ditsikts Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και install στο σκληρό πως κάνω ένα game έτσι ώστε να μη κάνει όλο το φόρτωμα από το δισκάκι; Ευχαριστώ για την απάντηση
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και install στο σκληρό πως κάνω ένα game έτσι ώστε να μη κάνει όλο το φόρτωμα από το δισκάκι; Ευχαριστώ για την απάντηση Βάζεις το παιχνίδι μέσα και πατάς το πράσινο νομίζω και εκεί σου δίνει τις επιπλέον επιλογές. Δεν είμαι μπροστά στο xbox τώρα αλλά με το ένα κουμπί ξεκινάει το παιχνίδι (αν δεν το έχεις βάλει να ξεκινάει με το που βάζεις δισκάκι), με το άλλο βγάζει το δισκάκι και με κάποιο άλλο σου δίνει τις επιπλέον επιλογές.
FLO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παιδια να ρωτησω κατι .... Σημερα πηρα ενα xbox μεταχειρισμενο. Το συνδεω με hdmi εχω εικονα αλλα δεν εχω ηχο. Δοκιμασμενο σε 2 ΤV. Tι μπορει να φταιει με δεδομενο οτι το καλωδιο hdmi δουλευει σιγουρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο HDMI για να συνδέσεις την κονσόλα με την τηλεόραση; Έχεις δοκιμάσει και μέσω Scart να δείς αν έχει ήχο ή Όχι;
FLO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλο καλωδιο.. Παντως με component παιζει μια χαρα.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ίσως είναι το hdmi καλώδιο. Είναι 1.3 για να μεταφέρει και τον ήχο;
ditsikts Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αν έχει βγει update για κάποιο παιχνίδι, πως μπορώ να το δω;
privateer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Xbox 360 records the biggest week in Xbox history Xbox 360 sold more than 960,000 consoles in the U.S. alone, of which more than 800,000 were sold within a period of 24 hours – the biggest week of sales in Xbox history. (Source: Internal data) More than 750,000 Kinect for Xbox 360 sensors were sold in the U.S. – standalone and bundled. (Source: Internal data) http://majornelson.c...n-xbox-history/
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 http://www.theverge.com/2011/12/5/2611761/xbox-live-fall-2011-dashboard-video-walkthrough-demo
AfterForever Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω. έχω ένα μαιλ που έχω δηλώσει στο xbox live ([email protected]) και εκεί έχω achievements κτλ κτλ Θα ήθελα να μεταφέρω ό,τι έχω στο βασικό μου email (@hotmail.com). Απλά να αλλάξω το mail δηλαδή. Είναι και το msn μου εκεί, το zune, το windows phone, το skydrive μου, είναι το βασικό μου mail τελοσπάντων και θέλω να είναι και στο xbox. Μπορώ να κάνω αυτή τη μεταφορά;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το slim σε κάθετη θέση θα έχει πρόβλημα; Να το τοποθετήσω ακριβώς όπως το παλιό (power button προς τα κάτω δηλαδή);
solution1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Είχα δει πριν 1 χρόνο σ'ένα γνωστό μου ότι έβλεπε κάποια κανάλια (ξένα) μέσω xbox. Μπορώ να δω IPTV μέσω xbox δωρεάν? Γίνεται να βλέπω ελληνικές σειρές μέσω livemovies.gr? Ευχαριστώ
P270 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα εχω μια ερωτηση το xbox 360 με 4gb αυτο εδω ( http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360/Microsoft-XBOX-360-4GB-Kinect-Holiday-2011-Value-Bundle-R7G-00008.htm ) εχει μεσα δισκο και αν οχι μπορουμε να βαλουμε η αυτο δεν παιρνει δισκο ; το ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω και δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο να παρω
cortaN@ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα εχω μια ερωτηση το xbox 360 με 4gb αυτο εδω ( http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360/Microsoft-XBOX-360-4GB-Kinect-Holiday-2011-Value-Bundle-R7G-00008.htm ) εχει μεσα δισκο και αν οχι μπορουμε να βαλουμε η αυτο δεν παιρνει δισκο ; το ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω και δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο να παρω Καλησπέρα, όπως αναγράφεται και στο όνομα της κονσόλας έχει 4GB flash memory. Μπορείς όμως να το ανανεώσεις και να του φορέσεις σκληρό δίσκο, με την υποσημείωση όμως πως πρέπει να είναι κάποιος official δίσκος της Microsoft (π.χ. το μοντέλο των 250GB) που πουλιέται ξεχωριστά. Δε μπορείς να του βάλεις όποιο sata δίσκο θέλεις. Υπάρχει όμως και άλλη μία δυνατότητα και αυτή είναι να συνδέσεις στο 360slim (και γενικά σε όλα τα 360) εξωτερικό δίσκο σε usb 2.0. To 360 μπορεί να δεσμεύσει μέχρι 16GB ελεύθερου χώρου από τον εξωτερικό δίσκο (ή φλασάκι) και να τον φορμάρει με το σύστημα αρχείων του 360 και να το χρησιμοποιήσει όπως έναν κανονικό εσωτερικό δίσκο. Περισσότερο χώρο - πέραν του 16gb - δε μπορείς να δεσμεύσεις, αλλά ακόμα και με ένα φλασάκι 8gb χωρητικότητας μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, να αποθηκεύσεις ένα παιχνίδι στο δίσκο κτλ.. Ρε παιδιά το slim σε κάθετη θέση θα έχει πρόβλημα; Να το τοποθετήσω ακριβώς όπως το παλιό (power button προς τα κάτω δηλαδή); Ναι μπορείς να το τοποθετήσεις κάθετα. Δε θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις