Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο για το Ms. Splosion Man? Επειδη δε το βλεπω να εχει εκπτωση ουτε ειχε κατι σχετικο ο Major Nelson...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο για το Ms. Splosion Man? Επειδη δε το βλεπω να εχει εκπτωση ουτε ειχε κατι σχετικο ο Major Nelson...

Μάλλον δεν ισχύει :(

Δημοσ.

θα απαντήσω σε όλους με ενα post για να μην κανω quote μια σελίδα

το dark souls το έχω απο την πρώτη μέρα που βγήκε και το είχα λιώσει καλά.

τα skyrim,DAO,wolverine,witcher 2,Deus Ex,fallout 3,borderlands τα έχω για pc .

το mass effect το είχα παίξει στο pc αλλα για κάποιο λόγο με κούραζε και ένιωθα λες και κάνω αγγαρία που παίζω. Γενικά προτιμώ συνήθως jRpgs σαν θεματολογία.

θα τσεκάρω τα υπόλοιπα να αποφασίσω , thx για το help.

Δες το Tales of Vesperia.

Είναι exclusive j-rpg για το 360 (εκτός από Japan που υπάρχει και σε ps3).

Πρόκειται ίσως (μαζί με το Lost Odyssey και το Valkyria Chronicles) για τα καλύτερα jrpg αυτής της γενιάς.

Και αν δε μπορείς να το βρεις φθηνά, το πουλάει στα 20 ευρώ στο Live η MS.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το xbox live μ παω να κατευασω παιχνιδια και μ λεει πως δν εχω χορω στν δισκο μ ενω δν εχω τιποτα στον σκληρο μου εκτος απο το uptade του xbox

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα . Πρόβλημα ..... το ΧΒΟΧ μου είναι το παλιο απο τα πρωτα που ειχαν βγει τα λευκα με 20 GB δισκο . Οπως ισως ηδη γνωριζετε δεν εχει WiFi ...Το modem μου το αλλαξα θεση και η αποσταση πλεον ειναι αρκετα μεγαλη . Περα απο το να τραβηξω καλωδιο 20 μετρων υπαρχει η λυση του Wireless Adapter . Το γνησιο της MS ειναι ακριβο σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν . Παιζει να παρω καποιο απλο USB και να μου κανει την δουλεια μου ; Χωρις να χρειαστει να παρω το γνησιο ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλεις συγκεκριμένα μέσω τηλεφώνου ή θες να αποφύγεις να περιμένεις να σου στείλουν points από κατάστημα; Αν θες το πρώτο γιατί έτσι;

Δημοσ.

Χαιρεται.

Αυτο ειναι το πρωτο μου μυνημα εδω.

Εχω Xbox live και ψαχνω gamers που να παιζουν classic games στο 360.

Ειμαι fan της εποχης των Arcade. Τοτε που μεσουρανουσαν τα Coin-op, εποχες 1990-2000.

Αν καποιος απο εσας εχει Xbox live και σας ενδιαφερει να παιξεται online, παιχνιδια οπως Metal Slug,
Super Puzzle Fighter
II, Raystorm, Dodonpachi, Bangai-o, και αλλα, περιμενω!

Xbox GΤag: Mamasou

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολλες καλησπερες guys μπορειτε να μου προτεινετε κανα 2 καλα παιχνιδακια τωρα που εχουμε και εκπτωσεις να αγορασω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...