Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν η κονσολα ειναι Jtag η RGH η εχει x3key ναι

JTAG και RGH κάνουν το ίδιο πράγμα; Αν όχι τι διαφορές έχουν χονδρικά;

Εγώ θέλω να τρέξω κάποια emulators (πχ mame) από hdd. Πρέπει να κάνω την κονσόλα JTAG;

Να πω ότι το live δε με ενδιαφέρει και ότι έχω xenon board.

Δημοσ.

JTAG και RGH κάνουν το ίδιο πράγμα; Αν όχι τι διαφορές έχουν χονδρικά;

Εγώ θέλω να τρέξω κάποια emulators (πχ mame) από hdd. Πρέπει να κάνω την κονσόλα JTAG;

Να πω ότι το live δε με ενδιαφέρει και ότι έχω xenon board.

Το ιδιο πραγμα κανουν, απλα το επιτυγχανουν διαφορετικα. Το Jtag γινεται μονο σε κονσολες με dashboard <=7371 (αν θυμαμαι καλα) και ημερομηνια παραγωγης πριν τον ιουνιο του 2009, και δε χρειαζεται καποιο 'τσιπακι'.

Το Rgh γινεται σε falcon/jasper με dashboard <14699, στα slim με trinity μητρικη και χρησιμοποιειται τσιπακι.

(γινεται και σε fat με dash > 14699 σαν "Rgh 2.0" αλλα ειναι πολυ ασταθες ακομα και οι χρονοι μπουταρισματος ειναι τραγικοι.)

Το xenon που εχεις μην το υπολογιζεις για RGH... γινεται μονο για ανακτηση χαμενου dvdkey και αυτο με το ζορι.

Δημοσ.

Το ιδιο πραγμα κανουν, απλα το επιτυγχανουν διαφορετικα. Το Jtag γινεται μονο σε κονσολες με dashboard <=7371 (αν θυμαμαι καλα) και ημερομηνια παραγωγης πριν τον ιουνιο του 2009, και δε χρειαζεται καποιο 'τσιπακι'.

Το Rgh γινεται σε falcon/jasper με dashboard <14699, στα slim με trinity μητρικη και χρησιμοποιειται τσιπακι.

(γινεται και σε fat με dash > 14699 σαν "Rgh 2.0" αλλα ειναι πολυ ασταθες ακομα και οι χρονοι μπουταρισματος ειναι τραγικοι.)

Το xenon που εχεις μην το υπολογιζεις για RGH... γινεται μονο για ανακτηση χαμενου dvdkey και αυτο με το ζορι.

Ξερεις αν με την τελευταια εκδοση φλασαρισματος του DVD παιζει πλεον Ban στο online?

Δημοσ.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις του Xbox 360, από τον Ιανουάριο έως και το Μάρτιο του 2012, ήταν μόνο 1.4 εκατομμύρια τεμάχια. Μειωμένες, δηλαδή, κατά 48% από τα 2.7 εκατομμύρια τεμάχια της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Μέχρι σήμερα, οι πωλήσεις του Xbox 360 φτάνουν τα 67.2 εκατομμύρια τεμάχια. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, το PS3 είχε πουλήσει 62 εκατομμύρια τεμάχια και το Wii 95 εκατομμύρια τεμάχια. Οι πωλήσεις του Kinect επίσης έπεσαν, αλλά η Microsoft δεν ανέφερε κατά πόσο. Τα συνολικά έσοδα του Xbox μειώθηκαν κατά 33% στα $584 εκατομμύρια, ενώ το κόστος έρευνας και ανάπτυξης του Entertainment and Devices Division αυξήθηκε 35% στα $335 εκατομμύρια. Τα συνολικά έσοδα του EDD σημείωσαν πτώση 16% στα $1.62 δισεκατομμύρια.

Πηγή: Gameover.gr

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Άρα με jtag είμαι κομπλέ!

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εκτος απο το να βλεπει ταινιες με το HD-DVD PLAYER FOR XBOX 360 τι αλλο μπορει να κανει?

Να παίζει παιχνίδια μήπως? :rolleyes: Τι άλλο θες να κάνει?

Δημοσ.

Να παίζει παιχνίδια μήπως? :rolleyes: Τι άλλο θες να κάνει?

πχ να το συνδεεις με το pc

μπορεις να το χακαρεις και να παιζει αντιγραφα παιχνιδια?

Δημοσ.

πχ να το συνδεεις με το pc

μπορεις να το χακαρεις και να παιζει αντιγραφα παιχνιδια?

Δεν γνωρίζω αν γίνεται να το συνδέσεις με το pc. Μπορείς να το χακάρεις αλλά να παίζεις αντίγραφα παιχνίδια είναι παράνομο και απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις στο topic. Περί hacking πάνε στο xbox 360 hacking topic.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εκτος απο το να βλεπει ταινιες με το HD-DVD PLAYER FOR XBOX 360 τι αλλο μπορει να κανει?

υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντηση?

Δημοσ.

καταρχην μπορει να συνδεθει στο pc.Και δευτερον το φορματ ειναι το HD DVD οπως το βλεπεις,οπως λεμε bluray,dvd κλπ κλπ.Μιλαμε για ενα μεσο που εχει χαθει απο το 2007,με λιγοστες ταινιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...