mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 To δικο μου προβλημα τωρα που παιδευομαι εδω και μερες που πηρα και εγω το 4gb εκδοση. Μπορειτε να μου πειτε εναν ΣΙΓΟΥΡΟ τροπο να εχω ψηφιακη εικονα σε παλια σχετικα πλασμα TV? Δηλαδη η TV πισω εχει DVI,Scart,και ολα τα components. Οπως το εψαξα,δεν γινεται να εχω απο hdmi του xbox σε DVI στην οθονη διοτι δεν θα εχω ηχο λογικα.. Με λιγα λογια, θελω με hdmi ή καποιο αλλο τροπο να μου βγαζει πολυ καλυτερη ποιοτητα ME HXO για να φυγω απο αυτην την θολουρα που ζω τωρα απο οτι εμαθα δεν υπαρχει hdmi σε component,και δεν αξιζει κιολας,ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.. δεν παιρνω της MS το component σορυ αλλα 30 ευρω για 1μετρο καλωδιο δεν τα δινω.... Για κοιτα εκει http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/CC8C83728A4D084697667A5B34FD8F5F/444FF47F1722F64196506F538776B680 για ηχο πρεπει μαλλον να πας ξεχωριστα με rca
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η πιο απλή (και φθηνή) λύση πάντως παραμένει το καλώδιο Component. Απλώς δεν χρειάζεται ντε και σώνει το αυθεντικό καλώδιο, ούτε φυσικά πρέπει να αγοραστεί από την Ελλάδα (με τις γνωστές εξωφρενικές τιμές). Με 10 ευρώ το πολύ ο φίλος έχει καθαρίσει. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ HDMI και Component είναι πρακτικά αμελητέα, ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος. Αν η αγορά από εξωτερικό είναι πρόβλημα, κοιτάξτε εδώ: http://www.skroutz.g...x+360+component
mythosss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η πιο απλή (και φθηνή) λύση πάντως παραμένει το καλώδιο Component. Απλώς δεν χρειάζεται ντε και σώνει το αυθεντικό καλώδιο, ούτε φυσικά πρέπει να αγοραστεί από την Ελλάδα (με τις γνωστές εξωφρενικές τιμές). Με 10 ευρώ το πολύ ο φίλος έχει καθαρίσει. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ HDMI και Component είναι πρακτικά αμελητέα, ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος. Αν η αγορά από εξωτερικό είναι πρόβλημα, κοιτάξτε εδώ: http://www.skroutz.g...x+360+component Ακριβώς ό,τι είπε και ο nzeppos. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού σήματος σε τόσο μικρές αποστάσεις. Παίρνεις ένα οποιοδηποτε καλώδιο component (δε χρειάζεται να έχει επιχρυσωμένες άκρες) και είσαι έτοιμος. Τι τηλεόραση έχεις; Γνώμη μου είναι όταν μπορέσειςνα την αλλάξεις. Ακόμα και στις 32" ιντσες η διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με τα μοντέλα πενταετίας
shinigami Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα τελικα αλλου παρουσιαζεται το προβλημα. δοκιμασα ενα component ενος φιλου,και αποδειχτηκε οτι η οθονη μου δεν μπορει να βγαλει πανω απο 420p δεν εδινε σημα στην οθονη αν βαζαμε κατι αλλο απο 420π.. ουτε καμια διαφορα στην ποιοτητα υπηρξε και λογικο. οθονη εχω μια wide 50αρα pioneer του 2009 νομιζω,με αναλυση 1024x768...και δεν καλη οικονομικη περιοδος για αλλαγη οθονης..
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά η Pioneer δεν σηκώνει σήμα πάνω από 420p; Δοκίμασες όλες τις μεγαλύτερες αναλύσεις, ακόμα και την 1080i; Περίεργο μου φαίνεται. Φαντάζομαι ότι το καλώδιο δουλεύει σωστά στο σύστημα του φίλου σου, οπότε δεν οφείλεται εκεί το πρόβλημα.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Παιδία μόλις πήρα το xbox 360slim και μέσα είχε Full Game Download για το Crysis 2.. Πιάνω από τον γείτονα στο πισί και το wireless του xbox δεν βρίσκει κάτι.. Μπορώ με έθερνετ από το πισί κάπως να το κάνω για να κατεβάσω το παιχνίδι;
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά, το PC σου πιάνει το wifi του γείτονα, όμως το 360 δεν μπορεί να το βρει; Μπορείς να συνδέσεις με καλώδιο ethernet το 360 με το PC και να ενεργοποιήσεις το ICS (Internet Connection Sharing) των Windows. Περισσότερα εδώ: http://support.microsoft.com/kb/978618
xaros73 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω να πιασει γιατι για το xbox live πρεπει να ανοιξεις καποια ports στο ρουτερ οποτε αφου δεν εχει προσβαση σε αυτο χλωμο το βλεπω...
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σωστό κι αυτό. Ίσως όμως να δουλέψει σωστά το UPnP και να μη χρειαστεί port forwarding στο router. Ή μπορεί να ανοίξει τις πόρτες στο router αν γνωρίζει το γείτονα. Ή μπορεί να μπει στο web interface του router και αν ξέρει τον κωδικό, αν ανοίξει τις πόρτες μόνος του. Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα να υπάρχει 360 χωρίς σύνδεση στο Internet (έστω και με απλή silver συνδρομή), οπότε η εποχή του δανεικού wifi κάποια στιγμή θα πρέπει να λάβει τέλος
privateer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xRiZ3kZP3v4
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στο καινούριο dashboard οι φωνητικές εντολές μέσω kinect δουλεύουν μόνο αν είμαστε συνδεδεμένοι στον xbox live λογαριασμό μας;
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Στο καινούριο dashboard οι φωνητικές εντολές μέσω kinect δουλεύουν μόνο αν είμαστε συνδεδεμένοι στον xbox live λογαριασμό μας; Με ενδιαφερει και εμενα.. Επισης, σημερα πηρα το xbox 360, 250gb με kinect τελικα.. Καποιες συμβουλες απο τους κατοχους xbox σε μενα τον αρχαριο; Πρεπει να δηλωσω αλλη χωρα εκτος Ελλαδας για να δουλεψουν οι εφαρμογες οπως facebook, skype κλπ; Οι φωνητικες εντολες εστω κ στα αγγλικα θα λειτουργουν αν δηλωσω Ελλαδα; Ευχαριστω!
privateer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Microsoft: 18 million Kinect sensors sold http://www.theverge.com/ces/2012/1/9/2695540/18-million-xbox-kinect-sensors-sold-ces-2012 •Xbox 360 has 66 million users worldwide •Xbox Live has 40 million subscribers •Kinect has shipped over 18 million units worldwide
privateer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 With a strong holiday sales period finishing a banner year, Microsoft’s Xbox 360 ended 2011 as the best-selling current-generation console in the U.S., outselling the second place console by more than 2.7 million units. The strong December capped an impressive year during which Xbox 360 was the fastest-growing console. It also captured 49 percent of consumer retail spending, with an industry-leading $6.7 billion in sales in the U.S. for the calendar year—more than $2.1 billion on consoles and $4.6 billion on games and accessories (Source: NPD Group, December 2011). Xbox 360 was the must-have gift this holiday season with about half of December’s retail spend on games, consoles and accessories going toward Xbox 360 products, totaling more than $1.5 billion (Source: NPD Group, December 2011). Microsoft has now sold more than 66 million Xbox 360* consoles and more than 18 million Kinect* sensors worldwide, and now has nearly 40 million Xbox LIVE members.* December 2011 NPD highlights: · Holding a 46 percent share of the overall current-generation console market, Xbox 360 sold more than 1.7 million units in December, solidifying the number-one console spot in the U.S. for 2011. This marks the tenth consecutive month Xbox 360 has held more than 40 percent of the current-generation console market share, and twelfth straight month Xbox 360 was the top-selling console in the U.S. (Source: NPD Group, December 2011. · Total retail spend on the Xbox 360 platform in December (hardware, software and accessories) reached $1.5 billion, the most for any console in the U.S. (Source: NPD Group, December 2011). · During the month of December, Xbox 360 had seven of the top 10 console game titles including: “Call of Duty Modern Warfare 3,” Elder Scrolls V: Skyrim,” “Battlefield 3,” “Assassin’s Creed: Revelations,” “Just Dance 3,” “Kinect Sports Season Two” and “Dance Central 2,” (Source: NPD Group, December 2011). · For 2011, Xbox 360 had six of the top 10 console game titles including “Call of Duty Modern Warfare 3,” “Elder Scrolls V: Skyrim,” “Gears of War 3,” “Battlefield 3,” “Madden NFL 12,” and “Call of Duty: Black Ops,” (Source: NPD Group, December 2011). This week at CES Microsoft showed many of the ways Xbox 360 and Kinect will continue with strong momentum in 2012, including new Xbox LIVE content partners such as News Corp. Xbox 360 owners are excited about this new, fun, and interactive way to enjoy their favorite content: · The hours of video consumed globally on Xbox LIVE increased 140 percent from 2010 to 2011.* · In December more than 60 percent of U.S. Xbox LIVE Gold members used entertainment apps on Xbox LIVE – for an average of an hour a day each.* · The number of people using entertainment apps on Xbox LIVE increased by nearly 50 percent globally from November to December.* Beyond gaming, Microsoft will soon sell a Kinect for Windows sensor designed for commercial applications, bringing the magic of Kinect to whole new audiences including education, manufacturing and healthcare. Looking forward to an exciting 2012, we expect new audiences for Kinect, new experience for Xbox LIVE and a new installment in the world-class Halo and Fable franchises to help Xbox 360 have yet another stellar year. Xbox Accounted for 40 Percent of All Videogame Sales in 2011 http://allthingsd.com/20120112/xbox-accounted-for-40-percent-of-all-videogame-sales-in-2011/
tool1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γιατι γραφει 1 ετος εγγυηση η κονσολα,ενω οταν τη δηλωσεις στο xbox live σου λεει οτι εχει εγγυηση 2+ χρονια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις