Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Πουλαει φιλος το XBOX 360 (φιλικη τιμη για εμενα) 70€. Αξιζει ή οχι; Δεν εχω ασχοληθει ποτε με xbox.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι μοντέλο είναι; Πόσων ετών; Τι χρήση έχει κάνει;

Ενα μαυρο ειναι.. 2.5 χρονια το εχει. Το ειχε κερδισει σε διαγωνισμο και το εχει και καθεται.. Οπτικα ειναι σαν καινουργιο.. Θες να ρωτησω λεπτομερειες;

Δημοσ.

Αν σου δίνει το slim σχεδόν αχρησιμοποίητο 70 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν, πάρ' το ;)

PS3 έχεις ή αυτό θα είναι η μόνη σου κονσόλα αν το πάρεις; Ουσιαστικά, αυτό που ρωτάω είναι αν έχεις παίξει τα πιο πολλά παιχνίδια και σε ενδιαφέρει να δεις αν αξίζει μόνο για τα exclusives του ή αν ήταν πιο γενική η ερώτησή σου.

Δημοσ.

Αν σου δίνει το slim σχεδόν αχρησιμοποίητο 70 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν, πάρ' το ;)

PS3 έχεις ή αυτό θα είναι η μόνη σου κονσόλα αν το πάρεις; Ουσιαστικά, αυτό που ρωτάω είναι αν έχεις παίξει τα πιο πολλά παιχνίδια και σε ενδιαφέρει να δεις αν αξίζει μόνο για τα exclusives του ή αν ήταν πιο γενική η ερώτησή σου.

Ολα τα PS εχω! Τωρα ειμαι με το PS3/ Γενικα παιζω Pro και Gran Turismo.

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τα περισσότερα multiplatform games στο PS3, τότε, μάλλον αξίζει. Επειδή αρκετά τρέχουν ελαφρώς καλύτερα, συνήθως είναι όλα φτηνότερα στο 360, και θα μπορείς να παίξεις και το Forza (εκτός των άλλων exclusives), που, αφού γουστάρεις GT, θα το γουστάρεις σίγουρα. Εγώ το προτιμώ πλέον, να σου πω την αλήθεια.

Και 70 ευρώ είναι τιμή σκότωμα για, ουσιαστικά, καινούργιο S. Ρώτα τον όμως και λεπτομέρειες, να είμαστε σίγουροι.

Δημοσ.

Ρε συ τι slim? 2.5 χρονια λεει το εχει, μαλλον κανα Elite θα ειναι. Αλλα και παλι αν ειναι αχρησημοποιητο τιμη σκοτωμα ειναι.

Δημοσ.

Ρε συ τι slim? 2.5 χρονια λεει το εχει, μαλλον κανα Elite θα ειναι. Αλλα και παλι αν ειναι αχρησημοποιητο τιμη σκοτωμα ειναι.

Μιλησα μαζι του αυτο ειναι.. Σε μαυρο με 120GB... Μαλλον δε θα το παρω για το λογο του οτι εχω PS3.

Δημοσ.

τα 2 μηχανηματα ειναι πανω κατω εφαμιλλα. απο exclusives το gears of war αξιζει!!! εγω αυτο που παιζω καθημερινα και πορωνομαι ειναι το NBA2K11. ειναι outdated απο πλευρας ροστερ αλλα μακραν το καλλιτερο αθλητικο!

Δημοσ.

Μιλησα μαζι του αυτο ειναι.. Σε μαυρο με 120GB... Μαλλον δε θα το παρω για το λογο του οτι εχω PS3.

Αν δεν το πάρεις η μη φιλική τιμή ρώτα τον πόσο είναι! :P

Δημοσ.

Αμα η τροφοδοσια γραφει στο πισω μερος του ΧΒΟΧ 150W παρτο ειναι σουπερ τιμη

Αν γραφει 175 η 203 τοτε αστο να το παρει αλλος σε μη φιλικη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δίκιο, 2 χρόνια πάνε, όχι 2μισι, για το Slim.

Cris, όπως είπε κι ο mtzs, αν είναι 150άρι τσίμπα το, σε τέτοια τιμή αξίζει και μόνο για GoW και Forza, που λέει ο λόγος.

Δημοσ.

παιδια μονο αμα ειναι με μητρικη Jasper (που δε βγαζει προβληματα υπερθερμανσης) αξιζει κανεις να το αγορασει ...

Κοιτα απο πισω στο αυτοκολλητο ποσα αμπερ γραφει ...αν λεει 12.1Α παρτο...αλλιως κρατα τα λεφτα σου.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο, 2 χρόνια πάνε, όχι 2μισι, για το Slim.

Cris, όπως είπε κι ο mtzs, αν είναι 150άρι τσίμπα το, σε τέτοια τιμή αξίζει και μόνο για GoW και Forza, που λέει ο λόγος.

Τελικα σκεφτηκα οτι να δωσω τωρα 70€ για κατι που δε το εχω αναγκη λεω αστο! Μιας και εχω και PS3.. Kαι τυχερος ο κολλητος του αδερφου του που το πηρε στην ιδια τιμη :Ρ

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα εφερε η αδελφη μου ενα xbox 360 στα παιδια μου αλλα εχουν κανα -δυο παιχνιδια μονο και δεν βγαινω οικονομικα να τους παρω καινουργια. με αντιγραμενα τι γινεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...