Aims Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μετα το τελευταιο update δεν μπορει το dvd drive να διαβασει παιχνιδια... υπαρχει καποιος τροπος να σβησω το τελευταιο Update ή ολα τα updates? εκανα αυτο με το cache memory αλλα δεν ειδα να αλλαξε κατι η κονσολα ΔΕΝ ειναι πειραγμενη ευχαριστω
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Όταν λες δεν μπορεί να παίξει παιχνιδια εννοείς αντίγραφα έτσι δεν είναι? Αν όχι τότε τι ακριβώς εννοείς ότι δεν παιζει πλέον τα παιχνιδια? Και όχι δεν γίνετε να επαναφέρεις παλιότερο dashboard αλλά και να μπορούσες δεν θα έπαιζε αντίγραφα γιατί η ίδια η ms ξαναφλασαρε το drive του 360 σου στο αρχικό του επίσημο εν ολιγης για να μην παιζει αντίγραφα.
Aims Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ότανλες δεν μπορεί να παίξει παιχνιδια εννοείς αντίγραφα έτσι δεν είναι? Και οχι δεν γυνετε να επαναφερεις παλιοτερο dashboard αλλα και να μπορουσες δεν θα επαιζε αντιγραφα γιατι η ιδια η ms ξαναφλασαρε το drive του 360 σου στο αρχικο του επισημο εν ολιγης για να μην παιζει αντιγραφα. oχι.εννοω original... η κονσολα δεν ειναι πειραγμενη.. μετα το τελευταιο update το dvd drive δεν διαβαζει τα dvd-games
ultralisk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 oχι.εννοω original... η κονσολα δεν ειναι πειραγμενη.. μετα το τελευταιο update το dvd drive δεν διαβαζει τα dvd-games να υποθέσω έχεις παλιά κονσόλα όχι την slim ε?...είχε πει η MS ότι μπορεί να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα με παλιότερες κονσόλες...παίρνεις τηλέφωνο στο support και σου στέλνουν καινούρια κονσόλα slim
Aims Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να υποθέσω έχεις παλιά κονσόλα όχι την slim ε?...είχε πει η MS ότι μπορεί να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα με παλιότερες κονσόλες...παίρνεις τηλέφωνο στο support και σου στέλνουν καινούρια κονσόλα slim σε ευχαριστω πολυ
tempo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να υποθέσω έχεις παλιά κονσόλα όχι την slim ε?...είχε πει η MS ότι μπορεί να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα με παλιότερες κονσόλες...παίρνεις τηλέφωνο στο support και σου στέλνουν καινούρια κονσόλα slim αυτό είναι σίγουρο; δηλαδή μπορεί να βρεθείς ξαφνικά με νέα slim κονσόλα απο εκεί που είχες την παλιά;
ultralisk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτό είναι σίγουρο; δηλαδή μπορεί να βρεθείς ξαφνικά με νέα slim κονσόλα απο εκεί που είχες την παλιά; http://www.digitaltrends.com/gaming/microsoft-replacing-xbox-360s-damaged-by-disc-update/ http://www.joystiq.com/2011/05/18/new-xbox-360-update-incompatible-with-some-models-ms-offering-r/
maouniarhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Kατι ασχετο παιδια. Ενας φιλος μου, μου πουλαει xbox 360 arcade με μερικα παιχνιδια (αντιγραμμενα) και 2 γνησια 100€. Λεει οτι παιζει ολα τα αντιγραμμενα παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα αλλα δεν ξερει τι firmware και τετοιες λεπτομερειες γιατι το ειχε παει σε ατομο και του το εκαναν. Το μονο προβλημα που μου ειπε οτι εχει ειναι οτι ειναι banned απο το xbox live πραγμα που εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν εχω σκοπο να παιζω παιχνιδια online. Eπισης μου ειπε πως η κονσολα ειναι περιπου 2,5 χρονων. Να την παρω λετε η καλυτερα μια new?
Aims Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να ρωτησω κατι ακομα... το νεο xbox360 slim,μπορω να το συνδεσω με το μοντεμ κανονικα με το καλωδιο του δικτυου όπως το παλιο ΧΒΟΧ360? ή μονο με wifi συνδεεται?
tempo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 να ρωτησω κατι ακομα... το νεο xbox360 slim,μπορω να το συνδεσω με το μοντεμ κανονικα με το καλωδιο του δικτυου όπως το παλιο ΧΒΟΧ360? ή μονο με wifi συνδεεται? και με τους 2 τρόπους (wifi-ενσύρματα)
Aims Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 και με τους 2 τρόπους (wifi-ενσύρματα) Σε ευχαριστώ πολύ
lust21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπερα 1)αξιζει να αγορασω ενα xbox αυτο τοα καιρο? ποσο θα μου κοστισει χωρις το kinect +αυτα που θα χρειαστω για να το κρακαρω? 1)επισης ενα κρακαρισμενο xbox παιζει ολα τα παιχνιδια ακομα και αυτα που βγαινουν τωρα? η ειναι σα το ps3 που παιζουν μεχρι ενα συγκεκριμενο fw? 3)και τελος η διαδικασια κρακαρισματος ειναι ευκολη η θα πρεπει να το δοσω σε καποιον που ξερει?
mythosss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 1)Πάντα άξιζε. Αν φθηνήνει, λογικά ναι κάποια στιγμή. 2)Το 1.91 fw τα παίζει όλα ναι 3)Αν έχεις στήσει μηχάνημα pc τότε ναι μπορείς να το κάνεις. Αλλά θέλει κατάλληλα υλικά και πολύ ψάξιμο. Καλύτερα λοιπόν να το δώσεις σε κάποιον που έχει κάνει 5-10 φλασαρίσματα και ξέρει. Στο 360.gr ή κάπως έτσι είναι κάτι τυπάκια που βοηθάνε. Καμιά σχέση όμως με ps3, θέλειδουλειά
lust21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 1) εχει βγει καποια σχετικη ανακοινωση οπως με το 3ds η φημες με σχετικες ημερομινιες? 2 to 1.91 ειναι το τελευταιο που εχει βγει? μη παρω πχ καποια κονσολα με 1.92 και εχω προβληματα... 3) διαβασα αυτο http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=11420 ισχυει ακομα το ονλινε με κρακαρισμενη κονσολα? και ενα τελαυταιο οσοι επιλεγουν το xbox γιατι το κανουν? ειμαι λιγο ασχετος μονο για το halo ηξερα οτι το παιρνουν...
Pro9070 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 1) εχει βγει καποια σχετικη ανακοινωση οπως με το 3ds η φημες με σχετικες ημερομινιες? 2 to 1.91 ειναι το τελευταιο που εχει βγει? μη παρω πχ καποια κονσολα με 1.92 και εχω προβληματα... 3) διαβασα αυτο http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=11420 ισχυει ακομα το ονλινε με κρακαρισμενη κονσολα? και ενα τελαυταιο οσοι επιλεγουν το xbox γιατι το κανουν? ειμαι λιγο ασχετος μονο για το halo ηξερα οτι το παιρνουν... 1)Οχι απ'οτι ξερω 2)Το 1.91 ειναι το τελευταιο ixtreme.Αυτο ειναι το 'σπασιμο' για το 360.Για να το σπασεις πρεπει να ανοιξεις το 360 να φτασεις μεχρι το drive να συνδεσεις το drive με τον υπολογιστη να το φλασαρεις (να του περασεις δηλαδη το ixtreme)και εχεις τελειωσει 3)Αν ακολουθεις πιστα τις οδηγιες δεν θα φας μπαν.Θα μπορεις δηλαδη να παιζεις αντιγραμμενα παιχνιδια και multiplayer PS Καλυτερα να μαθεις μονος σου πως γινεται γιατι αυτον τον καιρο βγαινουν πολλα καινουργια ixtreme και αναβαθμισης και θα πρεπει να το τρεχεις συνεχεια να στο φλασαρουν το οποιο και κοστιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις