privateer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=456082 Χριστουγενιατικες προσφορες
naruto14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ, η κονσόλα με τα 4GB αξίζει? Τι μπορείς να βάλεις μέσα?
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς τι μπορείς να βάλεις μέσα; Ότι θέλεις από Xbox Live. Δεν μπορείς όμως να εγκαταστήσεις τα παιχνίδια γιατί ο χώρος είναι μικρός.
naruto14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς τι μπορείς να βάλεις μέσα; Ότι θέλεις από Xbox Live. Δεν μπορείς όμως να εγκαταστήσεις τα παιχνίδια γιατί ο χώρος είναι μικρός. Υπάρχει κανένα παιχνίδι στο 360 που να απαιτεί εγκατάσταση? Με τα saves τι γίνεται? Τα χωράει? Και κάτι ακόμα: Που μπορώ να βρω μερικές πληροφορίες για το media player του xbox? (τι αρχεία υποστηρίζει, αν υποστηρίζει υπότιτλους κλπ)
askorp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει κανένα παιχνίδι στο 360 που να απαιτεί εγκατάσταση? Με τα saves τι γίνεται? Τα χωράει? Και κάτι ακόμα: Που μπορώ να βρω μερικές πληροφορίες για το media player του xbox? (τι αρχεία υποστηρίζει, αν υποστηρίζει υπότιτλους κλπ) Στο google...
naruto14 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στο google... Δεν το βρίσκω πουθενά... Δεν έχει media player μέσω usb? Υπάρχει κανένα παιχνίδι στο 360 που να απαιτεί εγκατάσταση? Με τα saves τι γίνεται? Τα χωράει?
mythosss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν το βρίσκω πουθενά... Δεν έχει media player μέσω usb? Υπάρχει κανένα παιχνίδι στο 360 που να απαιτεί εγκατάσταση? Με τα saves τι γίνεται? Τα χωράει? Τα saves τα χωράει. 100-150ΜΒ είναι το καθένα. Τζιιιζ. Η υπογραφή σου δεν προϊδεάζει για τέτοιες ερωτήσεις. Παίζει dvd μόνο (και δικά σου φυσικά).
Zandim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Πηρα ενα xbox360 (4gb) + kinect και εχω αρχισει και διαβαζω περι φλασαρισματος κλπ Τα παιχνιδια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σε σχεση με το pc και εχω ξενερωσει. Μεχρι και τα μεταχειρισμενα κανουν 30-40 ευρω. Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν αξιζει να το σπασω και τελοσπαντων να μου πει τι χρειαζεται εν συντομια? Γνωσεις pc εχω αρκετες και ξερω να λυνω-δενω-σεταρω μηχανηματα αλλα ειναι η πρωτη μου επφη με παιχνιδιομηχανη. Το online gaming δε με ενδιαφερει καν. Μονο στο σπιτι παιζουμε μεταξυ μας κανα παιχνιδακι με το kinect αντε και κανα ποδοσφαιρακι-ραλακι με τον φαδερ. Ομως δε θελω να γινω και μπαν διοτι μπορει μαι μερα να θελησω να μπω και ειναι κριμα.
billstamaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Πηρα ενα xbox360 (4gb) + kinect και εχω αρχισει και διαβαζω περι φλασαρισματος κλπ Τα παιχνιδια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σε σχεση με το pc και εχω ξενερωσει. Μεχρι και τα μεταχειρισμενα κανουν 30-40 ευρω. Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν αξιζει να το σπασω και τελοσπαντων να μου πει τι χρειαζεται εν συντομια? Γνωσεις pc εχω αρκετες και ξερω να λυνω-δενω-σεταρω μηχανηματα αλλα ειναι η πρωτη μου επφη με παιχνιδιομηχανη. Το online gaming δε με ενδιαφερει καν. Μονο στο σπιτι παιζουμε μεταξυ μας κανα παιχνιδακι με το kinect αντε και κανα ποδοσφαιρακι-ραλακι με τον φαδερ. Ομως δε θελω να γινω και μπαν διοτι μπορει μαι μερα να θελησω να μπω και ειναι κριμα. τα παιχνιδια γενικα ειναι ακριβα σε ολες τις κονσολες ειδικα τα τελευταια που εχουν βγει αλλα μην παιρναμε κ στην αντιπερα οχθη να τα θελουμε ολα τσαμπε κ να μην πληρωνουμε μια ενψ μερικοι εχουν δουλεψει για να τα φτιαξουν υπαρχουν παιχνιδια κ καινουρια μαλιστα που αμα ψαξεις λιγο στο skroutz αλλα κ σε μαγαζια τα βρηκες σε πολυ καλες τιμες πχ. fifa 12 kinect sports απο τους 2 καλυτερους τιτλους που τους βρισκεις στα 30 Ε Συνεπως για μενα δεν αξιζει να την flashareis
Zandim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τα παιχνιδια γενικα ειναι ακριβα σε ολες τις κονσολες ειδικα τα τελευταια που εχουν βγει αλλα μην παιρναμε κ στην αντιπερα οχθη να τα θελουμε ολα τσαμπε κ να μην πληρωνουμε μια ενψ μερικοι εχουν δουλεψει για να τα φτιαξουν υπαρχουν παιχνιδια κ καινουρια μαλιστα που αμα ψαξεις λιγο στο skroutz αλλα κ σε μαγαζια τα βρηκες σε πολυ καλες τιμες πχ. fifa 12 kinect sports απο τους 2 καλυτερους τιτλους που τους βρισκεις στα 30 Ε Συνεπως για μενα δεν αξιζει να την flashareis Κοιτα, συμφωνω απολυτα οτι η σωστη δουλεια πρεπει να πληρωνεται αντιστοιχα. Τζαμπατζης δεν ειμαι, και στο android Κινητο μου οταν κατι αξιζεικαι μου αρεσει πολυ και το χρησιμοποιω το πληρωνω. Μεχρι 30€ δεχομαι να δωσω για παιχνιδι, οχι ομως 50 και 60 € !! Μου φαινεται παραλογο ποσο για παιχνιδι. Ηδη ας πουμε εχω αγορασει 800 ποντους για το fruit ninja που οσο απλο κι αν ειανι χαριζει πολυ γελιο και διασκεδαση. Βασικα ψαχνω το sports (το πρωτο) το gta4 (που δεν τρεχει στο pc μου καλα) και κανα ραλακι τυπου wrx. Κατι σχετικο-ασχετο. Εγω εχω την εκδοση με 4γιγα. Επειδη σκληρο δε βρισκω και οπου βρηκα ειναι πανακριβοι, γινεται να βαλω φλασακι η εξωτερικο κσληρο? Καπου διαβασα οτι γινεται. Θα μπορω να αποθηκευω παιχνιδια εκει, η να μεταφερω εκει αυτα που εχω στην εσωτερικη μνημη? ΥΓ σορρυ αλλα ειαμι ασχετος με το θεμα xbox και δεν ειχα κουραγιο αν διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που σιγουρα απαντουν στις ερωτησεις μου. ΥΓ2 φλασαρισμα και χακαρισματα δεν κανω, δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για μενα που δεν ειαμι φανατικος gamer.
shinigami Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 To δικο μου προβλημα τωρα που παιδευομαι εδω και μερες που πηρα και εγω το 4gb εκδοση. Μπορειτε να μου πειτε εναν ΣΙΓΟΥΡΟ τροπο να εχω ψηφιακη εικονα σε παλια σχετικα πλασμα TV? Δηλαδη η TV πισω εχει DVI,Scart,και ολα τα components. Οπως το εψαξα,δεν γινεται να εχω απο hdmi του xbox σε DVI στην οθονη διοτι δεν θα εχω ηχο λογικα.. Με λιγα λογια, θελω με hdmi ή καποιο αλλο τροπο να μου βγαζει πολυ καλυτερη ποιοτητα ME HXO για να φυγω απο αυτην την θολουρα που ζω τωρα απο οτι εμαθα δεν υπαρχει hdmi σε component,και δεν αξιζει κιολας,ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.. δεν παιρνω της MS το component σορυ αλλα 30 ευρω για 1μετρο καλωδιο δεν τα δινω....
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τα μαϊμουδέ έχουν 5-15 ευρώ στο ebay. http://www.ebay.co.u...-All-Categories Είχα πάρει ένα τέτοιο για το παλιό μου 360 (που δεν είχε HDMI) και δούλευε μια χαρά. Υπάρχει πάντως τρόπος να έχεις ταυτόχρονα εικόνα μέσω HDMI (που τη στέλνεις σε DVI με αντάπτορα) και ήχο από τα RCA ή την οπτική. Απλώς πρέπει να συνδέσεις ταυτόχρονα και τα 2 καλώδια, αλλά είναι δύσκολο λόγω έλλειψης χώρου (δεν ξέρω τι παίζει στα νέα slim 360). Πατέντα μεν, αλλά δουλεύει:
imr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Θα αγορασω ενα xbox συντομα, και εχω μερικες ερωτησεις πριν την αγορα, Σπαει ευκολα? Πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη εκδοση? (Μαλλον θα το αγορασω online, εκτος να βρω εδω καμια καλη προσφορα) Αν μπω με σπασμενη κονσολα στο live και ας ειναι original το παιχνιδι γινεται ban? Ειναι ευκολο να το κανω original για online και παλι σπασιμο αν χρειαστει? Γενικα κατι που πρεπει να προσεξω? Στην συσκευασια τι καλωδιο συνδεσης εχει? Εχω σκοπο να το βαλω σε μια απλη crt προς το παρων , ειτε με rca η scart, πρεπει να το παρω ξεχωριστα?
Zandim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και παλι. Αντεγραψα το kinect adventures σε ενα φλασακι μεσα απο το XBOX και οταν παω να παιξω το παιχνιδι μου ζηταει το cd. Ποιο το νοημα να περναω το παιχνιδια σε φλασακι αλλα να πρεπει να εχω το cd μεσα για να παιξει?
teopap84 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και παλι. Αντεγραψα το kinect adventures σε ενα φλασακι μεσα απο το XBOX και οταν παω να παιξω το παιχνιδι μου ζηταει το cd. Ποιο το νοημα να περναω το παιχνιδια σε φλασακι αλλα να πρεπει να εχω το cd μεσα για να παιξει? Η εγκατασταση ενος παιχνιδιου του 360 στο σκληρο δισκο της κονσολας ή οπως στην δικη σου περιπτωση σε ενα φλασακι δεν αναιρει το γεγονος οτι πρεπει να εχεις μεσα στο Drive της κονσολας το original παιχνιδι! Η ολη διαδικασια εγκαταστασης ενος παιχνιδιου γινεται για τους εξης λογους Α)Για γρηγοροτερα loadings του παιχνιδιου Β)Χαμηλοτερος θορυβος της κονσολας κατα την διαρκεια λειτουργιας της Γ)Προστατευεις το Drive της κονσολας απο την φθορα αλλα και το DVD του παιχνιδιου απο γρατζουνιες Δ) Χαμηλοτερη θερμοκρασια κατα την διαρκεια λειτουργιας της κονσολας ελαχιστοποιηση φαινομενου RROD (ειδικοτερα στα παλιοτερα μοντελα!Ε) Σε αρκετα παιχνιδια με προσφατο παραδειγμα το Battlefield 3 οταν ειναι εγκατεστημενα στον σκληρο αποδιδουν υψηλοτερης αναλυσης textures απο οτι αν το ετρεχες απο το DVD! Αν ηταν με μια απλη εγκατασταση να μην χρειαζομαστε τα original DVD δεν θα εμπαινε κανεις στην διαδικασια να φλασαρει τις κονσολες του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις