Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Arcade: Magic 2013

boxartsm.jpgContent: Magic 2013

Price: 800 Microsoft Points

Availability: Check availability in your Xbox LIVE region

Dash Text: (Online Interactions Not Rated by the ESRB) Face a greater challenge in the latest version of this hit franchise. Play with friends or the AI, take on new encounters and opponents, and face up to three other players in the Planechase multiplayer format. Featuring ten customizable decks, Magic 2013 offers new game items to unlock and introduces the option to choose what lands to tap when you cast your spells.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να flasharw το xbox μου και πως επισης θα ηθλεα να ρωτησω για να παιξω online στο xbox live πρεπει να πληρωσω;

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει μερικά ΚΑΛΑ παιχνίδια για xbox 360 ? να είναι μέχρι του 2011 το πολύ (τα καινούρια εμφανίζονται σε όλες τις λίστες top xbx 360 rpgs κλπ με ένα search και δεν με ενδιαφέρουν αυτά που βρίσκω)

μου αρέσουν rpg, action-rpg με leveling/gear progression κλπ

δοκίμασα το final fantasy xiii , έφτασα στο 2ρο dvd , μου άρεσε αλλα με χάλαγε οτι δεν είναι open world αλλα και δεν σε αφήνει μέχρι πολυ μετά να αλλάξεις pt leader, οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα ff μου δημιούργησε μια αποστροφή και με κούρασε. Έπαιξα σε 2 μέρες αρκετές ώρες αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω ακόμα , ψάχνω κάτι άλλο.

εκτός απο:

mass effect (για κάποιο λόγο με χαλάει)

kingdoms of amalur ( το έχω στο pc)

gears of war (τερμάτισα το 1 αλλα δεν μου έρχεται όρεξη για το 2 atm)

kameo (το έχω)

fable series (τα έχω)

darksiders (ήμουν κοντά να το τερματίσω και κάποιος μου έσβησε το save και ξενέρωσα)

castlevania (το έχω)

επίσης μου αρέσουν και παιχνίδια turn based , αν υπάρχει κάποιο καλό πείτε..

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει μερικά ΚΑΛΑ παιχνίδια για xbox 360 ? να είναι μέχρι του 2011 το πολύ (τα καινούρια εμφανίζονται σε όλες τις λίστες top xbx 360 rpgs κλπ με ένα search και δεν με ενδιαφέρουν αυτά που βρίσκω)

δοκίμασα το final fantasy xiii , έφτασα στο 2ρο dvd , μου άρεσε αλλα με χάλαγε οτι δεν είναι open world αλλα και δεν σε αφήνει μέχρι πολυ μετά να αλλάξεις pt leader, οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα ff μου δημιούργησε μια αποστροφή και με κούρασε. Έπαιξα σε 2 μέρες αρκετές ώρες αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω ακόμα , ψάχνω κάτι άλλο.

εκτός απο:

kameo (το έχω)

fable series (τα έχω)

darksiders (ήμουν κοντά να το τερματίσω και κάποιος μου έσβησε το save και ξενέρωσα)

castlevania (το έχω)

open world ;; και αναρωτιέσαι ;; Skyrim

Δημοσ.

Ασε το FF και πάρε το Lost Odyssey. Θα νοσταλγήσεις παλιές καλές εποχές του final fantasy.

Με αυτό και με το Skyrim θα είσαι καλυμμένος για πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μη σου προτείνω και το Dark Souls. Και ίσως το Dragon Age: Origins. Λέω ίσως, επειδή αν έχεις ένα λίγο αξιοπρεπές PC θα ήταν καλύτερα να το έπαιζες εκεί.

Το Mass Effect γιατί σε χαλάει; Μπορείς να το προσδιορίσεις καθόλου;

Λες, επίσης, ότι από τα καινούργια δε σε ενδιαφέρει τίποτα. Ούτε το Witcher 2; Επειδή αποκλείεται να μην το έχεις βρει στις λίστες που αναφέρεις. Το Deus Ex είναι κι αυτό μέσα σε αυτές τις λίστες; Αν όχι θεώρησέ το κι αυτό προτεινόμενο.

Και δύο πιο action παρά rpg, ίσως λίγο υποτιμημένα:

X-Men Origins: Wolverine

Warhammer 40000: Space Marine

Δημοσ.

εκτός απο:

kameo (το έχω)

fable series (τα έχω)

castlevania (το έχω)

Εφυγες για:

Eternal Sonata

Infinite Undiscovery

Lost Odyssey 100%

Civ 4 for turned based

Fallout 3/Borderlands

Skyrim/Witcher 2

Δημοσ.

χελόου παίδες,

Έχω παραγγείλει και εγώ ένα xbox για το καλοκαιράκι, μετά την δουλειά να παίζω κανα 2ωράκι να ξεσκάω. Πήρα το πακετάκι απο πλαίσιο με fable 3, κάποιο halo , και gears of wars. Γενικά είμαι των fps αλλά στο Pc. Οπότε εδώ μάλλον θα φάω φρίκη με το χειριστήριο και θέλω να πάρω 3-4 παιχνιδάκια ακόμα. Έχω υα εξής στο μυαλό μου:

Fallout 3: Game Of The Year Edition

Grand Theft Auto IV (4) Classic

Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII-2

Γενικά μαρέσουν τα rpg's και τα adventures και έλεγα μήπως τσίμπαγα και το bayonnette (ή όπως λέγεται). Έχετε να προτείνετε κάτι εναλλακτικό σε αυτά; Καλύτερη εμπειρία ίσως;

Δημοσ.

Bayonetta, αν σου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, θα γουστάρεις τρελά. Αντί για Final Fantasy εγώ θα σου πρότεινα, όπως και στον τυπά από πάνω, το Lost Odyssey. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι στο είδος του.

Κατά τ' άλλα καλά σε βλέπω. Βάλε και το Red Dead Redemption και το Alan Wake μέσα για αρχή και είσαι κομπλέ.

Βάλε κι ό,τι άλλο έχει ειπωθεί άμα θες, απλώς μην πελαγώσεις και δεν ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις :P

Οσο για το χειριστήριο, συνηθίζεται. Μην τρελαίνεσαι. Δε σου λέω ότι θα γίνεις ποτέ όσο καλός είσαι με το mouse, αλλά θα παίζεις αξιοπρεπώς σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Μια χαρά! Καλά τα games από reviews στο gamespot τα βρήσκω. Σιγά σιγά θα τα πάρω γιατί αλλιώς δεν θα ευχαριστηθώ κανένα :P Ε το bayonetta είναι λίγο god of war αν δεν κάνω λάθος και μου αρέσουν αρκετά κάτι τέτοια.

Το Alan wake είναι με τον τύπο που πάει στην κόλαση και καλά; Η είναι άλλο αυτό; Το είδα προχθές και μου καλάρεσε, που πρέπει να χτυπήσεις κάτι χρυσούς τράγους για να επιστρέψεις κλπ.

Yay! thanks 4 the tips

Δημοσ.

Οχι, το Alan Wake είναι με έναν συγγραφέα που πάει διακοπές με τη γυναίκα του σε μια κωμόπολη και τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα περίμενε :P Thriller στο πνεύμα του Stephen King είναι. Από τα καλά της γενιάς, θεωρώ. Εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αυτό που λες δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι; Dante's Inferno ίσως; God of War clone είναι κι αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ καλό. Castlevania αν θες άλλο καλό God of War clone. Αλλά ναι, με ρέγουλο ;)

Δημοσ.

θα απαντήσω σε όλους με ενα post για να μην κανω quote μια σελίδα

το dark souls το έχω απο την πρώτη μέρα που βγήκε και το είχα λιώσει καλά.

τα skyrim,DAO,wolverine,witcher 2,Deus Ex,fallout 3,borderlands τα έχω για pc .

το mass effect το είχα παίξει στο pc αλλα για κάποιο λόγο με κούραζε και ένιωθα λες και κάνω αγγαρία που παίζω. Γενικά προτιμώ συνήθως jRpgs σαν θεματολογία.

θα τσεκάρω τα υπόλοιπα να αποφασίσω , thx για το help.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...