Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι retailers δεν φέρνουν πλέον ταινίες HD-DVD. Στην Ελλάδα δεν παίζει να βρείς πουθενά, και απο εξωτερικό αν βρείς, θα βρείς ταινίες μέχρι το πολύ του 2008, όταν καταργήθηκε εντελώς το μέσο αυτό.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα καθώς έπαιζα nba2k11 κούνησα λίγο καταλάθος το xbox και πάει το δισκάκι,γρατζουνίστηκε και πλέον δεν το διαβάζει..

Ξέρετε αν δικαιούμαι αντικατάσταση;Λογικά δε νομίζω,αλλά κανονικά έπρεπε να στο αλλάζουν με ένα μικρό τίμημα αφού ουσιαστικά έχεις αγοράσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού.Το μόνο που χαλάει είναι το δισκάκι το οποίο δεν κοστίζει ιδιαίτερα.

Κρίμα,το είχα πάρει 5ευρώ απο την προσφορά του multirama και δεν πρόλαβα να το χαρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

It’s official: Minecraft: Xbox 360 Edition has has broken all previous Xbox LIVE Arcade digital sales records, selling more than any other title in the first 24 hours on Xbox LIVE Arcade. I just looked at the leaderboards and there are over 400,000 people playing…so that will give you an idea at how well it is doing.

Δημοσ.

τα μαυρα slim xbox δεν εχουν προβλημα ε? θα παρω ενα απο μια αγγελια και η κονσολα ειναι κλειστη. αυτος που το πουλαει ομως, το πηρε με την προσφορα του media markt (τηλεοραση + χβοχ) και το χβοχ δεν πρεπει να ειναι μεσα στην εγγυηση

Δημοσ.

τα μαυρα slim xbox δεν εχουν προβλημα ε? θα παρω ενα απο μια αγγελια και η κονσολα ειναι κλειστη. αυτος που το πουλαει ομως, το πηρε με την προσφορα του media markt (τηλεοραση + χβοχ) και το χβοχ δεν πρεπει να ειναι μεσα στην εγγυηση

το xbox ειναι στην εγγυηση αλλα λογικα βρισκετε στην ιδια αποδειξη οπου ειναι και η τηλεοραση.

Δημοσ.

το πηρα το xbox και ειναι κομπλε!

εχω μερικες αποριες σχετικα με το streaming!

κατεβασα λοιπον το ps3 media server και τα προβληματα μου ειναι 2. κατα πρωτον οι υποτιτλοι εμφανιζονται μισοι ελληνικα μισοι αλαμπουρνεζικα. το 2ο ειναι οτι οταν δοκιμασα μερικες ταινιες με καλη αναλυση σκαλωνε που και που. αυτο θα λυθει αν συνδεσω ενα 2ο ρουτερ κατευθειαν στο xbox?

επισης αν συνδεσω στικακι/σκληρο στο xbox υπαρχει καποιος τροπος για να παιξει υποτιτλους αν δεν ειναι ενσωματωμενοι

Δημοσ.

το πηρα το xbox και ειναι κομπλε!

εχω μερικες αποριες σχετικα με το streaming!

κατεβασα λοιπον το ps3 media server και τα προβληματα μου ειναι 2. κατα πρωτον οι υποτιτλοι εμφανιζονται μισοι ελληνικα μισοι αλαμπουρνεζικα. το 2ο ειναι οτι οταν δοκιμασα μερικες ταινιες με καλη αναλυση σκαλωνε που και που. αυτο θα λυθει αν συνδεσω ενα 2ο ρουτερ κατευθειαν στο xbox?

επισης αν συνδεσω στικακι/σκληρο στο xbox υπαρχει καποιος τροπος για να παιξει υποτιτλους αν δεν ειναι ενσωματωμενοι

Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή. Με καλώδιο ethernet προσπάθησες να stream-αρεις ή με Wi-Fi?

1. Πρέπει να πειράξεις λίγο τις κωδικοποιήσεις των υποτίτλων.

2. Σε αυτό φταίει λογικά η σύνδεση. Σιγουρέψου ότι το έχεις συνδέσει με ethernet για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αν πάλι κολλάει θα φταίει το σύστημα του υπολογιστή σου.

2ο router να το συνδέσεις κατευθείαν στο xbox δεν νομίζω να γίνεται αλλά δεν πολυκατάλαβα τι είπες. Αν συνδέσεις εξωτερικό σκληρό ή στικάκι στο xbox δεν θα αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους.

Τσέκαρε τα παρακάτω link και λογικά θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου:

http://www.adslgr.com/forum/threads/282647-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PS3-Media-Server

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?66127-PS3-Media-Server-%EA%E1%E9-%F5%F0%FC%F4%E9%F4%EB%EF%E9

Δημοσ.

Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή. Με καλώδιο ethernet προσπάθησες να stream-αρεις ή με Wi-Fi?

1. Πρέπει να πειράξεις λίγο τις κωδικοποιήσεις των υποτίτλων.

2. Σε αυτό φταίει λογικά η σύνδεση. Σιγουρέψου ότι το έχεις συνδέσει με ethernet για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αν πάλι κολλάει θα φταίει το σύστημα του υπολογιστή σου.

2ο router να το συνδέσεις κατευθείαν στο xbox δεν νομίζω να γίνεται αλλά δεν πολυκατάλαβα τι είπες. Αν συνδέσεις εξωτερικό σκληρό ή στικάκι στο xbox δεν θα αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους.

Τσέκαρε τα παρακάτω link και λογικά θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου:

http://www.adslgr.com/forum/threads/282647-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PS3-Media-Server

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?66127-PS3-Media-Server-%EA%E1%E9-%F5%F0%FC%F4%E9%F4%EB%EF%E9

λογικα θα κωλαει στο streamarisma επειδη θα το εχει με wi-fi, με ethernet Λιγο δυσκολο να κολλαει.

Υ.Γ.φευγω απο αυτο το τοπικ δεν μπορω να διαβαζω αλλα γιατι θα ξανακολλησω και θα θελω και εγω X360 ^_^ :-D

Δημοσ.

το εχω με wi-fi γιατι ειναι μακρυα το xbox απο το router.

αυτο που εννοω ειναι να συνδεσω ενα 2ο ρουτερ κοντα στο xbox και να το συνδεσω με εθερνετ.

Δημοσ.

το εχω με wi-fi γιατι ειναι μακρυα το xbox απο το router.

αυτο που εννοω ειναι να συνδεσω ενα 2ο ρουτερ κοντα στο xbox και να το συνδεσω με εθερνετ.

δεν νομιζω να γινετε αυτο φιλε μου, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα μακρι καλωδιο ethernet, εγω εχω παρει ενα ethernet 15m για να συνδεσω το ps3 μου που το εχω στο σαλονι με το ρουτερ που το εχω στο δωματιο και ειμαι μια χαρα, φυσικα δεν το εχω απλομενο σε ολο το σπιτι.

Δημοσ.

Αν το μοναδικό σου πρόβλημα είναι η κακή λήψη του wifi, τότε μπορείς να κάνεις ένα από τα παρακάτω:

1) Να τραβήξεις καλώδιο από το κεντρικό router μέχρι το Xbox.

2) Να πάρεις ένα φτηνό switch και να το συνδέσεις με το κεντρικό router. Στη συνέχεια να συνδέσεις το Xbox πάνω στο switch.

3) Να πάρεις ένα δεύτερο router και να το συνδέσεις με καλώδιο με το κεντρικό router. Προσοχή να είναι και τα δύο στο ίδιο δίκτυο (πχ. 192.168.1.0) και να απενεργοποιήσεις τον DHCP server του δεύτερου router. Στη συνέχεια μπορείς να το συνδέσεις με το Xbox (ενσύρματα ή ασύρματα).

4) Να πάρεις δεύτερο router με κεραία και να το συνδέσεις ασύρματα με το κεντρικό router (σύνδεση WDS). Στη συνέχεια κάνεις ό,τι και στο (3).

Η πρώτη λύση προφανώς είναι η πιο φτηνή, αλλά θα γεμίσεις το σπίτι καλώδια και μάλλον δεν το θέλεις. Η δεύτερη πρακτικά είναι ίδια με την πρώτη. Η τρίτη έχει το μειονέκτημα πως το 2ο router κοστίζει (αν δεν έχεις κάποιο πρόχειρο), αλλά μπορείς να το βάλεις σε μια ενδιάμεση απόσταση και να το συνδέσεις ασύρματα με το Xbox. Έτσι και δεν θα έχεις μεγάλο μήκος καλωδίου και θα έχεις καλύτερη λήψη στο ασύρματο δίκτυο. Εναλλακτικά αντί για 2ο router μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα wifi repeater.

Η τέταρτη λύση προϋποθέτει ότι τα 2 router θα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με WDS, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα.

Δημοσ.

βασικα λυθηκε το προβλημα νομιζω. απλα οταν βλεπω ταινια δεν χρησιμοποιω καθολου ιντερνετ ουτε το pc και δεν εχει σκαλωσει καθολου απο τοτε. και με τους υποτιτλους λυθηκε το προβλημα. το αλλο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι σε μερικες ταινιες δεν εχει fast forward ή τελοςπαντων ενα τροπο να το προχωρησεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος ps3 εδώ και 4 χρόνια κ εχω φάει αρκετά λεφτά σε original games!(επίσης δεν θέλω να το χακάρω)

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο xbox360 fat με 60gb φλασαρισμένο (μοντέλο του 2008 και είναι ακόμα στην εγγύηση) για να παίξω κάποια exclusive (halo , alan wake...) (δεν με ενδιαφέρει kinect k live)

Αξίζει να προχωρήσω η να μείνω μονο με το ps3 ???

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος ps3 εδώ και 4 χρόνια κ εχω φάει αρκετά λεφτά σε original games!(επίσης δεν θέλω να το χακάρω)

Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο xbox360 fat με 60gb φλασαρισμένο (μοντέλο του 2008 και είναι ακόμα στην εγγύηση) για να παίξω κάποια exclusive (halo , alan wake...) (δεν με ενδιαφέρει kinect k live)

Αξίζει να προχωρήσω η να μείνω μονο με το ps3 ???

Σου απάντησα στο άλλο topic... :rolleyes:

Δημοσ.

μια ερωτηση! εχει παρει κανεις μεταχειρισμενο παιχνιδι απο το console club? σε τι κατασταση ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...