Bourdoulas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο βρετανικό Xbox Live τρέχει μια προσφορά όπου με 2 λίρες σου δίνουν 2 μήνες Gold συνδρομή. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί Paypal όμως.
hexenlord Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το χβοχ μου εκανε παλι update σημερα. Ειχε κανει και προχτες. Το προχτεσινο το ειχα διαβασει στο νετ, οτι δλδ το ετοιμαζαν. Το σημερινο που φαινεται και μεγαλουτσικο (2μβ γραμμη) τι κανει ξερει κανεις??
privateer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το χβοχ μου εκανε παλι update σημερα. Ειχε κανει και προχτες. Το προχτεσινο το ειχα διαβασει στο νετ, οτι δλδ το ετοιμαζαν. Το σημερινο που φαινεται και μεγαλουτσικο (2μβ γραμμη) τι κανει ξερει κανεις?? http://en.m.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software
hexenlord Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software thanks priv Ελληνικα και δεκα χαρακτηρες
pan-pan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά κονσόλας και πάω προς xbox 360 Έχω ορισμένες απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας Αν πάρω τώρα καινούργιο xbox 360 μπορώ να το κάνω jailbreak, η το τωρινό του firmware δεν σε αφήνει; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το live! Επίσης αν πάρω το xbox με 4gb αν συνδέσω έναν εξωτερικό που έχω θα έχει διαφορά από το xbox 250 πχ; Και κάτι τελευταίο. αν συνδέσω πάνω του ένα usb χειριστήριο θα το δει κανονικά; η δέχεται μόνο xbox χειριστήρια; Ευχαριστώ πολύ!!
tempo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 @pan-pan το καινούργιο xbox που θα πάρεις μπορείς να το κάνεις rgh με την προϋπόθεση ότι η μητρική του δεν θα είναι corona (πως μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό πριν το αγοράσεις μην με ρωτήσεις, δεν ξέρω). Αν το κάνεις rgh μπορείς να συνδέσεις πάνω στο xbox ότι σκληρό θέλεις και θα παίζεις απο εκεί τα παιχνίδια. Στην περίπτωση rgh όμως ξεχνάς εντελώς το xbox live.
v0rtex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 pan-pan οπως ειπε ο tempo αυτη τη στιγμη δε γινονται RGH τα Corona. Το να διαπιστωσεις τι μητρικη εχει απο ενα σφραγισμενο κουτι...ειναι "educated guess". Πας π.χ στο καταστημα και κοιτας το κουτι, καπου εχει ενα λευκο αυτοκολλητο με barcodes και διαφορους κωδικους. Τραβα μια φωτογραφια, σε ενδιαφερει το TEAM και το LOT κυριως. Μετα μπες στο http://www.360drives.com/ και ισως βγαλεις μια ακρη... Το Xbox 360 S(lim) 4gb εχει εσωτερικη μνημη 4GB, το 250 εχει σκληρο δισκο 250gb. Εαν παρεις το 4GB και το κανεις RGH μπορεις ειτε να παρεις εναν 2.5" SATA σκληρο και να βαλεις μεσα σαν εσωτερικο (παιρνοντας και μια θηκη ~10€), η να συνδεσεις εναν εξωτερικο usb. Το usb χειριστηριο απο PC/ps3/οτιδηποτε δεν θα δουλευει στο 360.
privateer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DaO1djQMhF4 Sine Mora, the highly-anticipated shmup from Digital Reality and Grasshopper Manufacture coming exclusively to Xbox LIVE® Arcade for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, will be heading to Xbox LIVE Arcade gamers everywhere on March 21, 2012 for 1200 Microsoft Points.
Spiros83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλημέρα παίδες, συγχωρέστε με αν έχει ξαναερωτηθεί και απαντηθεί η απορία μου, ένα γρήγορο search δε μου έβγαλε κάτι. Ενδιαφέρομαι για αγορά XBOX 360 με kinect. Με συμφέρουν οι "κανονικές" τιμές των ελληνικών καταστημάτων ή υπάρχει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό? Ρωτάω γιατί κάτι προσφορές του στυλ κονσόλα με kinect στα 170 ευρώ (βγάζει κάτι τέτοια το σκρουτζ) είναι όλα εξαντλημένα. Τα πιο φθηνά που υπάρχουν βγαίνουν γύρω στα 230-250 ευρουλάκια. Να προσθέσω ότι θα ενδιαφερόμουν να το ξεκλειδώσω και δε με πειράζει να είναι και η 4 gb edition, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εξωτερικό σκληρό μετά. Ευχαριστώ!
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Τελευταία μερα του 2011 είχε βγει Xbox 360 4gb + kinect + 3 games + 3 months gold membership στα 149€ στα media markt. Εγώ περιμένω μπας και βγει καμία τέτοια προσφορά το Πάσχα. Αν δεν βιάζεσαι να το πάρεις μπορείς να περιμένεις ένα μήνα να δεις τι θα βγει τότε.
Spiros83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Έχεις δίκιο, μάλλον αυτό θα κάνω. Τη συγκεκριμένη προσφορά δεν την πρόλαβα για 2-3 μέρες...
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Έχεις δίκιο, μάλλον αυτό θα κάνω. Τη συγκεκριμένη προσφορά δεν την πρόλαβα για 2-3 μέρες... Εγώ που δεν την πρόλαβα για 2 ώρες τι να πω?
Spiros83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγώ που δεν την πρόλαβα για 2 ώρες τι να πω? Κοίταξε να δείς, 2 μέρες δεν την πρόλαβα, αλλά έχει ιστορία ολόκληρη αυτό το σκηνικό. Θα ανέβαινα Αθήνα για μια δουλειά και θα πήγαινα στον κολλητό μου ο οποίος με τρέλανε με το δικό του kinect. Από πριν είχαμε πει ότι θα πάμε μαζί να το πάρουμε. Ψάχνω για εισητήριο, βρίσκω πολύ καλή τιμή, το κλείνω. Μετά προκύπτει κάτι στη δουλειά και μεταφέρω την πτήση από Παρασκευή σε Δευτέρα. Μου λέει ο κολλητός μου "έτσι όπως φέυγουν δε θα προλάβεις την προσφορά"... The rest is history...
Προτεινόμενες αναρτήσεις