Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θυμίζει το bike mania (ένα arcade game στο internet). θα θέλα να το δοκιμάσω!

οντως και εμενα αυτο μου θυμιζει, το επαιζα στο games.com στο ιντερνετ :-D

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οντως και εμενα αυτο μου θυμιζει, το επαιζα στο games.com στο ιντερνετ :-D

Εγώ στο arcadegames.gr. Ώρες κάψιμο το έριχνα παλιά. :P

Δημοσ.

Εγώ στο arcadegames.gr. Ώρες κάψιμο το έριχνα παλιά. :P

μπα για κανα τεταρτο καλο ηταν μετα μου αναιβαζε την πιεση και το παραταγα, μεχρι την 4 πιστα νομιζω ειχα φτασει ή την 5 δεν θυμαμαι ακριβως.

Δημοσ.

μπα για κανα τεταρτο καλο ηταν μετα μου αναιβαζε την πιεση και το παραταγα, μεχρι την 4 πιστα νομιζω ειχα φτασει ή την 5 δεν θυμαμαι ακριβως.

Εγώ το έκαιγα με έναν φίλο μέχρι να το τερματίσουμε. Δεν ήταν βέβαια ένα αλλά πολλά. Από τα λίγα arcade games στο internet που μου άρεσαν.

Δημοσ.

καλησπερα! ενδιαφερομαι για την αγορα xbox και θελω μερικες συμβουλες γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου!

κατα πρωτον μπορω να διαθεσω μεχρι 180-190Ε.

γα kinect δεν ενδιαφερομαι.

αυτο που με ενδιαφερει κυριως να το χρησιμοποιω και σαν media player ειτε μεσω streaming ειτε με τον σκληρο του χβοχ.

μπορειτε να μου πειτε πληροφοριες? πχ με τους υποτιτλους τι γινεται?

Αν πάς για καινούργια κονσόλα, θα πάρεις slim οπότε δεν παίζει να έχεις θέμα βλάβης.

Αν πάς για 2ο χέρι και απάρεις το παλιό μοντέλο, κοίτα να έχει ηεμρομηνία κατασκευής μετά το '08.

Απο στικάκι μπορείς να παίζεις υλικό, απο τον σκληρό ή streaming δεν ξέρω τι παίζει.

Όσο για υπότιτλους, νομίζω δεν υποστηρίζει εξωτερικό αρχείο srt ή sub.

Δημοσ.

Αν πάς για καινούργια κονσόλα, θα πάρεις slim οπότε δεν παίζει να έχεις θέμα βλάβης.

Αν πάς για 2ο χέρι και απάρεις το παλιό μοντέλο, κοίτα να έχει ηεμρομηνία κατασκευής μετά το '08.

Απο στικάκι μπορείς να παίζεις υλικό, απο τον σκληρό ή streaming δεν ξέρω τι παίζει.

Από όσο έχω ακούσει streaming γίνεται και με το PMS (playstation media server) στο xbox 360 αλλά δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος.

Δημοσ.

thanks για την απαντηση! για καινουριο λεω να παω! το σλιμ εχει και ενσωματωμενο wireless?

και επισης διαβασα και γω οτι με το playstation media center παιζουν μια χαρα οι υποτιτλοι και τα mkv! επισης εχω 2 ρουτερ! μπορω να συνδεσω το 2ο στο τηλεφωνο και στο xbox για να παιρνω ετσι ιντερνετ?

Δημοσ.

Νομίζω πως ναί, έχει ενσωματωμένο το Slim.

Για streaming και τέτοια δεν μπορώ να σου πώ κάτι με σιγουριά, δεν έχω ασχοληθεί.

Απλά βάλε ένα lan καλώδιο απο το router στο Xbox και θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

thanks για την απαντηση! για καινουριο λεω να παω! το σλιμ εχει και ενσωματωμενο wireless?

και επισης διαβασα και γω οτι με το playstation media center παιζουν μια χαρα οι υποτιτλοι και τα mkv! επισης εχω 2 ρουτερ! μπορω να συνδεσω το 2ο στο τηλεφωνο και στο xbox για να παιρνω ετσι ιντερνετ?

Από όσο ξέρω δεν μπορείς να συνδέσεις 2 router στην ίδια γραμμή. Συνδέοντας όμως το xbox 360 με ethernet με το router, και έχοντας συνδεδεμένο και το pc με ethernet στο router, μπορείς να stream-άρεις σχεδόν όλων των ειδών τα αρχεία με το playstation media server (και όχι center :P )

Δημοσ.

ο σκληρος δισκος του xbox που παιζει ρολο? ειχα διαβασει καπου που εδιναν το xbox με 250 gb και το forza 4 "σκεψου ποσο καλο ειναι το καινουριο forza που μας δινουν 250αρη σκληρο γιατι πιο μικρος δεν φτανει". τι εννοουσε ο ποιητης? :P

Δημοσ.

ο σκληρος δισκος του xbox που παιζει ρολο? ειχα διαβασει καπου που εδιναν το xbox με 250 gb και το forza 4 "σκεψου ποσο καλο ειναι το καινουριο forza που μας δινουν 250αρη σκληρο γιατι πιο μικρος δεν φτανει". τι εννοουσε ο ποιητης? :P

Χαζομάρες του ποιητή λογικά. Αν θες να αγοράζεις παιχνίδια μέσω live και να κατεβάζεις demos και διάφορα arcade games πας για 250GB γιατί τα 4 δεν σου φτάνουν με τίποτα. Αλλιώς αν το θες το πολύ για κάνα demo και για saves πας στα 4GB.

EDIT: Νομίζω έχει η διαφορά και η επιφάνεια της συσκευής. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.

Δημοσ.

Δεν ήξερε γιατί μιλούσε.. Ούτε το Forza2 δεν χωράει σε 4GB δίσκο..

Παίζει ρόλο αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα παιχνίδια στον δίσκο, και πιο γρήγορα φορτώνουν, και πιο ήσυχα δουλεύει η κονσόλα.

Πλέον και η 250Gb έκδοση είναι ματ.

Αρχικά μόνο το 4αρι ηταν.

Δημοσ.

Θα σου βγάλει πρόβλημα η συγκεκριμένη, τζάμπα θα πετάξεις τα λεφτά σου.

Καλύτερα να πάρεις απο καμιά αγγελία, και πρόσεχε να έχει ημερομηνία κατασκευής μετά το 2008.

Δημοσ.

Θα σου βγάλει πρόβλημα η συγκεκριμένη, τζάμπα θα πετάξεις τα λεφτά σου.

Καλύτερα να πάρεις απο καμιά αγγελία, και πρόσεχε να έχει ημερομηνία κατακσευής μετά το 2008.

ειναι παλιο μοντελο? δεν το ξερα! οκ. θα παω σε λιγο media markt να κοιταξω και εκει τιμες και θα δω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...