JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πλέον όλα σπάνε απλά τα slim είναι και ποιο ακριβά και ποιο δύσκολα στο "σπάσιμο"
kebinB Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδία γιατί τα πουλάνε πλέοντόσο φτηνά; έχω βρει μεχρι και με 80€ xbox.
Cygnus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κατά πόσο ισχύει ότι το update τους PES2012 φλασάρει το dvd στο original firmware;
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ωχ παιζουν και τετοια? Γιατι να μην φλασαρουμε και εμεις firmware μεσα απο δισκακια και πρεπει καθε φορα να ξεκουμπωνει το drive?
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κατά πόσο ισχύει ότι το update τους PES2012 φλασάρει το dvd στο original firmware; Ναι ισχύει αν έχεις παλιό φλασαρισμα τότε ναι σου ξεφλασαρει τη κονσόλα στο στοκ firmware με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παίξεις αντίγραφα αν δεν το ξανα-φλασαρεις... Και δεν νομίζω να το ξανά κάνει αυτό η ms γιατί στην ουσία αυτό το έκανε για να μπορούν τα dvdrom drive του 360 να παίξουν τα νέα xgd3 games που έχουν διαφορετική διαμόρφωση στο δισκάκι με βάση τα παλιότερα παιχνίδια.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλό αλλά αν το κάνεις στο box live ειδικά για το rapid fire παίζει να σε μπαναρουν γιατί απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα είχαν μπαναρει κόσμο για τη χρήση rapid fire γιατί δεν είναι δίκαιο για τους άλλους.
therock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Βασικα απο αυτα το button mapping λεει(μακαρι να υπηρχε και για PS3), τα αλλα στο σποιλαρουν το gaming.
The_Sheep Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 http://www.vg247.com/2011/10/05/rumour-xbox-720-whispers-highlight-saints-row-4-alan-wake-2/ αντε σιγα σιγα λεμε !
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Από φήμες άλλο τίποτα. Θυμάστε και πριν βγουν οι κονσόλες αυτής της γενιάς τι φήμες είχαμε ακούσει? Μην ακούτε τίποτα παιδιά γιατί μέχρι να βγει η κάθε κονσόλα όλα παίζουν.
mythosss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 http://www.vg247.com/2011/10/05/rumour-xbox-720-whispers-highlight-saints-row-4-alan-wake-2/ αντε σιγα σιγα λεμε ! Με το συμπάθιο, αλλά ρε φίλε έχεις προλάβει και παίξει όλα τα παιχνίδια αυτής της γενιάς. Εγώ κάθε τρεις και λιγο παω στο gamespot και βλέπω παιχνίδια που μουν ξεφύγει. Ακόμα δεν έχω wii (που να προλάβω) ενώ έχω κόψει strategy και adventure. Και παίζω κοντά στις 15 ώρες τη βδομάδα. Εσείς πότε προλαβαίνετε να τα παίζετε? Η παίζετε μόνο ότι παίρνει 10? Και τη σημερινή εποχή προτιμώ να πανηγυρίσω αν η αρραβωνιαστικιά μου βρει δουλειά, όχι αν θα βγει το καινουργιο xbox
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου mythosss, ο καθένας μας μπορεί να πανηγυρίσει για διάφορα πράγματα. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος σταμάτησε να γυρίζει. Στα άλλα, ωραίο το χειρηστίριο αλλά μ@μ@ς τους υπόλοιπους στο online, συν του ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι ικανοποίηση μπορεί να πάρεις από την στιγμή που νικάς με πο#στ!@!
kavros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 παιδια γνωριζει κανεις γιατι μπορει να κλεινει το xbox360 απο μονο του? εβαλα μια ταινια και μετα απο 5 λεπτα εκλεισε μονο του ,το ιδιο μου εκανε και με ενα παιχνιδι."(δεν βγαζει rrod απλα κλεινει)
Intruder7s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τσεκαρε θερμοκρασιες, βαλτο προσωρινα καπου που να αεριζεται απο παντου και κανε δοκιμες και πες τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις