Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωχ παιζουν και τετοια? Γιατι να μην φλασαρουμε και εμεις firmware μεσα απο δισκακια και πρεπει καθε φορα να ξεκουμπωνει το drive?

Δημοσ.

Κατά πόσο ισχύει ότι το update τους PES2012 φλασάρει το dvd στο original firmware;

Ναι ισχύει αν έχεις παλιό φλασαρισμα τότε ναι σου ξεφλασαρει τη κονσόλα στο στοκ firmware με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παίξεις αντίγραφα αν δεν το ξανα-φλασαρεις...

Και δεν νομίζω να το ξανά κάνει αυτό η ms γιατί στην ουσία αυτό το έκανε για να μπορούν τα dvdrom drive του 360 να παίξουν τα νέα xgd3 games που έχουν διαφορετική διαμόρφωση στο δισκάκι με βάση τα παλιότερα παιχνίδια.

Δημοσ.

Πολύ καλό αλλά αν το κάνεις στο box live ειδικά για το rapid fire παίζει να σε μπαναρουν γιατί απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα είχαν μπαναρει κόσμο για τη χρήση rapid fire γιατί δεν είναι δίκαιο για τους άλλους.

Δημοσ.

Από φήμες άλλο τίποτα.

Θυμάστε και πριν βγουν οι κονσόλες αυτής της γενιάς τι φήμες είχαμε ακούσει?

Μην ακούτε τίποτα παιδιά γιατί μέχρι να βγει η κάθε κονσόλα όλα παίζουν.

Δημοσ.

Με το συμπάθιο, αλλά ρε φίλε έχεις προλάβει και παίξει όλα τα παιχνίδια αυτής της γενιάς. Εγώ κάθε τρεις και λιγο παω στο gamespot και βλέπω παιχνίδια που μουν ξεφύγει. Ακόμα δεν έχω wii (που να προλάβω) ενώ έχω κόψει strategy και adventure. Και παίζω κοντά στις 15 ώρες τη βδομάδα. Εσείς πότε προλαβαίνετε να τα παίζετε? Η παίζετε μόνο ότι παίρνει 10?

Και τη σημερινή εποχή προτιμώ να πανηγυρίσω αν η αρραβωνιαστικιά μου βρει δουλειά, όχι αν θα βγει το καινουργιο xbox

Δημοσ.

Φίλε μου mythosss, ο καθένας μας μπορεί να πανηγυρίσει για διάφορα πράγματα. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος σταμάτησε να γυρίζει.

Στα άλλα, ωραίο το χειρηστίριο αλλά μ@μ@ς τους υπόλοιπους στο online, συν του ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι ικανοποίηση μπορεί να πάρεις από την στιγμή που νικάς με πο#στ!@!

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις γιατι μπορει να κλεινει το xbox360 απο μονο του?

εβαλα μια ταινια και μετα απο 5 λεπτα εκλεισε μονο του ,το ιδιο μου εκανε και με ενα παιχνιδι."(δεν βγαζει rrod απλα κλεινει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...