wifi που να παίζει τα πάντα. Πχ. το Western Digital TV Live έρχεται πλέον κάτω από τα 100 ευρώ και παίζει ασύρματα ακόμα και HD αρχεία (έχω ήδη πάρει 2 τέτοια, συνεπώς τα showtime και σία είναι πλέον άχρηστα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...