Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να συνδέσεις στο χειριστήριο το Messenger Kit: http://www.amazon.co.../dp/B000TT9VRK/

Μου φαίνεται επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και απλού πληκτρολογίου USB. Φυσικά χρησιμοποιείται μόνο για chat και όχι σαν controller για τα παιχνίδια.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι και για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να συνδέσεις στο χειριστήριο το Messenger Kit: http://www.amazon.co.../dp/B000TT9VRK/

Μου φαίνεται επίσης ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και απλού πληκτρολογίου USB. Φυσικά χρησιμοποιείται μόνο για chat και όχι σαν controller για τα παιχνίδια.

Αυτό το messanger kit μοιάζει πολύ ενδιαφέρον! Δηλαδή είναι σαν το pc που μιλάς και παίζεις online παιχνίδια. Τώρα μπορώ να βρω ένα μεγάλο προτέρημα του xbox έναντι του ps3 που από όσο νομίζω δεν έχει τέτοια δυνατότητα!

Δημοσ.

Αυτό το messanger kit μοιάζει πολύ ενδιαφέρον! Δηλαδή είναι σαν το pc που μιλάς και παίζεις online παιχνίδια. Τώρα μπορώ να βρω ένα μεγάλο προτέρημα του xbox έναντι του ps3 που από όσο νομίζω δεν έχει τέτοια δυνατότητα!

αμεσως να κακολογισεις το ps3 :P :mrgreen:

οριστε κατι παρομοιο για τo DS3

Link

Δημοσ.

αμεσως να κακολογισεις το ps3 :P :mrgreen:

οριστε κατι παρομοιο για τo DS3

Link

Μου το έστειλα και ο mtzs αυτό αλλά το θέμα είναι κάνει για chat gaming? Ή είναι μόνο για chat όταν είσαι εκτός παιχνιδιού? Δηλαδή μπορείς να μιλάς με γραπτό chat όταν παίζεις online στο ps3?

Δημοσ.

Μου το έστειλα και ο mtzs αυτό αλλά το θέμα είναι κάνει για chat gaming? Ή είναι μόνο για chat όταν είσαι εκτός παιχνιδιού? Δηλαδή μπορείς να μιλάς με γραπτό chat όταν παίζεις online στο ps3?

α αυτο δεν το γνωριζω :/

παρεπιπτοντως μηπως ξερεις...επαιζα προχθες φιφα12 online και μου εβγαζε πανω δεξια ενα ηχειο μερικες φορες ηταν λες και μου εκανε καποια κληση!δεν ηξερα τι να πατησω!μηπως ξερεις τι ειναι?

Δημοσ.

Ναι ισχύει.

Σχεδόν όλα τα usb keyboards λειτουργούν με τη μία στο 360.

Για chat ή όπου αλλού θες να πληκτρολογήσεις με qwerty πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Στο καινούριο dashboard οι φωνητικές εντολές μέσω kinect δουλεύουν μόνο αν είμαστε συνδεδεμένοι στον xbox live λογαριασμό μας;

Με ενδιαφερει και εμενα..

Μιας που πέτυχα το topic πάλι σήμερα μετά από καιρό να πω ότι ισχύει αυτό που ρώτησα. No xbox live - no kinect εντολές... φαντάζομαι έχει να κάνει με το ότι οι εντολές θέλουν internet για να τις καταλάβει (κάτι όπως το Siri στο iphone)

Δημοσ.

Μιας που πέτυχα το topic πάλι σήμερα μετά από καιρό να πω ότι ισχύει αυτό που ρώτησα. No xbox live - no kinect εντολές... φαντάζομαι έχει να κάνει με το ότι οι εντολές θέλουν internet για να τις καταλάβει (κάτι όπως το Siri στο iphone)

Ναι αλλά δε χρειάζεται να έχεις gold, απλά να είσαι connected με free έτσι?

Δημοσ.

Ναι αλλά δε χρειάζεται να έχεις gold, απλά να είσαι connected με free έτσι?

Δεν το ξέρω αυτό... είμαι μπαναρισμένος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mολις εγινα κατοχος ενος xbox 360 4gb.Μια και δυο παω να το flasharw διχως να χασω χρονο κ τρωω τη φολα.οι εκδοσεις τοθ xbox που ειναι απο 8/2011 κ μετα δεν μπορουν ουτε να flasharistoun οθτε να τσιπαριστουν(συγγνωμη αλλα δε γνωριζω τις ακριβεις ορολογιες). Ισχυει οντως αυτο?δεν μπορω να κανω τπτ εκτος απο το να περιμενω?κι αν ειναι ετσι ξερει κανεις ποτε αναμενεται καποιο update για το θεμα????

Δημοσ.

Χαίτετε! Επειδή στο παρελθόν είχα φάει αρκετά χρήματα στο Magic The Gathering, ανακάλυψα πως υπάρχει Game: Magic The Gathering Duels of Plainswalkers. Έχει κανείς καμιά άποψη για το θέμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...