Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση! εχει παρει κανεις μεταχειρισμενο παιχνιδι απο το console club? σε τι κατασταση ειναι?

Εξαρτάται από το console club και το dvd.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α sorry my fault... :rolleyes:

επρεπε να το διευκρινισω :P

αν εχει αγορασει κανεις η αν ξερει καποιο παρομοιο ας μιλησει :P

Δημοσ.

Ναι φιλε, το μαγαζι ειναι αξιοπιστο απο πλευρας ποιοτητας, ειχα κανει μεχρι προτινος πολλες ανταλλαγες και ολα δουλεψαν χωρις προβλημα. Τα κουτια απο νορμαλ μεχρι που να μην καταλαβαινεις πως ειναι second hand. Ενα μονο θελω να σημειωσω: Καποιες φορες (2 ας πουμε απο τις 10) μου αλλαξε υπαλληλος τις τιμες που μου ειχε δωσει πριν 2 μερες προηγουμενος υπαλληλος χωρις σοβαρο argument. Συγκεκριμενα την μια φορα του ειχα παει το Front Lines Evovled και μου λεει 15 Εουρω. Δεν ειχε ομως το παιχνιδι που ηθελα για να το ανταλλαξω και μου λεει ελα σε 2 μερες. Ο υπαλληλος κοιταξε ολα τα παιχνιδια που του ειχα δωσει στο συστημα και εγω εγραφα τις τιμες. Μετα απο 5 μερουλες πηγαινω και οντως το παιχνιδι που ηθελα ηταν διαθεσιμο, ετσι ξαναβγαζω τη στοιβα μου και την δινω (σε αλλον υπαλληλο) επισημαινοντας πως ειναι ηδη τσεκαρισμενη. Αυτος τα ξανακοιταει 1-1 τα παιχνιδια (με το ματι, οχι στο συστημα) και μου λεει για το προαναφερθεν 5 Εουρω. Του λεω..μα...προχτες ... Απαντα: Φιλαρακι τωρα δεν ξερω εγω τη δουλεια μου??

Ε, μετα τα εκανα πουτ@ν@ = χωρις φωνες ή βρισιες, αλλα εμφανως ενοχλημενος, ζητησα τον υπευθυνο και του εξηγησα. Ηρθε και το παλικαρι που μου ειχε κανει την αρχικη προσφορα και το λυσαμε. Τελικα το πηραν 15 Εουρω.

Καταλαβαινω πως καμια φορα παιζουν με τις τιμες, αλλα ας το κανουν εξυπνα και θα το δεχτω. Κοροιδια και υφακι ομως οχι!

Δημοσ.

ωραια! παρηγγειλα 2 παιχνιδια! forza 3 και ninja gaiden 2.

το θεμα μου τωρα ειναι αλλο! το streaming γινεται μια χαρα χωρις να σκαλωνει καθολου! το προβλημα ειναι οτι οταν υπαρχουν υποτιτλοι δεν μπορω να κανω fast forward. αν υπηρχε επιλογη go to θα λειτουργουσε? αν παρω remote controlo θα εχει επιλογη go to?

Δημοσ.

εχω ενα φατ χβοχ 360 χωρις σκληρο... το forza motosport 4 θα παιζει η χρειαζεται χωρο για εγκατασταση?...με ενα φλασακι 8 γιγα που εχω γινετε δουλεια?...με ενδιαφερει αν εχει κανενας σκληρο για αγορα...

Δημοσ.

θελει περιπου 3γιγα εγκατασταση για το δευτερο δισκακι με τα εξτρα αυτοκινητα..τι κονσολα εχεις?rgh η φλασαρισμενη?

Δημοσ.

εβαλα να παιξω ninja gaiden 2 και το xbox εκανα ενα δυνατο θορυβο οταν το διαβαζε! το παιχνιδι ετρεχε κανονικα! να ανησυχησω?

Δημοσ.

θελει περιπου 3γιγα εγκατασταση για το δευτερο δισκακι με τα εξτρα αυτοκινητα..τι κονσολα εχεις?rgh η φλασαρισμενη?

ειναι οπως την αγορασα καινουργια .....χωρις σκληρο.....για το πρωτο δισκακι θα μπορεσω να παιξω η θα ζηταει χωρο και αυτο?εχω 32ΜΒελευθερα απο την καρτα μνημης.....ακομη να παρω ενα σκληρο 20αρη η μπορω να βολευτω με το στικακι των 8 γιγα?

Δημοσ.

το πρωτο δισκακι δεν θελει εγκατασταση παιζεις μια χαρα..με ενα γλασακι 8γιγα θα κανεις εγκατασταση το δευτερο δισκακι αλλα μεσα στο game δεν θα εχεις replay απο τους αγωνες σου..αν θες να εχεις και replay τοτε πρεπει να βαλεις εσωτερικο σκληρο..αν παλι δεν σε ενδιαφερει με το φλασακι εισαι κομπλε..

Δημοσ.

το πρωτο δισκακι δεν θελει εγκατασταση παιζεις μια χαρα..με ενα γλασακι 8γιγα θα κανεις εγκατασταση το δευτερο δισκακι αλλα μεσα στο game δεν θα εχεις replay απο τους αγωνες σου..αν θες να εχεις και replay τοτε πρεπει να βαλεις εσωτερικο σκληρο..αν παλι δεν σε ενδιαφερει με το φλασακι εισαι κομπλε..

ευχαριστω φιλε μου....καλη σου μερα..

Δημοσ.

να ρωτησω κατι...μπαινω στο νετ απο wifi του δημου...μπορω οταν συνδεθω να ενωσω το λαπτοπ με το χβοχ με εθερνετ και να δωσω νετ και στο χβοχ? εχω ΧΡ ......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...